Чому купувати книги краще, ніж брати їх в бібліотеці

В даному довгочиті я б хотів розібрати чому потрібно купувати книги, а не брати їх в бібліотеці.

Проблема бібліотек

Я вважаю, що головна проблема бібліотек - це те, що там мало нової літератури. Нова література взагалі інший світ. Зараз пишуть чудові книги, але їх зазвичай немає в бібліотеці. Взагалі, є ще проблема в тому, що ти не знаєш де ця книга була, а може вона була в руках серійного вбивці який любить гвалтувати своїх жертв читаючи книги? Ну мене вже понесло. Ну можливо я прикрашаю, але ми ж не знаєм того, що з цею книгою робили.

Підтримка українського

Взагалі, цікава тема ці видавництва. Як вони і є, але ми не задумуємося як вони існують. Ми коли купуємо книгу не задумуємося, який шлях вона пройшла, щоб попасти до нас в руки. Наприклад видавництво “Molfar comics”. По-моєму друкарню де вони друкували їх книги розбомбили і вони більше не змогли видавати свої чудові книги. Взагалі, мольфар комікс має чудовий стиль і хорошу якість. Він видає від манги до книг про ігри. Тим що ми купує у них книги, ми підтримує видавництво фінансово, а також морально. Морально? Так, морально. Уявіть собі радість людей, які видають книги, коли їхні труди оцінили, заплатили, а ще можливо і написали теплий відгук. У них майже зразу з'явиться мотивація видавати більше контенту, а якщо буде видаватись більше контенту, то наш український ринок книг збільшиться. Взагалі, краще заохочувати вітчизняні видавництва видавати нашою рідною мовою, а не мовою країни агресора.

Подяка та прощання

Дякую якійсь там людині з Ісусом на аватарці, а ще людям які мене підтримують. В більшості телеграм канал “Журнал “Щур””.

Бувайте, до нових зустрічей на сторінках моєї маленької книги, яка називається Antironga.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Antironga
Antironga@antironga

374Прочитань
6Автори
13Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (7)

Гарна думка щодо “в чиїх руках була бібліотечна книга“. Тим не менш, погодьтеся, що “історія дотиків“ нової книги може бути не менш “цікавою”. Що як людина, яка працює в друкарні теж нечиста в своїх “книжкових” вподобаннях… Або ж працівники книгарні люблять “розважитися“ десь вночі…

Вам також сподобається