Для чого "ПОШТОРГ" проводить маркетингові акції?


"ПОШТОРГ"® успішно працює на ринку України вже понад 15 років і спеціалізується на роздрібній торгівлі продукцією для здоров'я та догляду, дому й затишку, яку реалізовує поштою. За цей час ми здобули довіру тисяч клієнтів, адже пропонуємо лише найкращі товари, які виробляються в Україні провідними спеціалістами за сучасними технологіями та з сировини найвищої якості. 

Втім "ПОШТОРГ"® – не просто продавець, це компанія, яка ставить клієнта в центр своєї діяльності. Ми розуміємо, що люди — наш головний пріоритет і мотивація постійно вдосконалюватися. Тож стараємося не лише забезпечувати споживачів високоякісними товарами, а й створювати для них максимально комфортні умови для покупок, робити приємні знижки і проводити маркетингові акції з врученням цінних призів. 

Маркетингові акції від «ПОШТОРГ»® – це спосіб віддячити нашим постійним покупцям за лояльність, за те, що вони обирають українську продукцію і тим самим підтримують вітчизняного виробника та національну економіку. Зараз це важливо як ніколи! Ми цінуємо кожного нашого клієнта і прагнемо зробити щасливішими якомога більше людей, тому зробили акції регулярними: майже кожні два місяці визначаємо переможця, який отримує цінний приз. 

Участь у наших акціях максимально проста, доступна для всіх і не вимагає особливих зусиль. Кожен покупець, який зробив замовлення, автоматично стає учасником акції. Це означає, що достатньо просто придбати будь-який товар з асортименту компанії, щоб мати змогу здобути приз. Це дарує радість від покупок і робить їх по-справжньому вигідними. 

Отже, маркетингові акції від "ПОШТОРГ"® – це бажання нашої компанії побудувати максимально ефективну, комфортну й довготривалу співпрацю з клієнтами. Ми прагнемо дати більше, ніж товар, даруючи знижки, унікальні пропозиції, цінні призи та подарунки. 

Переконайтеся в цьому особисто: ставайте нашим клієнтом та отримуйте свій приз! 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Шевченко Надія
Шевченко Надія@Nadia_Shevchenko

Фахівець. Представник Пошторг

172Прочитань
0Автори
3Читачі
На Друкарні з 12 лютого

Більше від автора

  • Як «Пошторг» змінює життя людей на краще

    За понад 15 років роботи у «ПОШТОРГ»® я стала свідком багатьох дивовижних змін у житті наших клієнтів завдяки маркетинговим акціям Компанії. Вони вже стали невід'ємною частиною діяльності «ПОШТОРГ»® і користуються великою популярністю серед постійних клієнтів.

    Теми цього довгочиту:

    Щось Цікаве
  • Робота в «ПОШТОРГ»® моє натхнення і радість

    Мене звати Надія Шевченко, вже понад 15 років я обіймаю посаду Голови Комісії з вручення призів у «ПОШТОРГ»®. За цей час я зрозуміла, що це для мене більше, ніж просто робота, це моя місія.

    Теми цього довгочиту:

    Пошторг
  • «ПОШТОРГ»®: 15 років якісної продукції з доставкою поштою по всій Україні

    «ПОШТОРГ»® уже понад 15 років успішно працює на ринку України, забезпечуючи клієнтів високоякісними вітчизняними товарами, які доставляє поштою. Компанія спеціалізується на роздрібній торгівлі та пропонує широкий асортимент продукції для здоровя, краси та побуту.

    Теми цього довгочиту:

    Пошторг

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається