Топ 15 компаній, які не вийшли з росії: Підбірка за серпень 2024

Топ 15 компаній, які не вийшли з росії: Підбірка за серпень 2024

Вітаю вас на щомісячному дайджесті новин про компанії, які не вийшли з ринку росії, та підтримують війну своїми діями. Сьогодні у нас топ 15 компаній за серпень 2024.

Спочатку про статус компаній. Підтримує війну, це коли компанія не пішла з ринку росії і на заклики не йде, та активно розвивається. Також це компанії, які взагалі не мають чітку позицію, або не висловлювались взагалі.

Станом на серпень 2024 року французька компанія Auchan підтримує війну. Про це свідчать багато новин, які ми зібрали за період війни. Згідно Йєльскої школи менеджменту компанія продовжує активно працювати в росії.

За нею йде японська компанія JTI, яка також підтримує війну, згідно багатьох новин, які ми зібрали по цій компанії. Компанія вирішила залишити свій бізнес в Росії та не бажає позбавляти споживачів продукту, до якого вони звикли, каже нам матеріал Київської школи економіки.

Інший тютюновий гігант Philip Morris теж розділяє погляди та підтримує війну. Згідно Йєльскої школи менеджменту компанія досі досліджувати стратегічні альтернативи.

Банківська сфера теж має своїх героїв. Австрійський Raiffeisen bank, попри західний та європейський тиск, досі підтримує війну. Про це свідчать багато новин, які ми зібрали за період війни. Згідно Йєльскої школи менеджменту банк продовжує активно працювати в росії.

Не відстає від нього італійський Unicredit Group. Про це свідчать багато новин, які ми зібрали за період війни. Згідно Йєльскої школи менеджменту банк продовжує активно працювати в росії.

Тим часом американська Colgate-Palmolive продовжує підтримувати війну, постачаючи до росії основні засоби гігієни та здоров'я.

Кавовий гігант Jacobs підтримує війну і готовий зробити вам напій на крові, вивівши деякі іноземні бренди, внесши деякі зміни у бізнес структуру, щоб продовжити продажи місцевих брендів своєї компанії.

Не відстає і такий гігант як швейцарська компанія Nestle, яка частково щось вивела, але продовжує завозити іншу свої продукцію під різним виглядом, за що потрапила свого часу до списку НАЗК, ми зібрали не мало інформації по цій компанії.

Американська нафтопромислова компанія Schlumberger взагалі вирішила збільшити свою частку ринку, за що була внесена національною агенцією запобігання корупції до переліку спонсорів війни.

Британський Unilever має понад чотириста брендів, та підтримує війну, продовжуючи постачати в росію продукти харчування та засоби гігієни, за що була внесена національною агенцією запобігання корупції до переліку спонсорів війни.

Австрійська компанія спецій Kotanyi додасть перчинки у ситуацію, підтримуючи війну, та продовжуючи експортувати свою продукцію на ринки росії, згідно матеріалів Йєльскої школи менеджменту.

Американська мережа ресторанів швидкого харчування Sbarro нагодує вас пиццею в росії, підтримуючи війну. Хоча були розмови про їх закриття, та вже не працюючий сайт, мережа все ще працює в різних містах росії.

Виробляти одяг, та підтримувати моду росіян готовий французький дом моди Jean Cacharel, який підтримує війну, та все ще продається та рекламується в росії.

Італійський дом моди Boggi Milano теж одягає росіян, та підтримує війну, про що свідчать матеріали Йєльскої школи менеджменту.

Ну і останні на сьогодні, які готові підняти келих разом з росіянами є відома компанія Anadolu Efes, яка досі не вийшла з ринку росії.

Більше про ці і інші компанії ви можете дізнатися на сайті проекту. Користуйтеся нашим зручним ботом у телеграмі. Підтримайте цей волонтерський проект донатом на монобанк, або підпишиться на наш Патреон. Робить покупки свідомо і підтримуйте тих, кто підтримує життя.

Дякуємо за перегляд, або прочитання, і до наступних публікацій, підписуйтесь.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ярослав з WSRW
Ярослав з WSRW@yar1k

Засновник who support rus war

51Прочитань
1Автори
2Читачі
Підтримати
На Друкарні з 10 червня

Більше від автора

  • Телеграм бот, який покаже які компанії не вийшли з росії

    Зробив телеграм-бота проєкту Who Support Rus War. Бот вміє шукати за назвами компаній, показує статус і дає посилання на компанію. Перейшовши за посиланням, у вас буде можливість повністю ознайомитися з фактами, чому дана компанія має такий статус.

    Теми цього довгочиту:

    Війна В Україні
  • Які компаніх залишаються в росії: гайд по проекту для початківців

    За останній рік проекту WSRW (who support rus war) вдалося обійти за низкою позицій і Forbes Україна, і Економічну правду. Це говорить про те, що люди продовжують цікавитися темами Які компанії залишились працювати в росії.

    Теми цього довгочиту:

    Санкції
  • Які компанії досі працюють у росії

    Топ 5 іноземних компаній, які досі працюють у росії це: METRO - все що вони наразі зробили це припинили всі інвестиції в зростання та зменшили кількість реклами. JTI - японська тютюнова компанія вирішила продовжити свій бізнес у РФ.

    Теми цього довгочиту:

    Санкції

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається