Публікація містить рекламні матеріали.

Заробляйте гроші в Інтернеті через MASHASH, інвестуючи без ризику

MAS INFOTECH LIMITED – це британська компанія з хмарного майнінгу, яка спеціалізується на розробці сучасного обладнання для майнінгу криптовалюти та фінансових інвестиційних послуг для глобальної клієнтської бази, що налічує мільйони.

За десятиліття спеціалізації в області розподілу ресурсів, зниження ризиків, мережевих підтримуючих систем і ефективності майнінгу криптовалют продукти та послуги MasHash обслуговують широкий спектр клієнтів, від компаній до окремих осіб. Незмінна відданість компанії інноваціям та задоволенню клієнтів гарантує, що будь-хто, кому виповнилося 18 років і хто може працювати з електронним пристроєм, може прийняти участь у цьому процесі.

Заснування та місія

MasHash, головний офіс якої знаходиться в Лондоні, Великобританія, розпочала свій дослідницький шлях незабаром після впровадження ASIC-майнерів у 2012 році, за кілька років до офіційного запуску в 2019 році. Це відбулося, коли CPU-майнінг став застарілим. ASIC-майнери значно збільшили ефективність майнінгу, вивівши ціну BTC вищу за $1000 вперше.

З моменту свого заснування MasHash було орієнтоване на демократизацію валідацій блокчейну та отримання винагород, підвищуючи доступність і пасивний дохід для середньої людини. Місія компанії – спростити складнощі хмарного майнінгу, забезпечуючи лідируюче положення в сфері криптомайнінгу.

Незмінна відданість MasHash інноваціям гарантує, що компанія продовжить спрощувати складнощі криптовалютного майнінгу. Це прагнення є планом MasHash, щоб підтримувати свою позицію як однієї з найбільш впливових компаній в галузі криптовалютного майнінгу.

Обчислювальна потужність та покращення ефективності

З моменту офіційного запуску в 2019 році MasHash стоїть на передовій технологічних революцій, дозволяючи йому проводити поглиблені дослідження. Як адепт управління інноваціями, компанія безперервно працює над покращенням хешрейту та обчислювальної потужності свого обладнання для майнінгу, такого як GPU і ASIC.

Незмінне прагнення до досконалості в рішеннях MasHash свідчить про його відданість задоволенню потреб майнерів по всьому світу. Зі спеціалізованою командою експертів, які працюють цілодобово з іншими партнерами по всьому світу, MasHash постійно впроваджує інновації та розширює свою базу знань. Більшість вдосконалень MasHash йдуть від попереднього розуміння динамічних змін і вимог на ринку та розробки унікальних, раніше не бачених рішень для майнінгу.

Універсальність та прибутковість для всіх

Криптомайнінг еволюціонував порівняно з тим, яким він був десять років тому. З цими змінами складність і вимоги до валідації транзакцій також стають складними. У минулому криптомайнінг був можливий за допомогою пристойного ПК. Сьогодні ж ускладнення криптовалютного майнінгу перетворило це в ексклюзивну діяльність, зарезервовану лише для корпорацій та людей з пристроями рівня Залізної людини. Для вирішення цієї проблеми MasHash постійно прагне впроваджувати інновації та надавати зручні у використанні та інклюзивні рішення перед обличчям все більш конкурентних і складних процесів перевірки вузлів.

Партнерства та забезпечення спадщини

Блокчейн, криптовалюта та хмарний майнінг є новими технологіями з величезними перспективами. Кожного нового дня з'являється новий токен криптовалюти, що робить цю галузь схильністю до зростаючої кількості шахраїв. Тому було впроваджено складні способи підвищення безпеки та збереження передової позиції MasHash у галузі.

Стратегічні партнерства MasHash з іншими виробниками обладнання для майнінгу, такими як Bitmain, MicroBT і Canaan, свідчать про відданість компанії безпеці та спадщині. Ці партнерства гарантують, що MasHash залишається на передовій постійно розвиваючоїся індустрії криптовалютного майнінгу.

Крім того, щоб забезпечити безпеку своєї клієнтури, в рамках іншого партнерства з McAfee реалізовані Розширена аутентифікація (EV) та шифрування Secured Sockets Layer для підвищення безпеки даних і забезпечення відповідності галузевим стандартам.

Плани з розширення MasHash свідчать про його оптимізм і впевненість у майбутньому криптомайнінг-індустрії. Розширивши свої операції до кількох екологічно дружніх країн, MasHash знижує витрати та підвищує довговічність свого майнінгового обладнання. З отриманням схвалення Bitcoin і Ethereum як біржових фондів (ETF) від Комісії з цінних паперів та бірж (SEC) 10 січня та 23 травня 2024 року відповідно, зросла увага інституцій до токенів.

Навіть країни беруть участь у гонці за домінування в криптовалюті. Ніхто не хоче залишатися осторонь, бо FOMO нагадує, що якщо ви не дозволите своїм грошам працювати на вас, ви будете продовжувати працювати за гроші. В будь-якому випадку, ця гонка наголошує на важливості майнінгових ферм, демонструючи, як хмарний майнінг так само є правомірною інвестицією.

З урахуванням співпраці, MasHash вирішила розширити свої операції на партнерів з кількох екологічно дружніх країн з природним охолодженням. До цих країн відносяться Казахстан, Ісландія, Монголія, Киргизстан, Грузія та Бутан, всі розташовані на висотних територіях. Крім своєї екологічності, вони допомагають знизити витрати та підвищити довговічність видобутного обладнання.

Майбутнє

Від початкових початків, коли MasHash почала з однієї пропозиції: хмарного майнінгу-рішень, вона розширила свої можливості, надаючи й інші продукти та послуги, включаючи виробництво майнінг-обладнання та консультаційні послуги, особливо для нових компаній, що шукають правильний напрямок. MasHash рада надавати наставництво і бути частиною ради директорів будь-яких таких компаній, щоб забезпечити їх довговічність. З цієї причини кілька років досвіду таїться в основі MasHash.

MasHash розставила цілі продовжувати впливати на виробництво, конфігурацію та розповсюдження першокласного майнінг-обладнання. Ми можемо впевнено стверджувати, що MasHash виходить на передову, щоб стати екосистемою майнінгової досконалості в криптовалюті.

Зважаючи на вищесказане, MasHash також вжила заходів, аби заспокоїти страхи своїх інвесторів і клієнтів запровадивши кілька проектів, орієнтованих на цифрову валюту, які сприятимуть сталості. Крім того, грошовий потік, який підтримує постійні витрати та доходи інвесторам, з’являється завдяки кільком чітким, захищеним і надійним моделям прибутків, оптимізованим для постійних заробітків, не лише з будь-якого джерела.

Чому MasHash?

Традиційна майнінг-індустрія буде й надалі змінюватися, пристосовуватися до сучасних часів і потреб клієнтів. Генеральний директор MasHash, Сридеві, заявляє: “З безперервними подіями хешрейту традиційна майнінг-індустрія ставатиме все більш вимогливою. Ця галузь потребує інновацій, щоб продовжувати створювати цінність через нові моделі. MasHash буде і надалі виділятися серед численних хмарних майнінг-платформ відтепер і надалі завдяки своїй солідній основі та здоровій бізнес-моделі.”

Більше того, MasHash вже заклала основу для своєї постійної відданості служити маяком експертизи, оригінальності, регулювання і сталості в хмарному майнінгу.

Інші причини, чому MasHash виділяється:

  • Сучасне обладнання, створене деякими з найкращих інженерів світу з використанням штучного інтелекту та машинного навчання для оптимізації продуктивності

  • Екологічність, яка знижує експлуатаційні витрати і підвищує довговічність майнінг-обладнання

  • Крос-функціональна команда фахівців у галузі блокчейну і ІТ

  • 24/7 підтримка клієнтів для полегшення транзакцій і скорочення часу виведення до 3 хвилин

  • Автоматизовані заробітки

  • Кілька типів планів для різних рівнів

  • Регулювання, що забезпечує дотримання етики

  • EV SSL шифрування

  • Програми заохочення

  • Партнерство з широким колом організацій

  • Бонус у $50 за реєстрацію для всіх нових користувачів як підсилювач для будь-якого придбаного контракту

  • Відсутність обтяжень з обладнанням та необхідність підтвердити поточні витрати

Маючи все це на своєму місці, MasHash буде продовжувати підтримувати своїх мільйони активних хмарних майнерів і клієнтів в цій індустрії для орієнтації.

MasHash не просто стоїть осторонь подоби краплі в океані. Вона тут, щоб заспокоїти, задовольнити, і забезпечити, щоб нагороди майнінгу потрапляли до гаманців клієнтів як годинник.

Приєднуйтеся до революції!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Leanna Miller
Leanna Miller@qvpYl-BZZMdveBF

466Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 7 вересня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається