Що відбулося?

24 червня шматок російської ракети влучив у житловий будинок за адресою вул. Василя Липківського 37в, 5 секція. Я так само проживав в цій секції двома поверхами нижче від прильоту і в момент влучання знаходився в квартирі. Так як секція наразі неприйнятна для проживання і всім необхідно нове тимчасове житло я можу вам допомогти.

В чому допомога?

Так сталося, що я один із власників агентства X-Estate та телеграм-боту Квартирант. Тому ми із колективом кожному будемо надавати номер телефону власника по будь-якій квартирі, що публікується на наших ресурсах (практично всі актуальні пропозиції в Києві). Номери будемо давати стільки, скільки потрібно, поки ви не знайдете квартиру, в якій вам буде комфортно.

Що робити?

  1. Пишіть мені в телеграм за посиланням: https://t.me/DenysBr

  2. Я перевірю вашу наявність в телеграм-чаті 5 секції

  3. Вказуйте ваші параметри пошуку в чат-боті Квартирант за посиланням https://t.me/kvartirant_kiev_bot (кількість кімнат, район, місячний бюджет на квартиру) і отримаєте пропозиції, що є на разі. Надалі будуть надходити оновлення за вашими вподобаннями. Параметри пошуку можна змінити в будь-який момент.

  4. Також ті ж самі пропозиції можна передивитися в каналі https://t.me/x_arenda_kyiv, тут вони публікуються підряд і можна знайти конкретний ЖК, вулицю і т.д за пошуком телеграм. (Пишіть https://t.me/DenysBr , все підкажу )

  5. Оберіть будь-які квартири, що можуть вам сподобатися і напишіть мені – я надам вам номер телефону власника або агента (з іншої агенції) чия це квартира

❗️тут будуть і квартири від інших агентств, де рієлтори можуть просити комісію (ми ніякої комісії брати не будемо). Зі своєї сторони зможемо поспілкуватися із тим агентством, щоб вам зробили якусь знижку.

Від себе нижче додам базові рекомендації при оренді квартири

Базові рекомендації при оренді квартири

  1. Ніколи не кидайте передплату, навіть якщо по квартирі “черга“ переглядів, поки самостійно не побачили власника квартири та не подивилися його документів (як можна перевірити власника за посиланням тут )

  2. Намагайтеся оперативно реагувати на нові пропозиції, бо бажаючих потрапити на перегляд гарної квартири багато

  3. Одразу беріть із собою гроші на завдаток чи заселення (перший + заставний місяць), щоб забронювати за собою квартиру, якщо сподобається (і ніхто після вас не забрав її)

  4. Перед розрахунком перевірте справність всієї техніки та наявність будь-яких пошкоджень квартири. Краще зробити фото та відео квартири перед вселенням, щоб потім не було питань по виселенню.

  5. Підписуйте договір оренди, щоб зафіксувати всі домовленості на папері: яку квартиру знімаєте (адреса), хто саме буде проживати (діти, тварини), яка місячна вартість квартири і які саме комунальні доплачувати, обовʼязково зафіксуйте комплектацію квартири та строк дії договору. Зазвичай від 6 місяців)

  6. Запитайте про сусідів, хто проживає, чи не будуть вони вам заважати

  7. Зафіксуйте показання лічильників, щоб ви платили за саме ваше використання, а не розраховуватися за борги попередніх орендарів

❗️Якщо вам буде необхідна додаткова інформація, її можна знайти тут:
https://www.instagram.com/x.estate.ua/guide/orendaryam/17950239524610160 чи знову ж таки напишіть мені https://t.me/DenysBr

Договір оренди

На жаль, тут не можна опублікувати файл для завантаження, тому так само пишіть мені в телеграм https://t.me/DenysBr і я скину вам .pdf із договором оренди

Резюме

Пишіть https://t.me/DenysBr – перевірю вашу наявність в чаті – налаштовуйте параметри пошуку https://t.me/kvartirant_kiev_bot, або шукайте тут https://t.me/x_arenda_kyiv, пересилайте пост із квартирою мені, я даю вам номер телефону.

✅ І так безліч разів, поки ви не знайдете житло

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
АН X-Estate
АН X-Estate@x.estate.ua

Сучасне агентство нерухомості

9.3KПрочитань
0Автори
5Читачі
На Друкарні з 16 червня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається