Знайомство та просто думки

Звичайне знайомство та думки про те, чому мені подобається “Друкарня”


Навіть не знаю з чого почати. Випадково знайшла цю платформу, і вона схожа на мою мрію. Мені подобається писати довгі статті про щось, але ніяк не могла знайти зручний для себе сайт, де могла їх викладати. Твіттер більше для коротких думок, в телеграмі важко розкрутити свій канал. І ось з’явилася вона. “Друкарня”. Цей сайт справді неначе світло в кінці тунелю для мене! Ви зрозуміли, що мені дуже подобається ця платформа.

А тепер трохи про мене. Я - Н.О.Р, для деяких сова або Совина Леді(не питайте, я навіть цей мультсеріал не дивилася). Багато хто мене знає, як Пані Мару, але тут я вирішила взяти зовсім інший нік. Просто люблю писати різні твори(в основному фан-фікшн) та читати. Не знаю, про що розповідатиму тут. Мабуть, про все, що тільки в голову прийде. Але в чому я 100% впевнена - буде декілька постів про українські візуальні новели. Так, я люблю цю тему. В майбутньому хочу створити власну гру цього жанру.

Також 100% будуть книги. Мені ж потрібно десь покричати щодо них… Ну, і без роздумів про сенс життя не обійтися. Знаєте, як Пенні Портер з “Дівчина Онлайн” вела свій блог, так і тут буде пару таких постів, якщо мені справді захочеться щось таке розповісти.

Ну ось така я. Ми зможемо познайомитися ближче пізніше, коли я писатиму довгочит на різні теми.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Н.О.Р
Н.О.Р@n.o.r

Дівчина, яка любить читати

2.4KПрочитань
6Автори
31Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Знищена краса

    Знову табір. Цього року він такий незвичайний… Нові відчуття, нові друзі, нові знання. Але і знищене дещо.

    Теми цього довгочиту:

    Історія З Життя
  • Повстання мерця

    Ні, це не про апокаліпсис. Н.О.Р згадала про свій акаунт просто

    Теми цього довгочиту:

    Думки

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Залітаємо в «Друкарню», бо потрібно поширювати свої радикальні проукраїнські позиції та інформацію про візуальні новели 😂

Вам також сподобається