FaviPaint.com - малювання іконок та фавіконок :) https://favipaint.com/

Оновлено. Все що було заплановано я зробив. малювання иконок, гарячі клавіші для зручного користування, можливість скачати іконку різних розмірів або пачкою + manifest.json + browserconfig.xml + додати в буфер теги для <head>, три мови та можна легко додати і інші завдяки класу data-* , денний та нічний режим. можливість скачати фавікон с з іншого сайту якщо він доступній просто вставивши адресу в пошуковий рядок і все це безкоштовно та без регестарцій ))


Зраз цей витвір знаходится на стадії розробки я би хотів попросити саме Вас спробувати та сказати що думаєте )

Я зазвичай малюю й редагую все у Figma, та там немає збереження в фоматі *.ico.
Раніше коли мені було потібно намалювати Фавікон я ходив до білорусів, це єдиний сайт був ( який я знайшов) що дає можливість саме намалювати фавікон, а не тільки контвертувати зображення в такий формат.

Та коли стали блокувати такі сайти для українців і мені стала необхідність в такому функціоналі, я захотів зробити “імпортозаміщєніє” ))



Не вистачає туторіалу поки що, та я розкажу що там можна зробити і що воно таке.


Тож тепер на “Як створити фавікон?”, можна відповісти - https://favipaint.com/

FaviPaint - безкоштовно без регестрацій створення щляхом малювання favicon та збереження в форматі ico чи png

Намагався створити максимально лаконічний і функціональний інтерфейс.
З комп’ютера можна малювати лівою кнопкою миші, стирати попіксельно відразу можна правою кнопкою мишиі а змінювати використані кольори колесом миші. ще думав про те щоб зробити гарячі клавіші для інструментів, та не знаю чи воно дійсно потрібно )

Всі інструменти працюють одноразово і після використання треба їх обирати знову.

Є можливість змінити розмір “пікселя”.
Є можливість використовувати історію і перейти на певну її ділянку за допомогою стрілок під прозорістью, або клацнути на шкалу “історії” .

ще є можливість завантаження картинок через іконку завантаження, драг-ен-дроп на поле для малювання, або можна вставити в пошуковий рядок замість FloksiPet.com будь яку адресу і вона буде досліджена на наявніть фавікону, і якщо є така можливість відобразить її на області для малювання з можливістью редагування чи завантаження до себе. Треба буде погодитися на використання локального сховища щоб це робити.


Якщо у Вас є ідея як це покращити або враження від такого - напишіть в коментарі :) Сподіваюсь мій інструмент допоможе з втіленням Ваших ідей для дизайнерів чи верстальників, або щоб просто швидко щось намалювати та надати до перегляду пнг картинку у розмірі 256 х 256 пікселів.



Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Floksi Pet
Floksi Pet@Floksipet

Сфінкси + программування :D

475Прочитань
2Автори
9Читачі
На Друкарні з 12 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається