Дарт Вейдер в українській політиці

Без передмови,
перша поява «Дарта Вейдера» була в листопаді 2012 році. Тоді під маскою був Одеський громадський діяч Жан Ніколаєнко.

Цитати Жана Ніколаєнко для kp.ua:

-        Один одесский политик как-то сказал, что коррупция в горсовете такова, что здесь даже Дарту Вейдеру выдадут госакт на землю. А мы сразу подхватили это идею и реализовали ее. В итоге темный лорд пришел в горсовет и потребовал халявной земли для своего космолета. Изначально мы хотели, чтобы Вейдера никто не знал в лицо, но для оформления документов мне пришлось снять шлем, так меня и выследили. – Знайти одеського політика який це казав не вдалося-        Где бы я не появился, меня всегда окружает толпа поклонников. Все хотят сфотографироваться, получить имперский автограф. Поначалу были проблемы с пенсионерами – люди не понимали, кто я и чего хочу. Однако после сюжетов с моим участием на телевидении, даже они стали поддерживать меня.

Зі слів Жана його намагалися підкупити, запугати, а потім почали використовувати його двійників. Скоріш за все він і є першим «Дартом Вейдером».

14 лютого Жан в костюмі Дарта Вейдера подав заяву в Одеську міськраду на отримання безкоштовниз 10 соток землі.

Цитати «Дарта Вейдера» (Жан Ніколаєнко):

-        Я — Дарт Вейдер, правая рука императора Палпатина. Я узнал, что в Одесской мэрии бесплатно раздают землю и пришёл за своими 10 сотками. Я знаю, что депутаты горсовета, исполком и мэр Костусев перешли на Тёмную сторону Силы и поэтому помогут мне.-        Я получил на своей копии печать и подпись о том, что мое ходатайство принято. В течение 30 дней мне дадут ответ, могу ли я получить землю для своего посадочного корабля

Після цього Одеська мерія спростувала звинувачення в переході на Темну сторону, але пообіцяла роздивитися заяву в установленний час.

Цитата прес-секретаря мера Одеси Анни Осіпчук:

-        Мы не там (на темной стороне силы), мы светлые люди. А заявление зарегистрировано и будет рассмотрено.

Під час Парламентських виборів 2012 року в Одесі підпалили автомобіль Жана Ніколаєнко, який на той момент був головою ізбирательного участку. Також Жан представляв кандидата в народні депутати по виборчому округу № 133 від Партії Регіонів Олексія Гончаренка.

9 липня 2012 «Дарт Вейдер» (імовірно Жан Ніколаєнко) і Олексій Гончаренко разломали незаконний шлакбаум в Одесі

Цитата «Дарта Вейдера» (імовірно Жан Ніколаєнко):

-        Это беспредел, когда по всей стране наведен порядок на парковках, и только в прибрежной зоне Одессы продолжается бардак. Общественность уже не выдерживает и реагирует сама. В свою очередь я обратился по этому поводу в прокуратуру и надеюсь, что правоохранительные органы наконец-то остановят нарушения законов на прибрежных парковках

Потім «Дарт Вейдер» (імовірно Жан Ніколаєнко) з бензопилою разом з Олексієм Гонаренко, Олексієм Потапським і людьми у масках Анонімусів прийшли до незаконних шлакбаумів в Одесі і знесли його.

28 жовтня 2012 року , під час парламентських виборів в Україні, «Дарту Вейдеру» (Жан Ніколаєнко або Віктор Шевченко) відмовили видати бюлетень на виборчій дільниці через його відмову зняти шолом. За його словами, він не міг зняти шолом, оскільки без нього він загине.

Цитата «Дарта Вейдера» (Жан Ніколаєнко або Віктор Шевченко):

-        Потребовали, чтобы я снял шлем — иначе нельзя установить мою личность. Однако каждый школьник знает, что без шлема я погибну! Я пытался объяснить это комиссии, но там сидят абсолютно неграмотные люди.

Після цього він закликав людей біля входу у школу голосувати за його сина Люка Скайокера. Недалеко від школи також за Скайокера агитував Чубака.

Після виборів 2012 року, у Києві з'явився білборд із зображенням Дарта Вейдера з рукою на серці, написом «Дякую за довіру!» та символікою «Інтернет партії України»

Станом на листопад 2012, «Дарт Вейдер» (Жан Ніколаєнко або Віктор Шевченко) був першим заступником голови «Інтернет партії України».

Стороники «Дарта Вейдера» запустили сайт vader.com.ua. який на даний момент не працює

26 лютого 2013 року Дарт Вейдер, перший заступник голови «Інтернет партії України», в оточенні десятка людей у білих костюмах «клонів» із «Зоряних війн», намагалися передати Міністру юстиції України повний пакет документів, що підтверджують легітимність його партії. Місяць до того, 23 січня 2013 року, суд прийняв рішення про ліквідацію «Інтернет партії України» через відсутність у політсили регіональних організацій.

З цього моменту вже два «Дарта Вейдери». Окрім Жана Ніколаєнко зявляеться Віктор Шевченко. Імовірно на наступні вибори вже балатується саме Віктор, так як тепер дії відбуваються в Києві.

Цитата «Дарта Вейдера» (імовірно Віктор Шевченко):

-        Я, як символ непереможності і могутності Інтернет-партії, вирішив особисто втрутитися в долю підконтрольній мені структури.

3 квітня 2014 року ЦВК відмовила в реєстрації кандидату у президенти України «Дарту Вейдеру» (імовірно Віктор Шевченко). 7 квітня він звернувся до адміністративного суду Києва з вимогою відновити його у правах як кандидата у президенти і покарати осіб, що «незаконно позбавили його конституційного права бути обраним». 12 квітня Апеляційний суд відмовив йому у праві брати участь у виборах.

28 квітня 2014 стало відомо, що «Вейдер»(Жан Ніколаєнко, у бюлітенях записаний як «Вейдер Дарт Михайлович») подав документи в Одеську територіальну виборчу комісію на реєстрацію кандидатом на посаду міського голови від «Інтернет Партії». На виборах зайняв 5 місце з 3,9% голосів (13 176 голосів).

30 квітня 2014 року, Київська міська територіальна виборча комісія зареєструвала кандидатом у мери Києва першого заступника глави «Інтернет партії України» «Дарта Вейдера»(імовірно Віктор Шевченко)

Інтервью з «Дартом Вейдером» (імовірно Віктор Шевченко): https://kp.ua/kiev/451279-na-postu-mera-kyeva-dart-veider-obeschaet-nauchyt-kyevlian-letat.

На місцевих виборах в Києві 2014 року «Дарт Вейдер» (імовірно Віктор Шевченко) набрав 1,6 % голосів (21 281 голосів).

Також у 2014 році на Парламентських виборах Дарт Вейдер очолив виборчий список «Інтернет партії України». Разом із ним у першій п'ятірці списку балотувалися громадяни України Імператор Палпатін, Степан Чубакка, Падме Амідала та Магістр Йода. На цих виборах було визначено імя «Дарта Вейдера» - Віктор Шевченко, проте «Дарт Вейдер» не один. На виборах партія зібрала 58 197 голосів, проте жодного місця не отримала. Усього від партії балотувалося 25 людини:

-        Голова «Інтернет Партії» - Голубов Дмитро Іванович – політик, кіберзлочинець, колишній кардер. Створив партію у 2007 році. З 2014 року партією не займаеться. Займався кіберзлочинністю і вкрав у банців Великої Британії більше 11 мільйонів доларів. Пів року відсидів у Лук'янівському СІЗО в Києві. Голубова звинуватили за чотирма статтями Кримінального кодексу України — йому загрожувало позбавлення волі до 12 років. 22 грудня 2005 року на попередньому слуханні в Солом'янському районному суді Києва суддя Володимир Скорик прийняв рішення звільнити Голубова з-під арешту і передати на поруки народним депутатам із фракції Партії регіонів Володимирові Демьохіну та Володимирові Макеєнку. Вони внесли по 50 тисяч гривень застави. Суддя відмовив представникам MasterCard та Visa виступати на суді цивільними позивачами. Уникнути суду Голубову також допоміг віцепрезидент Спілки адвокатів України Петро Бойко. Вину Голубов досі не визнає. Після чотирьох років судових розглядів Голубова повністю виправдав Солом'янський суд Києва за статтями 200 ч. 2, 255 ч. 1, 190 ч. 4 у зв'язку з «відсутністю складу злочину».

-        Палпатін Дмитро Вікторович (то його справжнє призвище тому питань немає) – став депутатом Одеської міської ради 7 скликання. За даними електронного декларування доходів за 2017-й став першим в Україні мільярдером у біткоїнах.

-        Вейдер Дарт Леонідович – балатувався на Парламентських виборах 2014 від «Інтернет Партії» проте згодом відмовився. В 2015 році балатувався на Київського міськогу голову (0,62% голосів) та до Київської міської ради (0,66% голосів) від Партії «Блок Дарта Вейдера».

-        Вейдер Дарт Володимирович – Балатувався на Парламентських виборах та на Виборах міського голови Миколаїва(1,11% голосів).

-        Вейдер Дарт Андрійович – Парламентські Вибори 2014.

-        Вейдер Дарт Васильович – Парламентські Вибори 2014.

-        Вейдер Дарт Віталійович – Парламентські Вибори 2014.

-        Вейдер Дарт Володимирович – Парламентські Вибори 2014.

-        Вейдер Дарт Володимирович – Парламентські Вибори 2014.

-        Вейдер Дарт Володимирович – Парламентські Вибори 2014.

-        Вейдер Дарт Володимирович – Парламентські Вибори 2014.

-        Вейдер Дарт Володимирович – Балатувався на Парламентські Вибори 2014 та на Виборах міського голови Херсона(0,96% голосів).

-        Вейдер Дарт Іванович – Вибори до Одеської обласної ради 2015 від «Блок Дарта Вейдера» (2,16% голосів).

-        Вейдер Дарт Михайлович – імовірно це Жан Ніколаєнко, Вибори Одеського міського голови 2014(3,92% голосів), Парламентські Вибори 2014, Вибори Одеського міського голови 2015(1,83% голосів), Вибори Одеського міського голови 2020(0,47% голосів)

-        Вейдер Дарт Вікторович – імовірно це Віктор Шевченко, Вибори Київського міського голови 2014 (1,61% голосів), Парламентські вибори 2014, Парламентські Вибори 2019.

-        Вейдер Дарт Михайлович - Парламентські Вибори 2014.

-        Вейдер Дарт Олегович - Парламентські Вибори 2014, Вибори Харківського міського голови 2014(0,98% голосів) і 2015(0,93% голосів)

-        Вейдер Дарт Олександрівна - Вибори до Одеської обласної ради 2015 від «Блок Дарта Вейдера» (2,16% голосів).

-        Вейдер Дарт Олексійович – Вибори Президента України 2014 року – був не допущений. (Скоріш за все це також Віктор Шевченко проте чомусь не під псевдонімом «Вікторович»).

-        Вейдер Дарт Павлович - Парламентські Вибори 2014.

-        Вейдер Дарт Станіславович - Парламентські Вибори 2014.

-        Вейдер Дарт Юрійович - Вибори до Одеської обласної ради 2015 від «Блок Дарта Вейдера» (2,16% голосів).

-        Амідала Падме Миколаївна - Парламентські Вибори 2014.

-        Чубакка Степан Михайлович - Парламентські Вибори 2014.

-        Йода Магістр Володимирович - Парламентські Вибори 2014.

Тож схема «Інтернет Партії» така: Дмитро Голубов – засновник і голова «Інтернет партії України». Жан Ніколаєнко – його помічник який під маскою Дарта Вейдера вирішував деякі питяння та висміював політиків в Одесі, можливо балатувався на пост мера Одеси. Віктор Шевченко – перший заступник голови партії – балатувався на пост Президента України, мера Києва, та на Парламентських виборах.

Після 2014 «Інтернет Партія» фактично припинила свою роботу, але все ще існує. Тому у 2015 році був створений «Блок Дарта Вейдера» до якого увійшли всі учасники «Інтернет Партії» окрім Дмитра Голубова. До 2017 року керівником партії був Скрипець Володимир Вікторович, потім – «Вейдер Дарт Вікторович» (Віктор Шевченко). Також балотувався до Одеської міської ради 7 скликання від «Блоку Дарта Вейдера», не був обраний. 29 вересня 2020 року кандидатом на посаду Одеського міського голови від цієї партії зареєстрований «Вейдер Дарт Миколайович» (Точно не Віктор Шевченко але можливо Жан Ніколаєнко). Від блоку відбулись балатування в багатьох областях України:

-        Запорізька – 1 балатування

-        Київська – 2 балатування

-        Миколаївська – 2 балатування

-        Одеська – 46 балатувань

-        Харківська – 6 балатувань

-        Херсонська – 2 балатування

Псевдоніми:

-        Віктор Шевченко – «Вейдер Дарт Вікторович»

-        Жан Ніколаєнко – імовірно «Вейдер Дарт Михайлович»

-        Дуже активні проте немає імен – «Вейдер Дарт Леонідович», «Вейдер Дарт Михайлович», «Вейдер Дарт Володимирович» та «Вейдер Дарт Володимирович»

Розслідування хто такий Скрипець Володимир Вікторович

У 2015 році Скрипець зареєстрував партію «Блок Дарта Вейдера» тому є ймовірність шо с того часу «Вейдером Дартом Вікторовичем» був саме він а не Віктор Шевченко, так як Віктор Шевченко брав участь у Президентських виборах можливо під псевдонімом «Вейдер Дарт Олексійович».

Скрипець є засновником:

-        Громадської організації «Фак Корупція» - інформації про організацію не знайдено

-        УКРЕКСПЕДІТ

-        Макіївська плаза – капітал 49 тисяч гривень, діяльність торговля меблями, залізними та іншими металевими товарами, текстильними виробами, продуктами харчування

-        Рибальська плаза

-        Вербицького плаза

-        СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ ДИТЯЧИЙ ЦЕНТР "ГАГАРІН" – капітал 98 тисяч гривень, діяльність торговля меблями, залізними та іншими металевими товарами, текстильними виробами, продуктами харчування

-        «Запаркуйся» - капітал 98 тисяч гривень, діяльність торговля меблями, залізними та іншими металевими товарами, текстильними виробами, продуктами харчування

-        «Делавер ЛТД» - капітал 50 тисяч гривень, діяльність торговля меблями, залізними та іншими металевими товарами, фруктами та овочами, товарами широкого асортименту

Посилання:

-        https://kp.ua/politics/364428-odesskyi-dart-veider-menia-pytalys-podkupyt-zapuhat-a-teper-yspolzuuit-dvoinykov

-        https://dumskaya.net/news/lyuk-ya-tvoj-otec-015863/

-        https://www.reuters.com/article/oruoe-ukraine-land-starwars-idRUMSE7AH0II20111118

-        https://www.segodnya.ua/regions/odessa/V-Odesse-sozhgli-avtomobil-glavy-izbiratelnogo-uchastka--388591.html

-        https://dumskaya.net/news/dart-vejder-nanosit-otvetnyj-udar-shlagbaumy-na--020524/

-        https://dumskaya.net/news/dart-vejder-rasherachil-shlagbaum-na-parkovke-na-020400/

-        https://kp.ua/politics/363427-v-odesse-dartu-veideru-kotoryi-khotel-proholosovat-ne-vydaly-builleten

-        https://www.unn.com.ua/uk/news/1190515-ministerstvo-yustitsiy-ukrayini-atakuvav-dart-veyder

-        https://ua.korrespondent.net/ukraine/politics/3355711-dart-veider-yde-v-mery-odesy

-        https://od.vgorode.ua/news/sobytyia/224273-ytohy-vyborov-v-odesse-trukhanov-mer-a-dart-veider-v-pervoi-piaterke

-        https://tvzvezda.ru/news/201410261634-2uji.htm

-        https://www.chesno.org/party/49/

-        https://www.chesno.org/party/141/

-        https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/v0195359-14#Text

ВИСНОВОК

Я задовбався це писати тому вердікт

Всі ці зоряні війни фінансуються з підпільних організацій на яких голова партії «Блок Дарта Вейдера» відмиває гроші, так як він є засновником і директором понад 18 організацій які займаються одним і тим самим ділом.
Висновок зроблений без потрібних доказів і створенний в гумористичних цілях. Якщо буде добрий фідбєк продовжу розслідування вже “корупційної“(жарт будьласка) схеми

Дякую за увагу

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ІВ
Іванченко Володимир@iva_kode

186Прочитань
0Автори
2Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Вам також сподобається

Коментарі (3)

Це був я

Вам також сподобається