5 правил бізнесу від Бернара Арно

Завдяки сплаву французького і американського бізнесового досвіду Бернару Арно вдалось побудувати найбільшу модну імперію у світі. Основу своєї бізнес-імперії Арно збудував ще у часи, коли інтернет не був глобальним фактором. Але його досвід актуальний і в цифрову епоху.

1. Конкурентам не можна давати поблажок. Що більшим стає ваш бізнес, то більша загроза з боку конкурентів, що не хочуть віддавати свою частку ринку. Скористайтесь їх вразливостями і поглинайте їхні компанії.

2. Розширюйте свою компанію з чітким баченням мети. При покупці кожного бренду, що нині входить до сім’ї LMHV, Арно детально продумував ідеї щодо його покращення та нішу, яку він може зайняти.

3. Давайте своїм співробітникам свободу дій, але разом із нею і чітку мету. Якщо люди не досягають потрібних результатів, варто їх замінити.

4. Не змішуйте бізнес та особисте життя. Незважаючи на активну діяльність у бізнесовій сфері, сім’я Арно є його «безпечною гаванню», де він може відновити сили.

5. Інвестуйте статки в суспільство, у якому живете. Будучи меценатом, Бернар Арно допомагає не лише іншим людям, а й собі. Його бренди зміцнюють свою позитивну репутацію і знаходять нові таланти зі свіжими ідеями.

Більше корисного — в нашому телеграмі «Український Бізнесмен».

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Український Бізнесмен
Український Бізнесмен@ukr_businessman

2.8KПрочитань
1Автори
31Читачі
На Друкарні з 17 травня

Більше від автора

  • Маркетингові дослідження: види, методи та етапи

    Сьогодні маркетингове дослідження ринку відіграє ключову роль у прийнятті стратегічних рішень та дозволяє компаніям залишатися конкурентоспроможними у світі, що швидко змінюється.

    Теми цього довгочиту:

    Бізнес
  • Як відкрити товарний бізнес

    Товарний бізнес — вид підприємницької діяльності, пов’язаний з покупкою, продажем або виробництвом товарів, фізичних чи цифрових.

    Теми цього довгочиту:

    Бізнес
  • Бізнес-модель: що це, навіщо і як розробити

    Навіть не будучи підприємцем чи бізнес-аналітиком, можна побачити купу різноманітних компаній, що працюють за різними схемами. Хтось продає товари, хтось займається перевезеннями, хтось влаштовує дитячі свята. Все це підприємства з різними бізнес-моделями.

    Теми цього довгочиту:

    Бізнес

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається