5 складових ефективного просування

Навіть за умов маленьких бюджетів ці поради допоможуть досягти успіху в просуванні та збуті продукції.

1. Бренд має значення

Підприємці дуже часто сконцентровані на якості, властивостях свого кінцевого продукту, на пошуку замовників і зовсім забувають про важливість та унікальність бренда. Саме бренд допомагає сформувати цінність продукту у сприйнятті споживача, лояльність, тобто готовність купувати продукти саме цього бренда, на відміну від інших.

2. Сформулюйте повідомлення унікальної торговельної пропозиції

УТП дає змогу виділитися серед інших товарів та послуг, виокремитися серед конкурентів. Для кого ваш продукт? Що шукає ваш споживач? Чому йому потрібен ваш продукт або послуга? Якими є потреби вашого споживача, його біль? Чому саме вашу продукцію має придбати споживач? Чим ви відрізняєтесь від конкурентів?

3. Важливість персоніфікації

Споживачі мають вас запам’ятати. Подумайте, як саме ви можете зробити упаковку або доставку продукції споживачеві персоніфікованою. Подумайте про упаковку, картки лояльності, листівки, маленькі подаруночки.

4. Соціальні медіа та інтернет

В епоху діджиталізації сайт і соцмережі відіграють колосальну роль у просуванні. Переконайтеся, що ваш сайт сучасний і працює коректно. Визначте ті соціальні медіа, якими будете користуватися для просування вашої продукції.

5. Спілкуйтеся в реальному світі

Спілкуватися наживо із споживачами дуже доцільно. Зробіть виставку своїх робіт, зустріньтесь із клієнтами, розробіть систему лояльності. Не забувайте про спілкування і в галузі, зустрічайтесь із колегами по цеху. Це може створити для вас можливості партнерства та розвитку.

Більше корисного — в нашому телеграмі «Український Бізнесмен».

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Український Бізнесмен
Український Бізнесмен@ukr_businessman

1.1KПрочитань
1Автори
26Читачі
На Друкарні з 17 травня

Більше від автора

  • Dyson: 11 факторів успіху компанії

    Ревеню Dyson у 2023 році перетнуло рекордні $9 млрд (це щонайменше 21 ескадрилья F-16 або 100 танків Challenger 2). Сьогодні компанія може дозволити собі інвестувати $11 млн на тиждень (!) у майбутнє: штучний інтелект, роботів та принципово нові акумулятори.

    Теми цього довгочиту:

    Бізнес
  • Мерч: що це, навіщо він потрібен і як зробити

    Мерч це ефективний спосіб підвищити впізнаваність бренду та лояльність клієнтів. Його унікальність в універсальності, адже будь-яка компанія може розробити корисну та привабливу фірмову продукцію, незалежно від сфери її діяльності.

    Теми цього довгочиту:

    Бізнес
  • 14 способів посилити довіру до бізнесу

    Довіра це фундамент, який є необхідним етапом у побудові здорових стосунків як між людьми, так і між бізнесом і клієнтом.

    Теми цього довгочиту:

    Бізнес

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається