Чому слухати подкасти це корисно і цікаво?

Зміст

Спочатку передісторія:

Вже як тиждень я щодобово слухаю подкасти, при цьому роблячи інші справи: гуляю, чи граю в ігри. Насправді життя моє повністю не змінилося, але я маю декілька фактів, якими б хотів з вами поділитися.

Автор: Kenny Eliason. Опубліковано на Unsplash

Як я слухав подкасти

Кожен день, десь у половині, я виходив на вулицю та слухав якийсь подкаст, що насправді трохи мене змінило. Я не знаю точно як це назвати, від того, що хтось говорить тобі, і ти думаєш, отримуєш задоволення саме від прогулянки. Отже, гуляти стає цікавіше, отже гуляєш більше, отже більше ходиш і більше калорій втрачаєш, а також, якщо є сонечко, отримуєш норму вітаміну Д. Але те, що ти слухаєш — це найголовніше. Комусь може не подобатись подкаст про історію, а комусь це приносить сильний кайф. Хтось не любить розмови про “нічого“, хтось тільки таке і слухає — у кожної людини своя думка.

Пункт 1. Покращення запасу слів

Я розмовляю і російською та українською у житті своєму. Але слухав подкасти виключно солов’їною. Я відчув значне покращення свого щоденного запасу слів, мої розмови з друзями більше не були такі “Ееееее… Ну…….. Корочє…. Тіпа………“, слова почали самі з’являтися в голові.

Пункт 2. Теми для розмов

Коли я слухаю подкасти я немов би знаходжусь в кімнаті з тими людьми та розмовляю з ними. Теми їхніх розмов я можу перенести на дискусії з друзями, що робить мене центром і душею компанії. А я такий екстраверт інколи :)

Автор: Dylan Gillis. Опубліковано на Unsplash

Пункт 3. Прокачування розмовних навичок

Десь в середині тижня “марафону подкастів” я помітив що почав копіювати розмовні звички деяких подкастерів і, сам не помічаючи, аналізував їхню розмову та використовував найкращі на мою думку зв’язки, тони та стилі мовлення у різних випадках. Крім цього, я побачив зміцнення структури мислення навіть коли не розмовляв з іншими людьми! В мене просто думки ставали в рядок дуже швидко, а не так я це було до того — виходячи з туману…

Які подкасти я слухав?

Це 3 подкасти, які я обрав собі для початку. Слухав по епізоду кожного щодня, при цьому жодного разу не відчув, що мені нудно чи просто не сподобалася розмова. Для вас, спеціально буду під заголовком кріпити посилання на подкасти, якщо когось він зацікавить.

Шева, Леся і Франко

Подкаст

Топовий історичний подкаст, на якому ведучі розповідають про українських діячів мистецтва (переважно літературного) не зі сторони шкільного укрліту та клятих стереотипів, а дійсно цікавими фактами та розмовою і аналізом найкращих й найцінніших творів.

Хороший Поганий Злий Подкаст

Подкаст

Як я зрозумів - 2 друга розмовляють годину-півтори про світ, про те, що нас оточує і найважливіші тренди. І все це настільки угарно і лампово подано, що я готовий слухати цей подкаст вічність.

Що Ти Собі Дозволяєш?

Подкаст

Мета подкасту — допомогти вам відповісти на питання у заголовку. Насправді розмови в епізодах проєкту йдуть про різні новини/теми/лайфхаки і все це в умовах життя в Україні. Для себе я взяв з подкасту багато ідей і різних порад для покращення життя.

Висновок

Мій невеличкий експеримент є саме невеличким, бо він тривав усього тиждень, та й слухав я тільки 3 подкасти, але це вже результат! Я раджу кожному ознайомитися хоча б з одним з представників мого топу, або спробувати знайти щось під себе на таких платформах як Spotify, Google Podcasts, Apple Music та Youtube.

Підтримка

Я ще не створив такої гарної сторінки для підтримки, якщо ви хотіли б “кинути мені гроші” - напишіть про це в коментах, а поки найкраща підтримка - перегляди, оплески і фідбек.

Сподіваюсь, що вам сподобався такий лонгрід.

Кінець

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
не норі
не норі@norigoro

582Прочитань
7Автори
11Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (9)

Якщо хтось читає цей коментар, то це знак! Послухайте “Менталочку“🐒

Вам також сподобається