BUMP свіжий крипто-клікер від Tonkeeper який дасть заробити

Про гру BUMP

BUMP - це клікер, який був створений Tonkeeper'ом в результаті партнерства криптогаманця з компанією MMpro Trust.

Чому варто почати грати в BUMP?

Розробник гри BUMP - ТОП 1 криптогаманець у світі по мережі TON.

TonKeeper уклав партнерство з MMpro Trust, в рамках співробітництва в гаманці тепер можна буде купувати NFT, які прив'язані до акцій реальних компаній, серед яких такі як BlackRock, Ledger і т.д.

Для рекламної компанії можливостей криптогаманця було запущено клікер BUMP, у якому розробники гаманця Tonkeeper проведуть найбільшу роздачу після виходу токена гри на біржу.

Дорожня карта гри BUMP

✔ Партнерство з

Tonkeeper

Getgems

Ston.fi

✔ Tap, Farm, Boost, Task (Клік, Ферма, Прискорення, Завдання)

✔ Бали за рефералів

Передринковий ваучер MMPro Tokens

⬛ Бали для RWA NFT та NFT ваучерів

⬛ Нові міні-ігри

⬛ Bump Tickets (Квитки Bump)

⬛ Нагороди від партнерів

⬛ Лістинг на Ston.fi

Розбір гри

Інтерфейс:

Кнопка "Farming" – основне вікно, де видно основний інтерфейс гри.

Кнопка "Friends" - додаємо рефералів

Кнопка "Tasks" - стартові завдання, які дозволяють відразу отримати 50 млн. монет на момент написання статті.

Кнопка "Vouchers" - у розробці, що там буде незрозуміло, можливо, монети можна буде обміняти на ваучери за аналогією з Notcoin.

Активності:

Гра має дві функції видобутку, автоматичний майнінг (аналогічно іграм Blum і Time Farm, і HOT), і так звана "тапалка" (аналогічно іграм TapSwap, WCoin ).

Зліва нагорі, відображається автоматичний видобуток, від чого він залежить і чи можна його прискорити - незрозуміло. Але видобувається приблизно 1000 монет за 22 секунди – це перша функція видобутку монети.

По центру під загальним числом монет поле, яке відображає кількість видобутих монет шляхом використання другої функції "Тап" - тиснемо пальцями по центру, і видобуваємо монети, з бусом х3 1000 монет видобувається за ~34 натискання.

Справа вгорі відображено буст - той варіант, який ви можете купити за внутрішньоігрові монети.

По центру сама кнопка, її контуром наповнюється шкала, припускаю, що коли закінчиться час на автоматичному фармі, потрібно буде зібрати монети, і все почнеться з початку.

Кнопка Buy Boost збільшує видобуток за тап.

Додатково хочу розповісти про Tonkeeper та MMPro Trust.

Про Tonkeeper

Tonkeeper, продукт Ton Apps Group, є провідним некастодіальним гаманцем для блокчейну TON. Він створив такі інновації, як Tonkeeper Battery для обробки комісій за токени та NFT та TON Connect для безпечного підключення до тисяч програм web3. Також Tonkeeper має найбільшу платформу для розробників у мережі TON — TON API, яку використовують понад 80% проектів в екосистемі.

Про компанію MMPro Trust

MMpro Trust перевизначає управління активами та торгівлю у глобальному масштабі. Вона прагне інновацій, безпеки та розширення доступу. Очікується, що до 2030 року цей ринок зросте до 16 трлн доларів США, що відкриє нові можливості для інвесторів, включаючи таких гігантів, як BlackRock, Goldman Sachs та JPMorgan.

Висновки

Творцем BUMP є серйозна компанія, яка є розробником гаманця TonKeeper, тому великий Airdrop однозначно буде, якщо враховувати успіх подібного проекту від топ 2 гаманця MyWalletTon, в якому була роздача на 300$

Тому однозначно рекомендую не пропускати BUMP і подібні ігри від великих компаній за якими стоять найбільші проекти яким є гаманець TonKeeper (гаманець ТОП 1 у світі в мережі TON)

Посилання на гру BUMP у телеграм:

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Poznanskiy
Poznanskiy@poznanskiynot

Все про заробіток без вкладень

77.2KПрочитань
0Автори
36Читачі
На Друкарні з 27 травня

Більше від автора

  • Лістинг TapSwap переноситься, останні новини проекту

    У нас для вас є погані і справді добрі новини одночасно: наша команда вирішила перенести дату лістингу Тап Свап та заходу щодо обміну акцій на токени. Ви можете спитати, що в цьому хорошого? Просто FUD?

    Теми цього довгочиту:

    Tapswap
  • Новий майнінг Time Farm, фармим крипту безкоштовно!

    Time Farm додаток для збільшення продуктивності та фарма токенів $SECOND. Засновником програми є Сергій Сергієнко, який і є CEO chrono.tech. Гра запустилася кілька днів тому і зібрала вже понад 2 млн. гравців.

    Теми цього довгочиту:

    Time Farm
  • Corn battles - нова гра, де можна буде заробити криптовалюту та nft.

    Схоже, що ера простих тапалок починає свій поступовий захід сонця, стартує все більше і більше ігрових проектів з куди складнішими і цікавішими механіками. Серед таких і наш герой Corn Battles!

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається