10 найкращих сюжетних історій з часів переходу WWE на PG

Після того, як WWE стала PG, світ рестлінгу часто піддавав її ретельному аналізу та критиці, часто проводячи паралелі з атитʼюдою та епохою безжальної агресії. Ці дві епохи здобули репутацію завдяки створенню переконливих і складних персонажів із заплутаними сюжетними лініями. Коли в липні 2008 року WWE розпочала нову еру, була помітна різниця в загальному контенті, оскільки стало зрозуміло, що компанія зосередилася на програмах для сімейного перегляду та зменшила кількість насильства. Тим не менш, WWE створила деякі з найбільш пам'ятних сюжетних ліній, які залишили постійний вплив на фанатів після того, як пішла шляхом PG.

10 СМ Панк проти Джефа Харді

Зустріч між СМ Панком та Джефом Харді влітку 2009 року є прикладом того, як WWE вміло розмиває межі між вигаданим та реальністю. Суперництво почалося, коли СМ Панк успішно використав свій контракт «Гривня в Банці» на Джефі, який щойно виграв у Еджа титул чемпіона світу у важкій вазі. Що зробило цей фʼюд таким незабутнім, так це кардинальна різниця між стилем життя Панка та Харді. СМ Панк, жорсткий стрейтеджер, який утримувався від наркотиків та алкоголю, відкрито принижував та висміював Джефа Харді, який мав реальну історію зловживання психоактивними речовинами. Включивши ці реальні історії боротьби, WWE вдалося створити кут зору, який глибоко резонував з багатьма шанувальниками.

9 Нексус

Дебют Nexus став ключовим моментом, який ознаменував значний поворот для WWE. У той сумнозвісний момент на шоу Понеділкового Raw група новачків NXT на чолі з Вейдом Баретом організувала жорстокий напад на Джона Сіну та СМ Панка. Хаотична природа фракції спричинила ударну хвилю і залишила елемент непередбачуваності в тому ракурсі, якого фанати не очікували. Але, на превеликий жаль, Nexus не змогли досягти своєї вершини, оскільки зазнали нищівної поразки на Літній Бавовні 2010. Наслідки поразки призупинили їхній імпульс і завадили повному розкриттю їхнього потенціалу. Незважаючи на короткий час існування, присутність Nexus влітку 2010 року закріпила за ними місце видатної події.

8 Зліт Бекі Лінч

Іноді реслер знаходиться всього в одному кроці від того, щоб змінити траєкторію своєї кар'єри, і це саме те, що сталося з Бекі Лінч. Протягом багатьох років вона була відома як недооцінена учасниця "Чотирьох вершниць", а пізніше її вважали підручною Шарлотти. Однак, видатне сходження Бекі почалося з незабутнього хілтерну на Літній Бавовні 2018. Переповнена образою, Лінч ініціювала лютий напад на Шарлотту. Цей поворотний момент ознаменував глибоку трансформацію особистості Бекі, яка перетворилася на запеклу силу в жіночому дивізіоні. Перебіг Лінч до мейн івенту Рестлманії 35 був нічим іншим, як екстраординарним, оскільки вона увібрала  поведінку Стон Колда, за яку фанати закохалися в неї.

7 Кінець Ери

Легендарна сюжетна лінія "Кінець епохи" користується неймовірною популярністю через свою значущість та емоційну глибину. Історія, стоїчне суперництво та дружба між Андертейкером, Тріпл Ейчом та Шоном Майклзом нарешті досягли кульмінації на Рестлманії 28. Тріпл Ейч і Трунар вперше зіткнулися ще на Рестлманії 17, і знадобилося 10 років, щоб Мрець і Церебральний Вбивця знову зіткнулися в класичному поєдинку на Рестлманії 27. Через рік ставки були підняті ще вище, коли трилогія завершилася б у нещадній структурі - Пекельній Клітці з Шоном Майклзом в якості рефері. Завершення матчу та глибока повага, з якою легенди ставилися один до одного, змусили багатьох фанатів розплакатися.

6 Літо Панка

Пайпбомба СМ Панка запалила революцію, яка визначила його кар'єру, оточену бунтарством і суперечками. Тієї фатальної ночі 2011 року Панк зачитав промо, яке, мабуть, вже стало легендою. Готовність Панка відкрито критикувати залаштункову політику WWE була новаторською на той час. Закінчення контракту СМ Панка та його прагнення стати чемпіоном WWE створили багато галасу і врешті-решт увінчалися історичним матчем проти Джона Сіни на шоу Гривня в Банці 2011. Літо Панка все ще залишається одним з найяскравіших моментів в історії WWE, навіть якщо компанія облажалася з тим, як воно закінчилося.

5 КофіМанія

У 2019 році Кофі Кінгстон розпочав захоплюючу та надихаючу подорож, яка привела його від реслера мідкарду до завоювання чемпіонського титулу WWE. За іронією долі, Кофі ніколи не повинен був брати участь у знаменитому поєдинку всередині Клітки Знищення, який зрештою став відправною точкою його неймовірного сходження. Довгоочікувана перемога Кінгстона Рестлманії 35 була прийнята бурхливими оплесками всіх присутніх і закріпила за Кофі місце одного з найбільших андердогів.

4 Одного разу в житті

Зіткнення між Скелею та Джоном Сіною на Рестлманії 28 стало монументальною подією, в якій зійшлися два найвідоміші імена в індустрії реслінгу. Очікування та ажіотаж, викликані цим рідкісним поєдинком, були безпрецедентними. Річна підготовка до їхнього неминучого поєдинку була напруженою, оскільки особиста неприязнь, змішана з взаємною повагою, додала обертів до їхнього суперництва, зробивши його не просто конкуренцією, а зіткненням спадщин. Повернення Скелі на головну подію Рестлманії після 11 років відсутності стало значною подією, а його остаточна перемога над Сіною закріпила велич цієї ворожнечі.

3 Родовід: влада, родина, честь

Заплутана історія "Кровної лінії" виділяється як один з найбільш захопливих і добре виконаних наративів останніх років. Все почалося з перетворення Романа Рейнса на вождя племені, що підготувало ґрунт для того, щоб Джей Усо став його правою рукою, і низки несподіваних поворотів, таких як зрада Семі Зейна та зрада Братів Усо. Поступова еволюція альянсів, зрад і складних стосунків між Романом Рейнсом, Полом Хейманом, Семі Зейном, Усо та Соло Сікоа справді тримала фанатів в емоційному напруженні. Ця довготривала історія закріпила за сагою "Кровна лінія" статус сучасної класики.

2 Стрік проти Карʼєри

Історія Шона Майклза та Андертейкера бере свій початок ще з часів Атитʼюди у 1997 році. Однак пік суперництва припав на Рестлманію 25, де вони провели винятковий матч. Оскільки Шон не зміг перемогти Мерця, його прагнення покласти край цій серії стало нав'язливою ідеєю. У самому серці Рестлманії 26 Шон Майклз поставив на кін свою кар'єру проти безпрограшної серії Трунаря. Сам матч став ще одним класичним поєдинком, і Андертейкер вийшов переможцем, завершивши славетну кар'єру Шона. Той факт, що він зміг стати сагою, але при цьому вписатися в "Кінець епохи", робить цю сюжетну лінію ще більш вражаючою.

1 «Так, так, так»

У 2013 та 2014 роках Деніел Браян пережив стрімкий злет, який зробив його найпопулярнішим та найулюбленішим реслером, мабуть, у всьому світі. Значний імпульс фанатів у поєднанні з іміджем аутсайдера створили величезний попит на включення Браяна в головну подію Рестлманії 30. У фіналі того ж шоу Деніел Браян подолав усі перешкоди і нарешті здобув титул чемпіона світу у важкій вазі за версією WWE. Образ Браяна з титулами чемпіона світу став свідченням сили підтримки фанатів і стійкості, можливо, найбільшого аутсайдера всіх часів.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається