Бездротова та довговічна Rapoo E6700. Кому великий тачпад?

У минулому огляді, я згадував Rapoo E6700. Настав час про неї розповісти.

Rapoo E6700

Перше, що привернуло мою увагу, це чималий тачпад. Десь на третину більший, вшир, аніж у Rapoo E2710. Під пластиковою поверхнею ховається напис Rapoo T Series. Швидкий пошук не дав нічого путнього, всього лиш, декілька відео про мишу від цього ж бренду, але мені вдалося знайти статтю від ITC, яка була написана в партнерстві з Rapoo ще десять років тому, що свідчить про довговічність акумулятора, від якого живиться клавіатура, так як, заряджав я її тільки один раз. То ж тачпад. Користуватися ним приємно, хоча, іноді, в силу, як я розумію, не оптимізованості під SteamOS, він видає коники. Як от, підвисання курсора, чи необхідність, спершу, тицьнути якусь із кнопок клавіатури, після часу в простої. Є ще проблема з мікроконтролем курсора, але це, мабуть, виправляється програмно, та й властиво чи не більшості тачпадів. Окрім розміру, цей тачпад примітний і кількістю підтримуваних жестів (хоча не всі з них підтримуються у SteamOS). Добра частина з них, жести, які задіюються трьома пальцями, а саме:

  • проведення вгору для відкриття панелі програм (Пуск);

  • проведення вниз для згортання/розгортання всіх вікон;

  • доторк трьома пальцями для натискання середньою кнопкою миші;

Великий тачпад, більше можливостей.

Сама клавіатура мені також сподобалася. Ножичний механізм, острівний тип клавіш, більшість з них достатньо великі, тому зі сліпим друком серйозних негараздів у мене не було. Натискаються легко, тихо та приємно. Як і в більшості бездротових клавіатур, ця також має мультимедійні клавіші, хоча не всі з них у мене працюють як слід, тому без ребіндингу не обійдеться. Немає кирилиці.

Згори.
Дуже близько.
Трохи далі.

Як я писав вище, живильний елемент тут, акумулятор, він незнімний. Для заряджання відведено, звичний для тих часів, вхід Micro USB B, розташований у пластиковій ніжці. Також, на ніжці розташований не найзручніший перемикач живлення, який мені вдається перемикати тільки завдяки нігтю, оскільки ходить він туго і є запласким, справа, кнопка "Connect" та індикатори: Bluetooth і живлення, відповідно. Для приєднання клавіатури, спершу, потрібно провести парування, а опісля, принаймні в моєму випадку, слід натискати кнопку "Connect" і з'єднати. Решта основи виготовлена з алюмінію. Щоби клавіатура не їздила по столу, у неї є чотири резинки, і свою справу вони роблять. Хоч і не найкраще.

Логотип на алюмінії.
Micro USB B.
Різні штуки на звороті.
Інший бік. Чотири резинки.

Якщо не зважати на деякі недоліки Rapoo E6700, то з її допомогою зручно редагувати текст, навіть у щось пограти можна, вона не завелика і не замала, тож, можна друкувати всліпу ну і акумулятор живучий. Якщо десь знайдете, в хорошому стані звісно, можете брати.


Не поділитися цим я ну не міг :)

Посилання на ту статтю від ITC за 06.02.2014: https://itc.ua/articles/rapoo-v2-0/

Посилання на сайт із детальними характеристиками та керівництвом по користуванню: https://www.manua.ls/rapoo/e6700/specifications

До речі. Будь яку світлину звідси можете використовувати на власне благо. Єдина умова, вказуйте першоджерело.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
КМ
Кунцьо Максим@KuntsoMaksym

53Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 24 липня

Більше від автора

  • Бездротова клавіатура Rapoo E2710. Портативність у межах дому.

    На тижні придбав дуже компактну, вживану клавіатуру Rapoo E2710, яка, однозначно, не має розглядатися для використання в якості робочого інструменту, натомість, як пульт, для управління мультимедійною системою чи смарт тв.

    Теми цього довгочиту:

    Огляд

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається