Телеграм бот, який покаже які компанії не вийшли з росії

Телеграм бот, який покаже які компанії не вийшли з росії

Для зручності використання та за запитами ком'юніті, зробив телеграм-бота проєкту Who Support Rus War. Він розповість що вміє і яка його мета, дасть інструкцію з прикладом, як ним правильно користуватися. У меню бота є команди старт пошуку, нагадування "що робити", задонатити копієчку нам на розвиток проєкту та пряме посилання на вебсайт.

Бот вміє шукати за назвами компаній, показує статус і дає посилання на компанію. Перейшовши за посиланням, у вас буде можливість повністю ознайомитися з фактами, чому дана компанія має такий статус. Є новий розділ "Які бренди входять у компанію" і "що ця компанія виробляє". Бот також покаже вам список брендів компанії.

Ви можете шукати не тільки за назвою компанії, але й за брендом. Попереду у нас ще багато оновлень та ідей. Тому будемо вдячні, якщо ви закинете копійчину на монобанку, перейшовши за кнопкою в боті або підпишетеся на наш патреон за посиланням для постійної підтримки. Купуйте товари обізнано і дякуємо ЗСУ за те, що у нас ця можливість є.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ярослав з WSRW
Ярослав з WSRW@yar1k

Засновник who support rus war

51Прочитань
1Автори
2Читачі
Підтримати
На Друкарні з 10 червня

Більше від автора

  • Топ 15 компаній, які не вийшли з росії: Підбірка за серпень 2024

    Вітаю вас на щомісячному дайджесті новин про компанії, які не вийшли з ринку росії, та підтримують війну своїми діями. Сьогодні у нас топ 15 компаній за серпень 2024.

    Теми цього довгочиту:

    Санкції
  • Які компаніх залишаються в росії: гайд по проекту для початківців

    За останній рік проекту WSRW (who support rus war) вдалося обійти за низкою позицій і Forbes Україна, і Економічну правду. Це говорить про те, що люди продовжують цікавитися темами Які компанії залишились працювати в росії.

    Теми цього довгочиту:

    Санкції
  • Які компанії досі працюють у росії

    Топ 5 іноземних компаній, які досі працюють у росії це: METRO - все що вони наразі зробили це припинили всі інвестиції в зростання та зменшили кількість реклами. JTI - японська тютюнова компанія вирішила продовжити свій бізнес у РФ.

    Теми цього довгочиту:

    Санкції

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається