💫 CEO Notcoin спілкується з маркетинг директором TON. Що очікувати далі?

Учора пройшов новий ефір у каналі @notcoin, на якому були Саша Плотвінов і Джек Бут. Обговорювали знову Notcoin. Здається, цінності цього проєкту вже вважаються темою, на яку Олександр може розмовляти нескінченно.

Конференція у Telegram

☃️ Notcoin, який стартував у новорічну ніч як клікер з технологією tap-to-earn (тапай, щоб заробляти), переходить у нову фазу. Незважаючи на те, що вже мільйони користувачів грали в Notcoin і ця технологія стала вірусною, доведеться переходити до фази Explore-to-Earn (досліджуй, щоб заробляти). Це потрібно для подальшого розвитку проєкту.

У майбутньому планується впровадження нових ігрових дослідів. Це може бути і новий клікер, але вже від іншої команди розробників. Ігрові механіки можуть відрізнятися, але головне, що вся взаємодія буде в рамках програми Notcoin. У будь-які ігри можна буде відразу переходити з уже готовими наборами рефералів і сквадів.

👨 У крипті великі проблеми із залученням аудиторії. А використання Notcoin-а як маркетингового інструменту дасть змогу спростити процес співпраці проєктів та інфлюенсерів і збільшить прозорість у маркетингових кампаніях.

Модель маркетингової системи будуватиметься на ідеї винагороди користувачів за дослідження проєктів, які їм цікаві не тільки через банери, а й через відкриту систему. Цей механізм підтримуватиме вартість монети, адже проєкти відкуповуватимуть $NOT для публікації свого проєкту.

💰 Що складніша кампанія і що менше користувачів її пройшли, то більше токенів отримує кожен окремий гравець. Нагадує майнінг.

Також було обговорення і wNOT. Shardify підтримується максимальною кількістю проєктів і витримує навантаження. На поточний момент 18% ваучерів на 1.4 трильйона $NOT конвертовані в токен wNOT. Ще його публікували в офіційному каналі. Так, проєкт із високими комісіями, що не вселяє довіри, зайняв чільне місце на pre-market.

🇦🇪 Закінчився ефір нагадуванням про те, що незабаром відбудеться конференція Token2049 у Дубаї (18-19 квітня), де виступатиме Дуров. До зустрічі, на зв’язку Криптобатько.


🔥Майнінг HOT NEAR Wallet🔥

🚀Майнінг XLM xBLAST🚀

🤌Майнінг TapSwap Solana🤌

🌚Майнінг Harvest MOON Meteor Wallet🌚

👾Майнінг PXLs Pixel Wallet👾

🌈Майнінг SWITCH PocketFi🌈

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Криптобатько
Криптобатько@Cryptobatko

Чиназес🌚

79KПрочитань
30Автори
44Читачі
На Друкарні з 9 січня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається