Beat.On Wall | Приховані скарби: жінки в кхх

У світі музики є безліч талановитих виконавиць, які здатні зачарувати своїми голосами та нестандартною творчістю. У цій статті ви дізнаєтесь про трьох незвичайних та надзвичайно талановитих виконавиць, які вражають своїм мистецтвом та є гідними вашої уваги. Ви готові до нових музичних відкриттів? Тоді розпочнімо!

Luci Gang

Люсі Ґенг - корейська реперка, що дебютувала в 2020 році та зачаровує своїм яскравим стилем і доволі нетиповим звучанням. Якщо вам подобається треп і бумбеп, що надовго залишиться у вашій голові та серці, вам безперечно сюди.

Фото в Инстаграме

Її останній реліз:

Особиста рекомендація:

Також Люсі є частиною гурту Newtown Bangers, до складу якого входить сама Люсі і її друг дитинства, luckybando. В 2022 вони випустили альбом ANTI VOGUE із такими виконавцями як Khundi Panda i Swervy на фітах.

YT Music | Spotify

Bamsem

Бамсем - корейська r&b виконавиця, що є частиною лейблу Mine Field, що входить до холдингової компанії AP Alchemy. Вона дебютувала в 2020 році і на даний момент має два міні-альбоми. Її творчість наповнена позитиву і її треки гарантовано покращать ваш настрій. А ще вона дуже мила і розповсюджує атмосферу щастя.

 

Останній реліз Бамсем:

Особиста рекомендація:

Трек Future Bounce із нового проєкту AP Alchemy, в якому Бамсем також брала участь:

YT Music | Spotify

Sumin

Сумін - корейська продюсерка, що дебютувала в 2015. Вона співпрацює з AOMG, SM Ent, HYBE, десятками невідомих і відомих виконавців із Кореї і не тільки. Окрім продюсерської діяльності, вона активно веде сольну кар'єру і має дуже незвичайну і яскраву стилістику. Її творчість переважно сфокусована навколо любові на всіх можливих рівнях.

 

Останній реліз:

Особиста рекомендація:

Також радимо послухати трек It’s Not Too Late, що є плодом її співпраці з виконавцями Kirin і Sokodomo:

YT Music | Spotify

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Кімбу
Кімбу@nchh_kimbu

534Прочитань
0Автори
18Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

  • Beat.On Wall | KC - Крємльовські С*чки?

    Давно ми не збиралися з вами за столом обговорень чергових самопринижень корейських реперів.

    Теми цього довгочиту:

    Beat On
  • Beat.On Wall | Welcome to ♂Попускальня♂

    Ми живемо в часи, коли обізнаність - це надважливо. Саме тому в першу річницю успішної операції "Шакалячий експрес на Чілін Гоумі" ми підготували список кхх та крнб виконавців, які обісрались, виразивши позитивне ставлення до країни-терориста з назвою р*сія.

    Теми цього довгочиту:

    Beat On
  • Beat.On Wall | Знайомство з Okashii

    Вам може здатися, що Бетон перетворюється на фан-сторінку AP Alchemy, може, воно так і є. Але пройти повз цих музичних геніїв просто неможливо, тож знайомтесь - Окашіі, геніальні діти Свінґса.

    Теми цього довгочиту:

    Кхх

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається