10 очікуваних матчів WWE, які були скасовані в останній момент

WWE звикли вносити зміни до своїх планів в останню хвилину, що часто призводить до скасування запланованих матчів. Це може бути пов'язано з кількома факторами, такими як раптова травма реслера, творчі зміни або нестача ефірного часу під час шоу. Незалежно від того, чи це зіткнення між запеклими суперниками, чи кульмінація багатомісячної сюжетної лінії, раптове скасування матчу може іноді розчаровувати. Іноді WWE скасовує майбутній матч, але потім швидко переносить його на більш пізній час.

10 Брок Леснар проти Джиндера Махала - Козацькі Серії 2017

Рейн Джиндера Махала в якості чемпіона WWE був зустрінутий неоднозначною реакцією. З наближенням Козацький Серій 2017 дехто не сприймав його як гідного суперника для Брока Леснара, зважаючи на репутацію та домінування Брока. Коли стало зрозуміло, що Леснар проти Махала не матиме інтересу серед фанатів, WWE змінила свої плани і організувала перемогу Ей Джея Стайлза над Махалом, в результаті чого Стайлз став чемпіоном WWE. Також ходили чутки, що Брок Леснар мав сумніви щодо роботи з Джиндером, що могло вплинути на зміну планів.

9 Беккі Лінч проти Тріш Стратус - Літня Бавовна 2023

Беккі Лінч і Тріш Стратус були втягнуті в запекле суперництво протягом більшої частини 2023 року, і дует був готовий зіткнутися на Літній Бавовні 2023. Але всього за тиждень до шоу WWE несподівано оголосили, що матч відбудеться пізніше, і багато хто був приголомшений. Останнім часом компанія наголошує на важливості дотримання певного часу проведення PLE. В результаті, матч Беккі і Тріш був перенесений з карду, щоб забезпечити достатній час для решти поєдинків. Але Беккі не змогла приховати свого розчарування, оскільки пізніше вона написала у Твіттері, щоб поскаржитися на Тріпл Ейча та творчу команду.

8 Роман Рейнс проти Голдберга - Рестлманія 36

Спочатку за планами на Рестлманії 36, Роман Рейнс повинен був зустрітися з Голдбергом за Всесвітнє чемпіонство, і це був матч, про який багато хто мріяв. Однак спалах пандемії Covid згорнув ці плани, і Рейнс, який раніше боровся з лейкемією, прийняв важке рішення відмовитися від участі в цій події. WWE нарешті натиснула на курок у 2022 році, коли Голдберг і Рейнс нарешті провели свій довгоочікуваний поєдинок.

7 Андертейкер проти Кріса Джеріко - Найвеличніша Королівська Битва

Деякі фанати можуть добре пам'ятати, що напередодні довгоочікуваної події у 2018 році WWE спочатку оголосили, що Трунар і Русєв зійдуться в матчі з гробами. Але незабаром після цього оголошення WWE зробила несподівану зміну, замінивши Русєва на Кріса Джеріко. Але вони знову повернулися до свого початкового плану, повернувши Русєва в матч. Зміни були внесені через щільний графік Джеріко та бажання саудівського принца побачити бій Русєва проти Андертейкера. Тим не менш, запланований матч з гробами між Феномом та Y2J став би блокбастером, враховуючи їхній легендарний статус.

6 Бʼянка Белейр проти Саші Бенкс - Літня Бавовна 2021

Саша Бенкс і Бʼянка Белейр мали провести матч-реванш на Літній Бавовні після їхнього приголомшливого поєдинку на Рестлманії 37. Але навколо статусу Саші Бенкс існувала певна двозначність і невизначеність, оскільки вона пропустила кілька прямих ефірів за кілька тижнів до Бавовни 2021. Ситуація трималася в таємниці до останньої хвилини, поки наростало очікування. Але несподівано Беккі Лінч повернулася після річної перерви і перемогла Бʼянку всього за кілька секунд, щоб отримати титул чемпіонки серед жінок за версією Smackdown.

5 Сет Ролінс проти Мета Рідла - Літня Бавовна 2022

У черговому випадку, коли матч знімають з офіційного карда через брак часу, WWE забракували з шоу матч Сета Ролінса та Мета Рідла всього за 3 дні до Літньої Бавовни 2022. WWE скасували матч через раптову травму Рідла. Зрештою, їхній матч and відбувся на шоу Забив на Січі.

4 СМ Панк проти Кевіна Неша - Ніч Чемпіонів 2011

2011 рік для СМ Панка став головною подією в його кар'єрі, увіковічнена незабутнім "Літом Панка". Однак імпульс Панка був зруйнований, коли Кевін Неш випадково напав на нього в останні хвилини Літньої Бавовни 2011, що дозволило Альберто Дель Ріо скористатися можливістю і обнулити кейс з Гривня в Банці. Це мало стати початком ворожнечі між Панком та Нешем, оскільки Кевін мав битися з СМ Панком на "Ночі чемпіонів". Але план так і не здійснився, оскільки Кевін Неш не був допущений до змагань за станом здоров'я, що змусило Тріпл Ейча зайняти його місце.

3 Роман Рейнс проти Брока Леснара - День 1

За кілька годин до того, як Рейнс і Леснар мали зіткнутися на шоу День 1 в бою за титул чемпіона світу, Рейнс повідомив світові, що він пройшов тест на Covid-19 і не зможе взяти участь у майбутньому поєдинку. Це негайно викликало ефект доміно в початкових планах, в результаті чого Брок Леснар був доданий до матчу за титул чемпіона WWE і врешті-решт виграв його.

2 Фін Балор проти Брея Ваята - СДС 2017

У 2017 році Фін Балор та Брей Ваят опинилися втягнутими у запеклу ворожнечу і мали зіткнутися на шоу Столи, Драбини і Стільці 2017, але їхній матч був скасований в останню хвилину через раптову хворобу Ваята, яка не дозволила йому взяти участь у поєдинку. Тоді WWE викликали Ей Джей Стайлза як швидку заміну Брею, що стало сценарієм матчу мрії для багатьох фанатів. Хоча протистояння Балора та Стайлза не мало великої підготовки, воно все одно було якісним і перевершило всі очікування.

1 Беккі Лінч проти Ронди Раузі - Козацькі Серії 2018

Стрімкий зліт Беккі Лінч досяг свого апогею, коли вона готувалася до поєдинку з Рондою Раузі на Козацьких Серіях у 2018 році. Фанати були наелектризовані перспективою цього монументального зіткнення. На жаль, на цьому шляху виникла значна перешкода, коли Беккі зазнала жахливої травми носа та струсу мозку від рук Наї Джекс. Беккі негайно вибрала Шарлотту Флер в якості своєї заміни для протистояння з Рондою Раузі, але її відсутність все ще відчувалася, коли фанати пристрасно скандували її ім'я під час матчу Ронди і Шарлотти.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.4KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається