Зламай шаблони: канали в WhatsApp тепер для всіх (ні) Ч1

Пам'ятаю як у 2014 мій товариш запропонував перейти спілкуватись в Телеграм, тоді він не був такий поширений як зараз, але я з легкістю перейшов, особливо після  блокування такого ресурсу як VK (і Слава Богу). Моя взаємодія була на рівні спілкування та мемасіків, але згодом я відкрив для себе світ каналів та інформаційних ресурсів. На той момент в українському інформаційному просторі було мало інформації тому прийшлось аналізувати ресурси "країни 404" але про Телегу ми поговоримо пізніше, мова піде загалом про такий спосіб комунікації як канали. 

Відштовхуватись в більшості я буду від моменту повномасштабного наступу. Станом на 24 лютого я вже займався розвитком державного каналу, і для себе розглядав два найшвидших способи нарощення аудиторії: фейсбук та телеграм. Фейсбук - максимально швидкий варіант набрати дешево цільову аудиторію та почати спілкуватись  з суспільство, телеграм - тренд який започаткував не я, але потрібно було його дотримуватись. І в цілому ТГ закривав більшість потреб, а також мав і має високий потенціал для розвитку. Наперед відповім - так це російський месенджер, так дивно що держава його так щільно використовує, але за умови, що росіяни активно реалізують свої ІПСО в ньому то ігнорувати його я не міг, як і державні комунікації в цілому. 

Тепер розуміючи мій бекграунд поговоримо про тенденції. Після появи каналів в ТГ, а згодом такого явища як ТікТок ми бачимо як великі компанії перебирають популярний функціонал та інтегрують у свої продукти, наприклад як це робить Мета з короткими форматами, каналами в Інстаграм (який я також веду) та каналами в Whatsap.

Ого дійшли до суті! Але це в наступній частині - можете залайкати якщо хочете продовження.  

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Дуже цікавий канал (ні)
Дуже цікавий канал (ні)@telegram

450Прочитань
2Автори
13Читачі
На Друкарні з 26 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається