Як фітнес-додатки перетворюють активність на реальні гроші

Додаток Sweatcoin. Це унікальний спосіб мотивувати себе до активного способу життя, одночасно заробляючи за кожен крок, який ви робите. Давайте розглянемо, як працює Sweatcoin та як можна заробляти гроші, просто ходячи або бігаючи.

Що таке Sweatcoin?

Sweatcoin - це старий додаток для смартфонів (якому вже більше двох років), перетворює ваші кроки на віртуальну валюту, звану "світкоїни" (Sweatcoins). Британський проект, що здобув популярність серед 75 мільйонів користувачів у всьому світі, дозволяє заробляти за кожну тисячу кроків, які ви робите. Додаток доступний у 51 країні, включаючи США, Канаду, Велику Британію, Німеччину, Францію, Австралію, Естонію, Іспанію, Україну, Норвегію та Швейцарію.

Як працює Sweatcoin?

  1. Монети за кроки: За кожну тисячу кроків ви отримуєте 1 «світкоін». Максимальна кількість монет, яку можна заробити за день, - 10 (за 10,000 кроків).

  2. Щоденні бусти: Використовуйте 20-хвилинні проміжки, у які кількість кроків подвоюється, щоб максимізувати свої заробітки.

  3. Внутрішній гаманець: Контролюйте свій заробіток у внутрішньому гаманці програми.

  4. Витрати в додатку: Витрачайте «світкоїни» на підписки, товари від спонсорів, навчальні курси та сертифікати на Amazon. Є й цінні товари, як-от маячок Apple Air-tag за 2000 "свиткоїнів".

Обмін Sweatcoins на реальні гроші

Одним з найбільш захоплюючих аспектів Sweatcoin є можливість обміну світкоїнів на реальні гроші. Це можна зробити на будь-якій біржі, де підтримується обмін криптовалют. Приблизний зараз курс: 0,0061 $ за SWEAT, але курс піднімається і будемо надіятись, що перевершить минулу позначку 0,015 $ за SWEAT…

Висновок

Sweatcoin - це інноваційний спосіб заробляти гроші, мотивуючи себе до активного способу життя. Ходьба та біг можуть стати не лише корисними для вашого здоров'я, але й принести додатковий дохід. Завантажуйте додаток, ходіть більше та заробляйте на своєму здоров'ї вже сьогодні!

Приєднуйтесь до ➡ ..Sweatcoin в телеграм..

Не знаю чи получиться заробити, але додаток цікавий…мотивує до здорового способу життя.


Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Kot  Cripto  ©
Kot Cripto ©@korosticheva

155.4KПрочитань
3Автори
52Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • Нова хвиля квестів від Layer3 на Linea Culture: Заробляйте аірдропи

    Сьогодні ми знову говоримо про можливість заробітку в світі криптовалют. Layer3 представив нові квести на платформі Linea Culture, що дозволяє нам усім пофармити аірдропи. Навіть якщо ви ніколи раніше не брали участь у проектах, настійно рекомендую долучитися до цих квестів зараз

    Теми цього довгочиту:

    Linea Culture
  • Терміново! Це справжній скарб: DozGame - тапалка з виводом без вкладень

    Мій партнер запропонував мені дуже цікаву гру - тапалочку-фармілку, в якій можна тапати і одразу виводити свої кошти на гаманець. Це дійсно унікальна можливість, адже зараз більшість тапалок вимагають чекати якихось лістингів та інших обіцянок, а насправді годують нас лише...

    Теми цього довгочиту:

    Dozgame
  • Як буде виглядати Blum? Усі Crypto одна програма

    Blum прагне стати єдиним центром для всіх ваших криптовалютних потреб. Серед його основних переваг підтримка топ-30+ мереж і можливість торгівлі будь-якими токенами без необхідності перемикання між різними платформами.

    Теми цього довгочиту:

    Blum

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається