DOGS - Отримай від 30$ за один клік. Як отримати крипту за вік твого облікового запису Telegram?

Що таке DOGS?

DOGS – мем-монета, покликана втілювати дух та культуру спільноти Telegram. DOGS має унікальну передісторію, яка робить її особливою. Монету натхнено Спотті, неофіційним талісманом VK , створеним Павлом Дуровим під час благодійного аукціону. Спотті швидко став улюбленим символом, і тепер DOGS прагне внести цю спадщину у світ криптовалют.

Spotty був не просто малюнком; він став символом турботи та благодійності, і 100% продажів подарунків на тему Spotty йшли на допомогу дитячим будинкам та притулкам. Тепер Spotty – обличчя DOGS, мемна монета у Telegram.

Що потрібно робити?

Запустіть бота Dogs у Telegram за посиланням

● Натисніть кнопку Старт.

● Бот попросить вас підтвердити, як довго ви використовуєте Telegram. Чим довше ви використовуєте, тим більше токенів DOGS ви отримаєте.

● Після перевірки вашого використання бот винагородить вас токенами DOGS на основі вашої активності в Telegram.

● Розкажіть своїм друзям про Dogs Bot. Чим більше людей приєднується, тим сильнішою стає спільнота, що може збільшити цінність токена DOGS.

Якщо вашому профілю в Telegram:

1 рік, то вам дадуть $7
2 роки, то вам дадуть $15
3 роки, то вам дадуть $23
4 роки, то вам дадуть $31
5 років, то вам дадуть $38
6 років, то вам дадуть $46
7 років, то вам дадуть $54
8 років, то вам дадуть $62

Якщо у вас преміум обліковий запис, то вам дадуть ще плюс $3. Ну і за кожного запрошеного друга вам дадуть від $0,5 до $7.

Це все нараховується у токенах DOGS! Кажуть, що вивести гроші можна буде на лістингу наприкінці липня. З важливого: Обліковий запис повинен мати username інакше можуть не дати монети. (Додати можна в налаштуваннях тг -> мій профіль)

DOGS вже на премаркеті Bitget

DOGS досяг приголомшливих 15 мільйонів у додатку за тиждень ! Це дуже швидке зростання підкреслює силу та ентузіазм співтовариства Telegram. Завдяки цьому монета має потенціал стати значним гравцем у світі мем-монет.

ПІДСУМКИ

DOGS тепер котирується на попередньому ринку Bitget і є одним із перших токенів, доступних у новітньому продукті Bitget - Tap to Earn More. Один поінт там уже коштує 0.011000 доларів, а ціна ще може зрости. Тому раджу не пропускати даний проект, а легко заробити гроші за свій аккаунт одним кліком.

Посилання на DOGS

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Poznanskiy
Poznanskiy@poznanskiynot

Все про заробіток без вкладень

144.4KПрочитань
0Автори
56Читачі
На Друкарні з 27 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Вам також сподобається