Огляд WWE SmackDown за 03.11.2023

Сьогодні нас очікує вже записаний епізод Smackdown. Запис проходив в Мілуокі минулого тижня, оскільки вже сьогодні, о 19:00 в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія, відбудеться Арабський Руднічок. За коментаторським столом Майкл Колу, Кевін Патрік і Корі Грейвс.

WWE Photo

На ринг виходить ЛА Найт, щоб трішки потеревенити. Він розповідає про те, як вражаюче для Романа Рейнса бути абсолютним чемпіоном протягом майже 1200 днів, але ще більш вражаючим є те, як швидко такий рейн може закінчитися. Завтра BFT на Рейнсі....тут розмова переривається, через появу Романа Рейнса.

WWE Photo

Рейнс на ринзі і каже, що не буде просити це незначне місто визнати його, тому що вони вже знають про нього. Натомість він представляється Найту і називає різні прізвиська. Він взяв відпустку і здивований, що Найт встояв, він ще тут, але ЛА Найт заслуговує на похвалу за те, що зайшов так далеко. Фанати скандують в підтримку Найта, але Рейнс каже, що це закінчиться після сьогоднішнього вечора.

WWE Photo

Рейнс говорить, що перетворив це місце на багатомільярдну індустрію, в той час як Найт є сільською версією двоюрідного брата Рейнса. Найт буде наступним, але не останнім. Це змушує Найта виголошувати тираду про те, що він не просто починає, і що Рейнсу краще бути впевненим, що він покінчив з Найтом, інакше єдиною кровною лінією буде пробіг між очей Рейнса. Рефері та генеральний менеджер Smackdown Нік Алдіс з'явилися, щоб зупинити будь-яку фізичну дію між ними. Рейнс пішов зі своїм титулом, поки Найт був на рингу.

Кевін Оуенс проти Остіна Тіорі

WWE Photo

Сумно, що з Оуенсом не розуміють, що робити. Швидше за все, зараз ми спостерігаємо за мимовільним ф’юдом Оуенса та Тіорі з Воллером. Поєдинок був не поганим, хоча було видно, що Оуенс не відчував, що йому загрожує небезпека. У той же час, Тіорі все ще в пошуках, і сподіваюсь, що він зможе знайти щось нове для себе.

Переможець: Кевін Оуенс (7:19)

Б'янка Белейр дає інтерв'ю Кеті Келлі. Б'янка сказала, що з тих пір, як Damage CTRL травмували її, це стало особистим, і вона хоче помститися. Бейлі, Іо Скай та Дакота Кай були готові атакувати її, але генеральний менеджер Smackdown Нік Алдіс та офіційний представник Кен Доан зупинили їх. Шоу йде на рекламу.

Логана Пола показали за лаштунками, де він потиснув руку Боббі Лешлі, який був з Профітами. Вони похвалили Пола за його боксерські вміння. Пол сказав, що вони можуть побачити його більше в дії. Пол йде геть. Лешлі похвалив Пола за його впевненість. Увійшла Бі-Фаб, вона хотіла поговорити з Боббі Лешлі, і вони обоє десь пішли.

Челсі Грін і Пайпер Нівен проти Шотці та Шарлотти Флер

WWE Photo

Стандартний командний матч, де Шотці виконувала відведену їй роль протягом половини бою, а потім підключилася Флер і з цього моменту їхня команда змінила ситуацію на полі бою. Більшість чемпіонів у WWE не мають таких слабких суперників, як жіночі командні чемпіонки, до того ж Челсі часто програє, тому перемога над Флер трохи би укріпила позицію чемпіонок, але цього не сталося.

Переможниці: Шотці та Шарлотт Флер (2:54)

WWE Photo

Сікоа та Пол Хейман на ринзі. Хейман цікавиться, чи багато хто усвідомлює, що для Сіни це кінець. Чого Джон очікував, коли почав лізти у справи Бладлайну? Сікоа запитує, чому Хейман витрачає час на розмову з цими фанатами, коли вони тут, щоб поговорити з Сіною.

WWE Photo

З'являється Джон Сіна, і Сікоа каже, що хотів би, щоб вони могли вирішити свої справи швидше, бо після завтрашнього дня Сіні прийде кінець. Джон запитує, чи це все, що Сікоа хотів сказати. Ми всі знаємо, що Соло має роботу лише завдяки своєму двоюрідному братові, тому завтра дуже туго заклеюй свій пальчик-хуліганчик, бо він застрягне в іншому місці.

Бейлі, чемпіонка WWE серед жінок Іо Скай та Дакота Кай були за лаштунками. Бейлі говорить, що вона збирається перемогти Б’янку Белейр сьогодні. Нік Алдіс, генеральний менеджер Smackdown, приєднується до них, щоб сказати, що Damage CTRL буде заборонено наближатися до рингу. Скай запевнила Бейлі, що вона впорається і без них.

Броулін Брутс проти Претті Дедлі в командному матчі за правилами Доннібрука

WWE Photo

Це був ще один досить хороший матч, оскільки Претті Дедлі продовжують домінувати над Брутами. З іншого боку, я трохи втомився від цих тематичних бійок. У них є хороші маневри з використанням сторонніх предметів, але таке відчуття, що ми бачимо одну з них кожні кілька тижнів на тому чи іншому шоу.

Переможці: Претті Дедлі (12:02)

Генеральний менеджер Smackdown Нік Алдіс за лаштунки, де до нього підійшов Пол Хейман. Хейман сказав Алдісу, щоб завтра на поготові було багато медичного персоналу, тому що ЛА Найту це знадобиться. Хейман сказав, що це буде найжорстокіша версія Романа Рейнса, яку будь-хто коли-небудь бачив. Алдіс запитав, чи він закінчив, і Хейман відповів, що з Найтом... навряд чи. Алдіс йде геть.

За лаштунками відбулася інсценування церемонії зваження, в якій генеральний менеджер Smackdown Нік Алдіс модерував цей процес між Реєм Містеріо та Логаном Полом. Нік зазначив, що вага Логана становить 96.6 кг, а офіційна вага Рея - 79.3 кг. Рей і Логан подивилися один на одного і обмінялися кількома словами. Алдіс переконався, що фізичного контакту між ними не буде. Рей дав Логану ляпаса. Пол вдарив охоронця. Рей вдарив Логана мікрофоном. Їх розняли, Алдіс був роздратований цією витівкою.

Б’янка Белейр проти Бейлі

WWE Photo

Таке відчуття, що рахунок в особистих матчах між цими двома 30-0 на користь Б’янки. Я знаю, що це не так багато, але "Белер" завжди виграє ці матчі. Здається, одного разу Бейлі перемогла в командному поєдинку. Так чи інакше, матч був спрямований на те, щоб зарядити Белейр напередодні її поєдинку за жіноче чемпіонство.

Переможниця: Б’янка Белейр (13:21)

WWE Photo

Б’янка Белейр святкувала свою перемогу на рингу. Бейлі в цей час була біля коментаторського столу, Б’янка подумала, що вона ще не закінчила і провела K.O.D Бейлі на коментаторським стіл. Це був кінець шоу.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається