Голова 2. Бог-Імператор Велосипеда.

Вступ

Ітак, наша героїня романа, так звана Греня була потужно вбита в свій квартира, а в ручках в неї була дубіна і тарілка холодця, як не дивно, лодки не було. Уявіть здивування копів, коли вона встала з крісла и пішла пити. Весь під’їзд побіжав за нею на кухню, але її там не виявилося.

Важкенька тоді була ніч, дуже(((

Парта 3

Це був холодний літній день, нічого не віщувало біди. Як тут, з квартири навпроти почали потужно, грубо і різко неймовірно мега супер патронно лунати музика, і жіночий сміх. Ти як робітник Макдональдс вирішив відвідати сусідів.

Коли зайшов у двері і вони виявилися відкритими, тебе це здивувало ти пішов | надуй, хаха, добре продовжуємо | у напрямку кухні і побачив там на підлозі човен, який плив по течії часового ланцюга, ложку лежачу і чекаючу укол в спину і вдалині кута кімнати лежав жіночий сміх і велосипед, а поряд і труп нареченої, чию сукню шили на замовлення. Але якраз того дня, дня смерті, вдома не було світла і тому Наша героїня Свата не була вдома, а була на лесбійській вечірці у подруги Хелен, як потім виявилося не лише "подруги".

І раптом різко зачиняються двері до яких увійшов скейтбордість і його нещасним чином засмоктало вітром у сходовий отвір і він помер від ожиріння.

І ось тоді почалося наймоторошніше і найсмачніше????

так тоді!!

Парта ‘Для’

Шкандибала Греня якось на мопеді, і думала що таке черемуха і плюмбус, але одне Греня знала точно - що того фатального вечора на тусовці Хелен вона не забудк ніколи.

ОСОБА_1 ‘‘Греня’, ДАЛІ ‘‘я’’:

Приблизно о 3 годині ночі я вирішила повернутися додому до своєї сестри, ми жили одні так як наші родичі померли коли лузали насіння на схилі гори Еверест, я тоді мріяла щоб вони вижили, і вони вижили, але це вже зовсім інша історія,

Так ось, я приїхала додому і звільнила до смерті зляканого жирного чоловіка у нас в квартирі біля дверей на кухню, біля дверей в туалет, біля дверей в унітаз і біля вхідних дверей, як ви зрозуміли він лежав по шматочках в целофанових пакетикмх маєчка, я не надала цьому значення так була п'яна і трохи твереза, я почала кликати сестру щоб вона винесла раковину мені з другого поверху так як я вирішила прийняти душ.

Але на великий (мій член) моє здивування сестра не видала звичного мені звуку привітання зі мною і я почала море хвилюватисть раз і два. Я зашала в кухню і окинула оком там на підлозі неймовірно моторошну картину.

Анекдот; заходить в бар скелет і каже бармену дайте мені пиво та швабру.

P.S. Лохушка, також Tomatoruless, (12.03.2022)

Ну як вам від 9 до 32?

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ж
Жижобо@JIJOBO

36Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 18 березня

Більше від автора

  • Я Оксана Транквілізатор

    Я зараз у бабусі Грені Мачучвіни в підвалі! Вона, напевно, дізналася що я журналістка, і вирішила мене дефнуть!

    Теми цього довгочиту:

    Епос
  • Греня вьорс, Timeline

    Я знайшла щоденник грені і переписала з туди деякі записи. Виклала їх сюди. Сподівпюся цей тайм лайн я зрозуміла точно. Якщо ви розумієте що хоче Греня, допоможіть! Кожна деталь важлива, коли ми говоримо про Греню і її плани по захпленю світу!

    Теми цього довгочиту:

    Греня
  • Я стала Мачухою!

    Я роз'їбалася голівкою об асфальт, зламала ноги і подумала що помираю, але це так вдарив в голову запах майкла джексона, який доніс мене з поворота до 5 поверху!. АЛЕ НЕ Я , ДОПОМОЖІТЬ!!!! СКИРЛ....и..

    Теми цього довгочиту:

    Епос

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається