Чому вам треба подивитися Крижане Серце

Дисклеймер: огляд зі спойлераи!

Впершу чергу, розглянемо Крижане серце, як неординарну неклішовану картину в цілому. Сюжет будується навколо двох сестер, що уже виділяє цей мультфільм поміж інших діснеївських продуктів(тих часів)

Аналіз персонажок_жів

Ельза– одна з головних персонажок. Нам ще в першому фільмі показують складність її образу. За маскою раціональності, стійкості і холодного розуму криється постійний страх. Постійні роздуми над її місцем в житті. І навіть після її повернення до королівства і відігравання ролі королеви вона не почуває себе в своїй тарілці. Її усвідомлення себе, як вільної людини. Необхідність усамітнення і одночасний міцний зв'язок із сестрою. Її збиває з пантелику неоднозначність власної душі. Тому Ельзу зображають, як людину якій складно зрозуміти свої почуття і бажання. І спостереження за її усвідомленням себе і становленням, як особистості просто неймовірне видовище. Її вчинки часто мають запальний характер. Вона ніколи не радиться ні з ким і не розповідає про свої проблеми, але це випливає, як наслідок самотнього дитинства.

Анна–на перший погляд, нам може здатися, що ця персонажка простодушна наївна дівчина з вірою у любов з першого погляду. Але нам показується її відданість сестрі. Її щира любов до неї і самопожертва заради неї. Вона виявляє стійкість і відвагу у спробах повернути сестру. Попри першість моментами гумористичне зображення сміливості Анни у другому фільмі нам розкрили її персонажа повністю. Нам показали її, як розуміючу, люблячу і всепідтримуючу сестру. І людину з не похитною силою волі, сміливістю. Попри повний відчай за теоретичною смертю сестри вона змогла встати на ноги і вчинити, як справжня жінка. Її відваги немає меж. І її роль як нової королеви повністю заслужена.

Крістоф– в ньому ми бачимо найбільш цікавий підхід до створення чоловічого персонажа. Досить гарний, неклішований підхід. Крістоф у нас не прекрасний принц, що рятує принцесу, а звичайний собі чоловік(працівник і досить не заможний), що стає рівним другом, помічником і товаришем. Дуже гарним, як на мене, зробили такий акцент на його почуттях(переважно в другому фільмі). У стосунках Анни і Крістофа почуттям Крістофа приділяють навіть більше часу чим почуттям Анни. Його зобразили вірним і чуттєвим партнером. Який не боїться показати свої почуття. Попри це він залишається сильним, відважним і підтримуючим героєм.

Навіть такий на перший погляд гумористичний і інфантильний персонаж, як Олаф має свій особистісний ріст. Ми бачимо, як виріс цей персонаж у другому фільмі. Його процес дорослішання. Дослідження власних переконань і світобачення. І навіть попри це він не перестає веселити глядачів. Попри безтурботну і веселу вдачу Олаф все ж задається вічним питаннями і шукає на них відповіді, а головне не боїться запитувати і розповідати про свої думки і почуття близьким.

Свен—це персонаж, що надає невимовного колориту мультфільму. Одна з його особливостей це харизма. Він передає великий спектр емоцій. Залишається вірним другом Крістофера, який завжди підтримає. Буде в горі і радости.

Насправді, всі ці персонажі такі емоційно зрілі, такі дорослі(хоча найменше з усіх, напевно Ельза, а найбільше Анна.) Вони говорять про свої почуття. Вони обговорюють проблеми. Вони підтримують один одного. Вони просто суцільні зелені прапори. Майже)

Словом цей мультфільм шикарний і шикарно розкриває особистості персонажок і персонажів. Раджу всім подивитися!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Hh
Hilly hill@hilly_hill

108Прочитань
1Автори
4Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається