Академія для мережевого бізнесу

Наймасштабніший матеріал для роботи з мережевим бізнесом!

Ми часто стикаємося з великою проблемою мережевика. Коли людина реєструється в обрану нею компанію. Наставник в гіршому випадку дає необхідні матеріали для роботи і більше нічого не робить. Бувають випадки коли взагалі після реєстрації немає зворотнього зв'язку від наставників. В кращому випадку наставник все ж таки проводить новачка після реєстрації по навчальним матеріалам. Допомагає зорієнтуватися, зробити перше замовлення і виводить на результат.

А бувають випадки коли все наче здавалося б неважко, людина пройшла реєстрацію, зробила активацію. Її починають вчити рекрутингу та продажам. А як створити робочий контент, якщо людина перший раз заходить у соцмережу. Попросту не розуміє як се працює і починає бізнес….з великої кількості помилок. А потім не вилазить з блоків та банів і реклама не дає очікуваних результатів.

Ми створили цілу низку навчальних програм які допоможуть спочатку навчитися користуватися соцмережами, правильно створити умови роботи на контенті, креативно та оригінально його створити і звичайно запустити бізнес.

Добрали категорії блогінгу для мережевиків:

  • Аромастилістика

  • Б’юті індустрія

  • Косметологія

  • Нутриціологія

Ні! Ми не навчаємо самим направленням. Ми підказали як правильно все почати і що робити, щоб працювати у цих сферах легально і як правильно запускати бізнес онлайн і трішки інформації для підприємців які збираються відкривати малий та середній бізнес.

Відібрані наші курси тематичні до цих груп і покроково розповідаємо про все від А до Я . Таким чином мережевику буде легше і простіше вийти в роботу онлайн та навчитися дійсно швидко і результативно просувати свій бізнес 🤗🤗🤗

Наш бізнес проект Зроби себе сама - це про просування бізнесів будь якого типу! У нас ви знайдете все для легкого старту, ефективної реклами та швидких і прибуткових запусків

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Екатерина Маричева
Екатерина Маричева@PffpKsBmF68STuv

Засновник бізнес проекту

25Прочитань
1Автори
1Читачі
На Друкарні з 23 червня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається