Фізіологічна філософія черновик

Філософія

Обкладинка: на фоні листка канабісу буква Псі увінчана вінком лавровим

Приступити до цієї книги тільки прослухавши Ф Нидше - О чем говорил Заратустра

Знаєте яку пораду Я б дав Гітлеру?

- Готуйся до світової війни, але ніколи її не починай!

Опис

Я розглядаю філософію як ніщо інше як психіатрію соціуму, так і індивідуальну. Вона буває, в моєму розумінні, як фізіологічною так і патологічною.

Фізіологічна філософія направлена на еволюцію самопізнання і світопізннання, лікування недугу... вона завжди несе вигоду, особливо в довгостроковій перспективі. В тому числі до фізіологічних філософських трактатів я відношу Фрідріха Ніцше з його працею "Антихрист. Прокляття християнству.". Бо погодьтеся, що періодичне свідоме і постійне несвідоме утотожнення себе з рабом (не важливо чиїм) пагубно впливає на психіку. Це доказано багатьма дослідженнями світового рабства, в т.ч. кріпацтва в Російській Імперії.

Паталогічна ж філософія своїми проявами веде до деградації соціуму. Прикладом може слугувати Ленінізм, в угоду якого під час революції було знищено кращих представників розумової праці в країні, що привело до упадку рівня життя населення. А побороти Ленінську філософію вдалося тільки після його смерті, коли на трон сів його опонент Сталін.

Преамбула (нова + стара)

Нова

Я сторонник фізіологічної філософії. Тобто такої, яка буде корисна соціуму і мені особисто (в першу чергу), причому вигода для мене і для соціуму не буде заважати один одного.

Давайте розберемося з цілями фізіологічної філософії. Думаю всі погодяться з тим що ціллю філософії є еволюція людської свідомості до найвищого рівня, як етично-морально-нравственного, так і інтелектуального. А що є найвищим відомим подібним проявом? Найвищим подібним проявом є ідея Бога (тобто Божественного РАзУМу).

Тема мислення

Інструкція

Устрій психіки і РАзУМа

Як людина мислить

Теорія Лобачевського

Закони логіки

Поняття Душі і Духа

Багатьом відомий певний експеримент:

На точних вагах помирала людина. І коли вона померла вага її тіла стала меншою, ненабагато але ощутимо.

Примінивши загальновідому логіку і мою "Тему Мислення". Можна зробити однозначний висновок, а саме: існує певна структура і при припиненні життєвих функцій "біоекзоскелета" ця структура покидає його. Також ми можемо зробити припущення чому ця структура покидає тіло, а саме: вірогідно припиняється утримуючий механізм, і структура не має фізичних сил які утримують її в тілі.

З цього припущення можна зробити наступне припущення, а саме: якщо достеменно відомо що при смерті припиняється кровотоку і мозкова діяльність, то очевидно що варто шукати причину надходження (утримання) цієї структури в гідро- і електро- динамиці.

Також якщо ця структура має вагу, то це матеріальний об'єкт.

Всі релігії називають цю структуру Душею (Монадою) тож нема необхідності вводити новий термін.

На основі всього вишеперечисленого можна зробити висновок, що деякі попередні філософи помилялись, а саме існування Душі доказанно в області РАзУМу і що найголовніше з точки зору матеріалізму.

Тоді варто розвинути думку далі, і припустити що релігійне вчення про Дух як ядро Душі теж вірне, адже немає доказів які б це спростовували.

І по-третє, всі чули про Духовний розвиток, а отже можна припустити що так воно і є і Душа з Духом в центрі має властивість розвитку.

Прошу це запам'ятати адже це нам знадобиться в майбутньому коли ми говоритимемо, в тому числі, про несправедливість від народження.

Гегель і К. Маркс

Гегель вважав що Дух це ідеалістичне поняття який розвивається на принципах діалектики.

"Геóрг Вільге́льм Фрі́дріх Гéгель, або Ґеóрґ Вільге́льм Фрі́дріх Гéґель,[6] (нім. Georg Wilhelm Friedrich Hegel, 27 серпня 1770 — 14 листопада 1831) — німецький філософ XIX століття, який створив систематичну теорію діалектики. Її центральне поняття — розвиток — характеристика діяльності світового духу, його надрухи в царині чистої думки у висхідному ряду чимраз конкретніших категорій. Діалектика розглядалася також як протиставлення тези, антитези й синтезу, розв'язання суперечностей."

Вікіпедія

"Діале́ктика (діялектика[1], грец. διαλεκτική — «мистецтво сперечатись», «міркувати») — метод філософії; у загальному значенні вміння знаходження істини через раціональну дискусію між співрозмовниками, що мають різні точки зору.

У специфічному, характерному для філософії Гегеля та діалектичного матеріалізму — метод дослідження категорії розвитку.

Слово «діалектика» походить із Стародавньої Греції завдяки популярності діалогів між Платоном та Сократом — точніше: діалог між людьми, які намагаються переконати один одного, та який дав назву діалектичному методу у філософії.

В історії філософії діалектика пройшла дві стадії: наївна діалектика античності, ідеалістична діалектика німецьких філософів 18—19 століття, вершиною якої стала діалектика Гегеля.

Своєю протилежністю діалектика оголошує метафізику. Діалектика як вміння вести дискусію відрізняється від риторики, оскільки робить акцент на логічних, а не емоційних аргументах, намагається знайти істину, а не переконати опонента. Свої версії діалектики мають й інші філософські школи: індуська, буддійська, єврейська, християнська філософії."

Вікіпедія

Карл Маркс на відміну від Гегеля вважав що первинне це матеріалізм, але матеріалістичні структури теж розвиваються на принципах діалектики.

"Карл Га́йнрих Маркс (нім. Karl Heinrich Marx; 5 травня 1818, Трір — 14 березня 1883, Лондон) — німецький філософ-матеріаліст, теоретик-суспільствознавець, політеконом, політичний журналіст-публіцист; протагоніст робітничого соціалістичного руху та один із засновників Першого Інтернаціоналу.

Його наукові роботи та політекономічні дослідження об'єднані в теоретичне суспільствознавче вчення, що за його іменем отримало назву марксизму і стало підґрунтям соціалістичного і, пізніше, комуністичного руху в Європі й світі."

Вікіпедія

Оскільки ми вже встановили матеріальність Душі і Духа як ядра Душі то маємо право замислитись над першопричиною всесвіту... Як по Вашому всесвіт має ідеалістично-Духовне походження чи матеріалістично-Духовне походження?

"Головними факторами розвитку суспільства є матеріальні умови."

К. Маркс

По Марксу:

Виробничі сили і виробничі відносини це базис (базис оприділяє якою буде суспільно-економічна фармація). Також є надстройка - мистецтво, право, мораль і релігія. Карл Маркс вважав що первинним є базис.

Особисто Я не згодний з цим твердженням, згадаймо офіційну історію. Соціальну фармацію на близькому Сході в певний час оприділили крестові походи, а це вплив на соціальну фармацію через релігійні погляди

Християнство

Основні канони

Цитати

Ангели ветхого завета

Зображення слави господа

Староверіє

Основні канони

Цитати

Сплин Бродський

"Мдяяя... Джудеї не расказують про цю трагедію, це легенда Сідхів..."

Зоряні війни

Легенда Сідхів

Ця легенда розповідає про справжню історію білої Раси.

Колись дуже давно, приблизно 1,5 млрд земних років тому в нашій галактиці яка називається Сватів йшла жорстока війна. Багато зоряних систем і сузір'їв було втягнуто в бойню. Військові воювали, а цивільні тікали від війни. Довго летів корабель з біженцями яких би зараз класифікували як європіоїдів. І раптом датчики засікли планету вірогідно придатну до життя. Послали зонд. Зонд повернувся з пробами - жити можна. Ця планета була наша Мітгард Земля. Так ми відкрили і колонізували нашу планету. Пройшло багато часу, створювались і занепадали наші цивілізації. Колись навколо нашої планети оберталося три супутника. Один з них був знищений нашими космічними військами близько 112 тисяч років тому, бо під час одного з етапів галактичної війни іншопланетні вороги захопили цей супутник і почали розгортати на ньому зброю для знищення нашої планети. Наші бойові ударні сили під командуванням Тарха ДаждьБога, сина Бога Перуна, внука Сварога і правнука Бога Вишеня зуміли нанести привентивний удар і знищити супутник разом з іншопланетними ворогами. Осколки цього супутника упали в океан і стали причиною одного з потопів, під час якого ушов під воду один з континентів - Даарія (Арктида, Сіверія) в районі сучасного північного географічного полюса. Навіть в сучасних піснях є відголоски, наприклад Тіпсі Тіп співав: "...будучи аборигеном несуществующего континента....". Але наш жрець по імені Спас врятував населення. Він мав сідху передбачення і заздалегідь попередив населення для евакуації. Р.А.С.А. переселилась на материк який зараз називається Євразія. Пройшло ще трохи часу і невелика частина нашого народу переселилась на острів Атлант (Атлантида) що знаходився в Атлантичному океані. Приблизно в той період був знищений ще один супутник нашої планети. Зараз існують археологічні данні що деякі стародавні народи зображували на стінах храмів два супутники. Приблизно 14 тис. років тому по нам відбувся ядерний удар в результаті чого почалася ядерна зима (льодовиковий період) люди почали ховатися від холоду і радіації в печерах. Саме цим часом датують більшу частину наскальних малюнків. Наша цивілізація була знищена. Пізніше теж відбувались у нас бойові зіткнення, наприклад це описує епос Махабхарата, грецькі і скандинавсі легенди... Але ми почали все спочатку. І ось ми знову мріємо про підкорення космосу. Але ми повинні розуміти що війна в галактиці ще триває... Стародавні Веди (знання, священні тексти) зберегли координати наших рідних зоряних систем, і коли людство буде готове ці знання знову будуть доступні... А поки ми повинні згуртуватись, об'єднатись планетою під одним прапором і нарощувати озброєння...

Еволюція Душі і Духа

Я притримуюсь думки тієї стародавнього кута зору і тієї школи яку сповідували переселенці (доречі це корелює з сучасними езотеричними школами) які колонізували нашу планету. Це вчення базується на понятті Живатми (живої атамарної частинки). Згідно цієї філософії (а вона близька до понять якими користувався Н. Тесла, все навколо (включая ефір, кварки, протони, тверду матерію, поля, елементарні частинки, бозони і т.д.) створені (є взаємодією) Живатмами. Тобто Я -Живатма, яка оточила себе іншими Живатмами (включая Дух, Душу, тіло і тонкі тіла) і являють їх лідером. Моє Я знаходиться поза простором і часом. Моя кінечна ціль цестворити власний всесвіт і стати для нього єдиним Богом, а це життя це і урок і завдання від того єдиного Бога в всесвіті якого ми знаходимось, щоб навчитись його урокам і стати кращими за нього. Хоч Я думаю він теж постійно всамодосконалюється, адже погодьтеся, якщо існують інші Боги такого масштабу то в них можна завжди чомусь навчитись...

Квінтесенція моєї філософії полягає в тому, що Я і ви всі являє ось Богами і Богинями, але на самому початку навчання перед використанням цих надскладних обов'язків. Чи то ця інкарнаціях чи попередні, чи наступні наближають нас в в нашому розумінні до відкриття великої істини і великого розуміння... А саме головне до дії вибору, адже саме нам вибирати яким Богом ми станемо - всі наші майбутні погляди і характеристики базуються на цій і на інших наших інкарнаціях, і дуже важливе тут ставлення... до всього... і механізм усвідомлення...

Яхве говорив - "Мой раб Моісей, лучший з усіх євреїв."

Я ж кажу - "Мій друг, Oxxxymiron кращий з усіх євреїв."

Оххху - детектор лжи

Поняття вигоди

Поняття нравственості

Ідеальний соціум (методи, уподобання і стремління)

Для кожної індивідуальності ідеальним буде те що заложили в нього з дитинства. В мене ж соціум заклав на "атамарному рівні" те що я повинен прагнути до абсолютної влади і абсолютного богатсва, адже мені все моє існування ставлять в приклад президентів і мультимілліардерів.

Ідея зовнішнього ворога

Шляхи досягнення ідеального соціуму

Давайте оцінимо і спробуємо спрогнозувати розвиток соціуму гуманоїдів (а конкретно обезяноїдів) проживаючих на планеті Земля, тобто нас.

За весь офіційний період офіційної історії які ми можемо зробити висновки про людство?

Висновок 1

У нас в психіці закладена, можливо, генетично є тяга до експансії. Думаю всі навчались в школі, може хтось пам'ятає скільки років сумарно на нашій планеті не було війн?

Висновок 2

Всі війни велися противоборствуючими сторонами, кожна з яких вірила що бореться за добро. А всі фільми і інша соціальна медійна політика планети (всіх країн), наприклад кіноматограф направлений на виховання гуманних і добрих рис характеру, тобто іде одобрене соціумом нав'язування таких ідей і спонукання до керування такими концепціями як милосердя, щедрість, вірність...

Висновок 3

Ми дуже винахідливі і цілеспрямовані. Для цього варто звернути увагу на той факт що ще 200 обертів кульки на яку нас прижимає гравітація всі їздили залізши на живих істот і передвигались дуже повільно, на момент написання цієї книги ми на півпуті до створення ідеального штучного розуму а набір наших залізяк (хитро приєднаних одна до одної) літає і бере проби грунту на іншій планеті.

Я задаюсь запитанням: куди це все нас приведе? І як це буде виглядати в довгостроковій перспективі? Що, будуть в інших зоряних системах окремо планети українців, американців, китайців..? Чи будуть колонізовані інші планети де буде дофіга різних конкуруючих країн з національною символікою і законодавством? А що буде якщо ми раптом в космосі зустрінемо інші біологічні види? Що одна країна гіпотетично може з ними створити коаліцію, а інша вести війну але вже в масштабах космосу? А якщо врахувати що вже в наш час з мас-медіа інколи звучать думки про майбутні польоти до інших галактик - тобто їх колонізацію, а там теж може існувати розумне життя (Я спеціально так обережно виразився, бо в наш час існують психічно хворі довбайоби які щиро думають що ми єдина обітаєма кулька (розширяющийся геоїд) твердої матерії в безкінечному всесвіті).

А точно, це я ще не згадував про релігійних фанатиків будь якої конфесії. Я по-білому заздрю вулканцям, що у них був Сурак.

Я не можу не згадувати факти в контексті своїх міркувань і картини світосприйняття, а заради приколу вставлю сюди преамбулу своєї першої книги:

Преамбула

Так ось деякі факти:

На цій планеті існує три найпопулярніших фанатичних релійних вчення (логічно, адже Бог любить трійцю (Діана і Ніколь зрозуміли жарт)): християнство, іслам, конгломерат східних ралігій, до речі етіомологічного словорелігія походить від Ре(відновлення, повторення) Лігос(ліга, об'єднання, совокупність, альянс). Для порівняння - я не фанатик, якщо хтось логічно і науково мене переконає я завжди прийму його точку зору і буду всім про це розповідати як казав Фреско.

"Мама Я знаю - мы все тяжело больны,

Мама, Я знаю - мы все сошли с ума!!!!"

В. Цой

Факт про християнство:

Папу Римского якось запитали: чи можна хреститись іншопланетянам? Він відповів: що якщо іншопланетянин захоче спасатись і прийняти Христа, то звичайно він його похрестить. Відчуваєте як запахло висновком 1? А саме головне на якій ідеї? На ідеї того що десь колись на кульці плотної матерії що бовтається навколо Сонця був чувак якого вбили і він цим спас душі всіх кого назвали рабами його батяні, і тих хто ритуально вампірять цього чувака? (Їж - сіє плоть Христа, пий - сіє кров Христа! {Могли б ще добавить: "Ану бистрої, суки (а точно, не суки, а раби😂)} і саме головне всі поголовно вірять ці алгоритмічні дії приведуть до того що після смерті вони отримають вічне блаженство.

Факт про мусульманство:

Пророк Мухаммед вважається в цій релігії святим і кращим з людей. Мухаммед вже в підстаркуватої у віці одружився на 8 річній дитині жіночої статі. А інцест ніби неприпустиме явище, чи мій діагноз - шизоподібний розлад" не дає мені подивитись на світ через призму общеприйнятого здорового глузду? А точно, ніби не припустиме для всіх народів крім джудейского, там жреці вчать що секс з дитиною жіночої статі (неважливо, це твоя дитина чи чи ні) не рахується, бо до 2х років не сформувалась целка, зрозуміло що на 2х роках це не зупиняється. А у них матріархат. От я і думаю чи то жінки підсвідомо (а у них) свідомо цього хочуть, бо вистачило б декілька поколінь щоб матері це виправили, чи це масова психічна хвороба яка веде до кримінально наказуємих дій майже в усьому світі. Це заставляє задумається над психіатричною природою інцесту. Цікава тема.

А, точно, ще ж мусульмани і джудеї ведуть війну (справжню), а згідно обох релігій у них був спільний предок.

Факт про східний конгломерат:

Велика частина з них вважає нормальним ритуальні вбивства живих істот задля якоїсь абстрактної цілі і частина з них вважає драконів тобто рептилій своїми богами (цікаво що всі рептилії в природі наскільки мені відомо - хижаки, А багато видів приматів зазвичай всеядні. З чого б це примату вважати якусь ящірку своїм богом? Хз... Мені шизофренику не зрозуміти...

Факт про офіційну академічну науку:

Вважається що все людство проізошло відч орнокожих, а зі школи всім відомо щоген відповідаючи за темніший колір - домінантний.

Оксімірона - тисячеликий герой

Там щось Ностардамус говорив по те що буде Цар Царів попадати своїм словом народи. Чи це в мене знову алкогольний галюциноз проявився, на цей раз без алкоголю. А, точно, ж, абстинентній форма. Тоді треба писати дисертацію про те час від не систематичного і невеликого по об'єму алкоголю досить великий. А якщо ні, то це тільки підтверджує мій діагноз поставлений вояками.... Щоб ніхто не сказав що це Я про себе, пояснюю це Я про Мірона Яновича (слова Ностардамуса і т.д.

) цікаво, він народився в придніпров'ї? Він писав що земля Інгрії свята для нього...

Оксимирон - всего лишь писатель.

Моя політична програма

Уривки з моїх книг

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Denis Sukhachov
Denis Sukhachov@Ratibor_Neperemozhnuy

Письменник, дослідник, лікар

299Прочитань
1Автори
3Читачі
На Друкарні з 12 жовтня

Більше від автора

  • Ідея експерименту

    Що ми отримаємо якщо підключимо ртутну антенну через конденсатор до землі? (Риторичне питання)

    Теми цього довгочиту:

    Фізика
  • Мислення

    Тема мислення

    Теми цього довгочиту:

    Психологія

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається