Ціновий прогноз Ethereum на 1 серпня від ChatGPT с врахуванням запуску ETF

За останні сім днів друга за величиною криптовалюта Ethereum подорожчала на 4,6%, а потім пішла в серйозну корекцію. Актив знову перейшов у фазу відновлення. Іншими словами, волатильність залишається високою.

Учасників ринку цікавить, якої позначки досягне ETH до 1 серпня 2024 року. Про це фахівці і запитали робота на базі штучного інтелекту ChatGPT.

Запропонований програмою прогноз досить оптимістичний. Робот врахував багато чинників – від запуску ETF-фондів до дефіциту ETH на фоні переходу активу на протокол PoS. Його вердикт – монета має шанси досягти позначки $4,5 тис. При цьому в довгостроковій перспективі прогнозується досягнення позначки $6,5 тис.

ІІ робить прогнози не гіршими за експертів. Передбачити рух курсу цифрових активів досить складно. Вся справа у величезній кількості змінних: новини, тиск з боку великих гравців, чиїсь прогнози. Тож сподіватися на удачу чи випадок у питанні інвестицій не варто. Якщо у трейдера недостатньо досвіду, щоб самостійно скласти прогноз, йому краще звернутися до аналітичних статей чи спеціальних програм.

Штучний інтелект дає певні переваги у веденні ефективної криптоторгівлі. По-перше, він дозволяє збирати та аналізувати великі масиви даних. По-друге, на основі зібраної інформації така технологія здатна видавати порівняно точні прогнози. Все тому, що комп'ютерна модель прогнозування може враховувати більше факторів, ніж людський мозок.

Зрозуміло, сліпо довіряти прогнозам від ІІ не варто. Навіть добре навчена машина не здатна зі 100% упевненістю передбачити рух активу. Проте в одному експерти впевнені – сама наявність таких ботів та віртуальних помічників здатна сильно змінити трейдинг.

ЗАРОБЛЯЄМО ГРОШІ НА КРИПТІ ТУТ

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
CryptoFarm
CryptoFarm@cryptofarm

Робимо гроші на крипті з нуля!

16.6KПрочитань
0Автори
12Читачі
На Друкарні з 29 травня

Більше від автора

  • Аналітики CryptoQuant готуються до сезону альткоїнів

    Рівень домінування біткоїну BTC/USD на ринку досяг максимуму 56%. На цьому фоні аналітики почали передбачати можливе наближення сезону альткоїнів.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Telegram запустив Web 3.0-браузер та магазин міні-додатків

    Що сталося? Месенджер Telegram Павла Дурова, тісно інтегрований з блокчейном TON, запустив браузер з підтримкою Web 3.0 та роботою в декількох вкладках, маркетплейс міні-додатків, а також можливість дарувати друзям внутрішню валюту Telegram Stars.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • NotCoin 2.0 - як та скільки можна заробити в новому проекті.

    NotCoin 2.0 - це той самий проект, від тих самих розробників NotCoina, тількиз зовсім іншою тактикою заробляти токени. Тут ми отримуємо $NOT, за виконання простих завдань(так званих пулів).

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається