Бізнес на навчанні комп'ютерним іграм

Відеоігри — це електронні ігри, які відтворюються за допомогою комп'ютерного пристрою.

Ігри, що створюються для розваги, швидко стали індустрією з мільярдними оборотами. І досі у ній з'являються нові бізнес-ідеї.

Що було раніше - відеоігри або комп'ютерні ігри? Перші відеоігри випускалися у 1960-70-х роках як аркадні ігрові автомати. Згодом з'явилися персональні домашні консолі — телевізійні приставки з відеоіграми. І лише у 1980-х почалася популяризація домашніх персональних комп'ютерів. Після чого з'явився та міцно зміцнився термін – комп'ютерні ігри. Сьогодні індустрія відеоігор стала справжньою галуззю бізнесу. Більше половини всіх підлітків, що живуть на планеті, щоденно грають у комп'ютерні ігри мінімум по 3 години на день. Величезна цільова аудиторія.

Metafy, онлайн-платформа, створена спеціально для навчання геймерів. Доступно кілька тарифів.

  • Базова підписка надає доступ до нотаток від професійних гравців про те, як пройти ту чи іншу гру, де описуються секрети, особливості та прийоми проходження.

  • Просунуті тарифи дозволяють спілкуватися безпосередньо з професійним ігровим наставником у персональній коуч-сесії.

Нещодавно Metafy придбала європейський центр вивчення ігрових стратегій GamerzClass, який дозволить користувачам увімкнути самостійне навчання проходження комп'ютерних ігор. Що набагато дієвіше, ніж гра за чужими підказками. У платформи навчання відеоігор є великі перспективи, це показує недавні результати фінансування. Metafy залучили 25 мільйонів доларів США у вигляді інвестицій.

Кіберспортивні заняття як уроки фізкультури у школах

Кіберспорт – це визнане всіма спортивне мистецтво. Проводяться турніри, першості та світові чемпіонати. Звичайно, до олімпійських видів спорту йому ще далеко, але проводити заняття з кіберспорту замість фізкультури у школах вже можна. Ось така оригінальна бізнес-ідея.

Англійська організація кіберспорту Belong Gaming Arenas уклала партнерські відносини із двома шкільними округами у США. Це Грейпвайн-Коллівілль у Далласі, штат Техас, а також шкільний округ Вільямсон у Нешвіллі, штат Теннессі. Завдяки співпраці приблизно 40 тисяч учнів округів отримують доступ до місцевих ігрових центрів Belong Gaming Arenas. І не просто так, щоб пограти в комп'ютерні ігри, а з метою познайомитися зі світом кіберспорту змагання.

Учні отримують право грати в онлайн-ігри, практикуватися та змагатися один з одним. Заплановано і першості, що варіюються від загальнокласних до загальношкільних. Переможці візьмуть участь у головному турнірі між школами. Структуру та організацію перебирає платформа Belong Gaming Arenas. Вважається, що ця ініціатива принесе користь школярам, ​​зацікавленим у кіберспорті. а також продемонструє практичну виховну складову масових кіберспортивних заходів.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

637.3KПрочитань
11Автори
469Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається