UCW SmackDown, 114 випуск

Грає музична тема Р-Труфа, але ніхто не виходить на рампу, глядачі не розуміють що сталось. Через п'ять хвилин тиші грає знову музична тема Р-Труфа, на цей раз вже виходить сам Р-Труф. Він бере мікрофон і каже:

Джиммі, не можна себе так вести, не можна когось засуджувати та обзивати, тим більше наших улюблених глядачів. Цілих п'ять хвилин ти поливав їх брудом, що на тебе найшло? Скажи мені та глядачам, що з тобою, Джиммі? 

Дві хвилини тиші на арені. Р-Труф продовжує:

Все, з мене годі, тебе покарано! Ти не можеш себе так вести, я тебе такому не вчив. Глядачі, вибачте, будь ласка, мого Джиммі. Я не знаю, що з ним, але я намагаюсь в цьому розібратись. До речі, хочу привітати Ел Ей Найта з перемогою в King of the Ring, це велике досягнення, я думаю, ти заслужив на це! Я по собі знаю, що не просто перемогти в такому турнірі, тому респект тобі. Я добре пам'ятаю твої слова минулого тижня, ти правий, ти не чемпіон. А твоє ''поки що не чемпіон'' — це ти дарма сказав, ти знаєш шо це “поки що” може настати через десять років? Ел Ей Найт, будь простіше, не нахабній і ти досягнеш того ж успіху, що і я. Колись прийде момент і ти вийдеш з головним титулом UCW на арену та скажеш який ти крутий, що ти побив шістдесятирічного Р-Труфа. Тому що я не збираюсь тобі програвати, я не збираюсь віддавати тобі титул. Ти король, тобі потрібна королева, а не титул. Якщо у тебе біда з дівчатами, то я тобі допоможу!

Р-Труф йде до фанатів, бере за руку людину з довгим волоссям і веде її на ринг. Р-Труф каже:

Ось ця дівчина проявляє до тебе романтічєскіє чувства, як тебе звати?

Людина з довгим волоссям:

Мене звати Енді, і я мужик, а не дівчина.

Р-Труф:

Прекраааасно! Ти можеш допомогти йому знайти дівчину, яка проявляє до нього романтічєскіє чувства!

Енді:

Та пішов ти!

Енді проводить Low Blow Р-Труфу. Потім малий Джиммі підхоплює Енді та проводить йому Attitude Adjustment. Після цього грає музична тема Ел Ей Кінга. Ел Ей Кінг виходить на рампу та дивиться на те, що твориться на ринзі. Він мовчки стоїть на рампі хвилину і потім каже:

Let me talk to... You! Р-Труф, я думав ти не схожий на Хогана. Але я бачу, що всі діди однакові. Біда з головою, якусь фігню морозить весь час. Джиммі, іди погуляй. Зараз дядьки вирішать дорослі проблеми. А ти, Енді, приведи свою дівчину до мене в роздягальню через 5 хвилин.

Енді каже:

У мене немає дівчини.

Кінг відповідає:

Ну тоді вали звідси, незайманий ти довбур.

ЛА Кінг провів Енді BFT та викинув з рингу. Далі Кінг звертається до Труфа:

Труф, у мене немає проблем з дівчатами. Вони вішаються на мої біцепси кожен день. А от у тебе, вугільний, мабуть вже цюцюрик не встає. Тобі треба відправитися до мого бать... Точніше до Хогана. В дім пристарілих. Там і голову твою вилікують. І може ти не будеш балакати про Джиммі. У вас з Халком була б непогана команда під назвою "Старі Пердуни". Труф, ти правду кажеш, я ще не чемпіон. Але до Night of Champions залишилося небагато. Тож на цьому ппв буде твоя остання зупинка. Далі водієм автобуса під назвою "UCW титул" буде ніхто інший як Ел Ей Кінг. YEAH!

Р-Труф:

Ел Ей Найт, до мене багато хто підходив отак знахабніло, а потім всі вони не притомні покидали ринг. Ти кажеш що у мене проблеми з головою? А сам тільки що розповів що на біцепсах вішаєш жінок! Ти справжній злочинець і маєш сидіти в тюрмі. Ти кажеш що у мене вже прутень не стоїть, але ти на ньому навіть не сидів. Не говори дурниць. Мені нічого тобі більше сказати. Ти звичайний рестлер як і всі інші кого я бив. До побачення вішальник. 


Лунає музика Hart Foundation, вони виходять на ринг і беруть мікрофони, Брет починає говорити:

Що ж, гадаю мені є що сказати… з чого б почати… напевно з того, що нічого ще не завершено, любі друзі. Я і Джим пройшли минулого тижня через вогонь і воду, і майже вибороли командні чемпіонства, я не міг нормально спати весь тиждень після поразки, я не міг їсти! Все, що я робив — це продовжував тренуватися, бо наша історія не добіжить свого кінця так просто, не від рук недо-Брета Харта і його галасливого друга. Окрім того, нас викликали на матч ті, про кого ми вже встигли забути, два новачки, які вирішили, що вони вже хтось, ця новоутворена команда, Джим, як там їх?

Джим підказує що їх звуть Two of a Kind.

Точно, точно, так, я просто не слухав їх того тижня після того, як вони назвали нас рожевими чувачками… Як на мене, значно краще бути рожевим чувачком, аніж сірою мишею… проте знаєш, Джим, їхні слова, вони… вони як білий шум, він є, так, але ти не можеш зрозуміти, що цей шум означає, все, що про цей шум зрозуміло — це те, що він присутній. Роб Ван Дам та Томмасо Чампа, що ви означаєте? Що у вас є, окрім вашої тут присутності? Я легко можу відповісти про себе, що означаю я, я уособлення всього, чим кожен реслер в цій компанії має і хоче бути, найкращий у ринзі, абсолют ідеального реслера, краще до мене не було і вже не буде. Але що ви таке? Я цього не розумію, але що я розумію і про що я можу з впевненістю говорити, так це про командний дивізіон, і я знаю, і того тижня показав, що нема кращих претендентів на командні титули. Я не прошу рематч за титули, я вимагаю його, адже нікого більш гідного не існує. Better Than You, ви, можливо, й змогли один раз нас перемогти, проте знайте, що Hart Foundation двічі не повторює одні й ті самі помилки. Ані божевільні новачки, ані пихаті пустодзвони не зможуть зупинити нас з Джимом від отримання того, на що ми заслуговуємо, а це — перебування на вершині командного дивізіону, адже ніщо менше нас не цікавить!

Брет з Джимом вже думають йти з рингу, аж тут лунає музика Two of a Kind….

Ні! Ні! Ні! Вимкніть нашу музику. 

На всю арену кричав Томмасо Чампа. Вони з Робом Ван Дамом йшли до рингсайду де і зупинились.

Я скажу тобі відверто, Брет, мені важко тебе слухати. Я ледь не заснув, поки тебе слухав. Роб взагалі закимарив трохи. Колись ми вам програли, не так давно це сталося, але зараз я знаю причину чому і дивлячись на вас я розумію, що більше таке не станеться. Знаєш чому, Харт? Тому що у нас зникло одне “але”, ми тепер не думаємо про наші якісь особисті невдачі, або якісь особисті проблеми, або особисті побажанки, ми думаємо те про що нам обом потрібно! Ти казав, що ти уособлення всього того, що ти якийсь там ще крутий дядько і бла-бла-бла. Але чому тільки ти? Як же твій брат? З  того що я бачу твій брат просто твій підсос, майже ніхто, так тільки собачка яка для тебе принеси та подай. Він навіть нічого не сказав! Мабуть, тому що господар дозволу не дав. І перед тим як я і Роб надеремо ваші смердючі дупи я дам слово Робу. Тому що я поважаю його і тому, що ми споріднені душі!

Роб Ван Дам продовжив:

Ви все почули, юруки? Так от, ви втратили свій шанс на недосяжні для вас командні пояси. Так, я б теж робив все, щоб домогтись свого, але ж, всі ми люди. Треба мати межі дозволеного. Це вам не оті придурки з Mox-Gun, що лізуть і лізуть за титулами, постійно програючи. Але ви я так бачу, претендуєте на номінацію найбридкіших виродків. Так от, сутулі собаки. Ти, і ти. Взялись за ручки, пішли за куліси, і пішком пішли у свої домівки. Агов! Що вони, бляха, тут роблять? Є ж нормальні команди. Де JBL і Фарук? Відкривайте клітку, хай виходять виступати!

На арені лунає гучний сміх фанатів. Роб продовжив:

Вам все ясно? Чи мало того попуску на минулому тижні від командних чемпіонів? Можемо ще нижче попустити…

Джим бере мікрофон в руки:

Я навіть не знаю з чого почати, ми з Бретом думали, що це Міз з Панком галасливі, проте ви… ви — це відображення пустого звуку. Здіймаєтесь цією ареною, дуже гучні, дуже галасливі, проте такі пусті. Це все, що ви можете? Кинутись декількома образами? А чи не нагадати вам, скільки ваші дупи протримались з нами на ринзі? Рахунок йшов на секунди. Тож, це не ми маємо звідси йти, це я вам даю десять секунд на те, аби швидко втекти, адже цього разу після того, як ви будете благати відпустити вас з больового — ми вас не відпустимо. Я особисто зламаю вас обох!

Лунає музична тема Better Than You. Міз і Панк виходять з мікрофонами на рампу. Міз починає:

Якого біса тут взагалі відбувається, дівчатка? Це боротьба за тоналку чи за помадку? Жоден з вас не перший претендент і ним не стане, доки ми так не скажемо. Одні старі, інші дурні… Панк, ми точно дверима не помилились? Я гадав, ми потрапили на реслінг арену, а не у психлікарню… Та й не важливо, психлікарня це, школа чи дитячий садок, вам варто сприймати це…

СМ Панк перебиває Міза. Міз здивовано дивиться на Панка. Панк говорить:

Вам варто сприймати це, як підніжжя Говерли, адже ви, чотири дуже впевнених бовдура, просто не розумієте куди суєтесь. Там де я стою падати високо, проте стою я міцно, але ви..ви все одно так сюди рветесь, очевидно ви не розумієте наслідки своїх бажань. Брет і Джим, ви вже були на вершині, невже ви не пам’ятаєте, яка це мішень на спині? Роб і Томмасо, ви ніколи тут не були і не будете, проте повірте, ви не хочете цього. Ви не найкращі, ні в чому, жоден з вас не може перевершити мене..нас..в жодному з аспектів, які роблять реслера успішним. Ви просто не витягнете і станете одними з..розумієте? Це ваш максимум, про вас згадають лише в контексті того, в кого ви змогли якимось дивом забрати чемпіонства, чого звісно ж не станеться, адже жоден з вас, насправді, не становить нам…

Міз перебиває Панка, тепер Панк здивувався. Міз каже:

Загрози, жоден. Ні ти, ні ти і так далі. Ви або несповна розуму, або про себе зависокої думки, адже…

Панк глянув на Міза і знов його перебив:

Адже ваші руки закороткі, аби боксувати з Богом. Тож віддавайте мікрофони тим, хто знає що і як у них говорити і йдіть геть з рингу, в якому тями не маєте як показувати гарні матчі. Ви лише розкидуєтеся тут непотрібними словами. До сьогодня я так не вважав, але тепер я бачу… ви четверо просто ганьба цього дивізіону.

Панк кидає мікрофон у Брета Харта. Міз підносить свій до рота, але Панк вириває його в нього з рук і кидає в Роба Ван Дама. Панк про себе говорить коли йде за лаштунки:

Претенденти, бляха… отакі в нас тепер претенденти…

Міз розгублено стоїть і, дивлячись на Панка, в його очах палає лють. Шоу виходить на рекламу.


Едж проти Ріка Буґза — матч один на один

Переможець: Едж

Оцінка: 2.5


На рампі з'являється Драгон Лі з мікрофоном в руках. Прямуючи до рингу він починає говорити:

Ola Ola Ola, Que Pasa amigos? В мене — погано, дякую, що запитали. І справи мої будуть не добре до моменту, поки я не помщусь засранцю Деміану Прісту за це жахіття, яке трапилось на минулому випуску SmackDown! Я передивився наш бій близько двадцяти разів, і я досі не розумію, чому я не зміг вирватись, після безглуздого прийому від Пріста. І що ж, я міг би змиритись з цією поразкою і піти далі, але тоді я б не відрізнявся від реслерів аматорів, таких як Д... хоча ні, так не гарно, я не буду називати жодних імен, щоб нікого не образити, оскільки це не в моєму стилі. В моєму стилі, в стилі Lucha Libre, доводити все на ринзі, і перемагати суперника за суперником, стаючи найкращим у світі. Через це я вимагаю матч-реванш, щоб показати тобі, що це була одноразова акція, і тобі дико пощастило, що ти зміг мене утримати. Наступного разу я не залишу від тебе й мокрого місця на цьому рингу, і тільки після того, як я закінчу справи з тобою, я зможу переключитись на інших реслерів. Тож якщо ти Un hombre real ти приймеш мій виклик, і ми зможемо показати всій спільноті UCW чудове шоу, і всі побачать, що тобі насправді дико пощастило мене перемогти, але це трапилось тільки одного разу, наступна наша зустріч пройде según mis reglas. Adios muchacho!

Після цих слів виходить Деміан Пріст і рефері починає матч.


Деміан Пріст проти Драгона Лі — матч один на один

Переможець: Драгон Лі

Оцінка: 4


Звучить музична тема Дрю Макінтайра, він виходить на ринг з мікрофоном та починає говорити:

В одному моменті я обмовився, я визнаю свою помилку, але в іншому, Домініку, з якого дива ти кажеш, що завдяки Шеймусу я протримав довго командний титул? Ні, це все було не так, Домініку, ти не знаєш всієї таємниці, як The Kings збиралися, і не тобі говорити про командний дивізіон! Я радий, що ти прийняв виклик. Якщо ти так заговорив про командний дивізіон, то чому б тобі не вийти проти мене з ким-небудь у командному поєдинку просто зараз? Домініку, не можу навіть тебе не привітати, тому що ти був найсмішнішим опонентом, який недооцінив мене і погрожував мені знищенням. Доводив, що я все, закінчився, але зрештою, Домініку, у першому матчі закінчився ти, я знаю, що наше протистояння ще не закінчилося і це буде, можливо, найтриваліше протистояння... Якщо ти готовий вийти зараз на матч і знайти собі якогось командного партнера, то питань немає, я особисто готовий покарати тебе, маленька чортова дрібнота!

Після цих слів ми чуємо музичну тему Домініка Містеріо, але ніхто не виходить. Дрю Макінтайр сміється і виходить з рингу.


Hart Foundation проти Two of a Kind — командний Tornado Tag матч

Переможець: Two of a Kind

Оцінка: 3.5


Звучить музична тема оригінального Сін Кари, він виходить на ринг та починає говорити:

Минулого тижня я встиг багато про що сказати, але є одна важлива заява, яку я ненавмисно пропустив. Я забув сказати найголовніше. Я викликаю тебе, самозванець, на матч на Night of Champions! Це буде один матч, і він стане останнім для мене, якщо я програю. Я знаю, що ця умова стояла на WrestleMania, але тоді я не був до цього морально готовий і програв. Але тепер я стою не лише за себе, але й за всесвіт, який прагнув позбутися цієї темряви над UCW весь цей час.

Світло на арені згасає, але ми бачимо, як навколо рингу починає розгоратися синє полум'я. Це трохи надає видимості глядачам. Вони бачать дві постаті на ринзі. Темний Сін Кара починає говорити:

Ах, зухвалість кинути виклик самій долі. Але правда в тому, що в нас вже був матч і я вийшов з нього тріумфатором. Умови нашої зустрічі були чіткими — поразка від моїх рук, і твоя присутність тут повинна була припинитися.

Синій вогонь починає кружляти навколо рингу. Темний Кара продовжує:

Я вже переміг тебе одного разу, і сам факт того, що я стою перед тобою, свідчить про марність боротьби з істотою, переплетеною з тінями.

Полум'я посилюється настільки, що за ним майже не видно цих двох. Голос Темного Сін Кара набуває потойбічного резонансу:

Твій виклик може потішити тіні, але він не змінить неминучого.

Світлий Сін Кара відповідає:

Ти можеш впиватися своїм уявним тріумфом скільки хочеш. Наші шляхи справді перетнулися, і ти здобув перемогу. Але на Night of Champions я вимагаю розплати, не тільки для мене, але й для всесвіту, який витримав твою насуваючу темряву. WrestleMania перегорнула одну главу, але історія залишається незавершеною. Умови були виконані, і я зіткнувся з наслідками тієї ночі. Але наша зустріч відлунює в душах тих, хто був її свідком. Їхнє прагнення до справжнього визволення пробивається крізь завісу, яку ти накинув!

Синє полум'я, здається, пульсує у відповідь на слова Світлого Сін Кари, але він продовжує:

Всесвіт жадає рішення, яке виходить за межі тіні. Можливо, ти виграв битву, але не війну. Night of Champions — це сцена для фінального акту, шанс звільнитися від ланцюгів, якими ти обмотав UCW!

Темний Сін Кара відповідає:

Night of Champions, ти кажеш це так, ніби це маяк надії. Але тіні, відкинуті минулим, не так легко розвіяти. Ти мав би забути про це місце раз і назавжди! І все ж ти тут, кидаєш виклик самій долі, яку намагаєшся змінити. Твій виклик не може змінити неминучого курсу, що прийшов у рух. Це полум'я, що танцює навколо нас, розповідає історію, свідчить про панування тіней. Я — втілення темряви, і Night of Champions не буде винятком. Ти відчуваєш себе героєм? Але в цій казці немає місця для героїв. Якщо ти так хочеш, я приймаю твій виклик, але Night of Champions не буде шансом на спокуту, воно стане виходом темряви на біс, симфонією, яка відлунюватиме по всіх світах. І якщо ти програєш, тіні поглинуть тебе!

Синє полум'я спалахує, на мить охоплюючи весь ринг. Коли воно розсіюється, Темний Сін Кара зникає, залишаючи по собі тривожну тишу і затяжну ауру.


ОЦІНКА ШОУ - 9/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

674Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • 10 опонентів для потенційного повернення СМ Панка в WWE

    Найкращий у світі - вільний агент. Після того, як його звільнення з AEW викликало постійні запитання та нестримні спекуляції, СМ Панк знову опинився на авансцені світу реслінгу, так само, як це було протягом багатьох років З чутками про повернення до WWE…

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 10 речей, які потенційно можуть відбутися у WWE протягом 2024 року

    Ми наближаємося до останніх трьох місяців 2023 року, і цей рік поки що приніс змішані результати, коли мова йде про продукт WWE. Роман Рейнс все ще на вершині, Коді Роудсу доводиться пройти довгий шлях до вершини, а новина про злиття WWE з материнською компанією UFC

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Royal Rumble 2024

    Вітаю! Сьогодні у нас прев'ю Роял Рамбл, або як ще її називають Королівської Битви - щорічного зимового ППВ "Великої Четвірки". А також початок дороги до РеслМанії 40!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • 10 опонентів для потенційного повернення СМ Панка в WWE

    Найкращий у світі - вільний агент. Після того, як його звільнення з AEW викликало постійні запитання та нестримні спекуляції, СМ Панк знову опинився на авансцені світу реслінгу, так само, як це було протягом багатьох років З чутками про повернення до WWE…

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 10 речей, які потенційно можуть відбутися у WWE протягом 2024 року

    Ми наближаємося до останніх трьох місяців 2023 року, і цей рік поки що приніс змішані результати, коли мова йде про продукт WWE. Роман Рейнс все ще на вершині, Коді Роудсу доводиться пройти довгий шлях до вершини, а новина про злиття WWE з материнською компанією UFC

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Royal Rumble 2024

    Вітаю! Сьогодні у нас прев'ю Роял Рамбл, або як ще її називають Королівської Битви - щорічного зимового ППВ "Великої Четвірки". А також початок дороги до РеслМанії 40!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe