Hamster Kombat: Куй поки гаряче, або як заробити гроші.

Привіт. Тут я розповім про гучний проєкт HamsterKombat і чому вам варто звернути увагу на цей телеграм-бот.

Буду здивований, якщо ви не чули про цей проєкт, я дам трохи бази, а далі буде гайд дня новачків з прокачування самого акаунта.

Чому навколо цього Хом'яка такий резонанс?

На мою суб'єктивну думку, це один з найбільш "фундаментальних" проєктів у світі клікерів, де монету можна почати отримувати безкоштовно, щоправда, за фактом, поки що, ми не отримуємо нічого, але лістинг цієї монети точно відбудеться, і ось чому.

В принципі такі продукти тримаються на вірі людей, а в нашому випадку на сьогодні гравців в хом'яка більше 21млн.

У Телеграмі понад 15 млн підписників.

У них є партнерство з криптовалютною біржею BingX.

Стратегічне партнерство з хедж-фондом і маркет-мейкером GotBit;

Над додатком працюють і регулярно викочують оновлення, якщо ви в грі давно, то самі бачите, що занудьгувати вони нам не дають.

З'являються різні партнерства з іншими відомими проєктами.

Hamster Kombat входить до ТОП-додатків у Telegram Apps.

Є чітка карта, за якою видно, що лістинг буде, і він не за горами.

Все це ви і так напевно знаєте, тому до діла.

Стратегія по старту в Hamster Kombat.

Натискайте на це посилання щоб перейти в мою групу і запустити бота, натисніть на ту ссилку, а потім кнопку "грати в 1 клік", пропускаємо початкові поради і потрапляємо на головну сторінку гри.

Відкриваємо список доступних бірж (червоне коло на скріншоті нижче) і вибираємо будь-яку. По суті різниці немає, її можна змінювати, але краще обирати біржу, акаунт якої у вас вже існує. Я завжди користувався біржею Binance, її я і вибрав.

У розділі "Earn" ви можете виконувати список завдань, за що отримаєте перші безкоштовні монети. Раджу одразу виконати більшість завдань, щоб отримати їх усі, повторити ці завдання надалі неможливо, тому забираємо все одразу і по максимуму, щоб полегшити наш старт.

"Щоденна нагорода".

При щоденному вході в гру, вам будуть давати досить багато монет, тож порада - не забивайте забирати нагороду за щоденний вхід.

Далі, наше завдання прокачати картки, саме вони і приносять нам більше прибутку на годину. Для цього переходимо в розділ "Mine" і прокачуємо те, на що вистачає монет.

У розділі "Mine" переходимо за категоріями "Markets", "PR&Team", "Legal" і "Specials" і для початку покращуємо все потроху. Після прокачування вже доступних вкладок, вам буде відкриватися прокачування нових карток. Для швидкого старту відкрийте всі доступні карти в цих чотирьох розділах. Це пасивний прибуток, який буде накопичуватися протягом 3-х годин від вашого останнього входу. Тобто наше завдання по можливості заходити і забирати цей прибуток кожні три години, інакше накопичення призупинитися, якщо ви хочете отримувати прибуток навіть коли спите і не шкода акумулятора телефону - просто зайдіть в бота, зробіть мінімальну яскравість екрану, під'єднайте телефон до зарядки і залиште на ніч, у такому разі за добу ви не проґавите жодної монетки.

Так само можете тикати на хом'яка, за що ви теж будете отримувати монети, але якщо у вас немає на це часу, то моя вам порада - забудьте про це і не тапайте, це не дасть відчутного результату. Прокачати цю механіку можете окремо в розділі "Boost".

Головне - це дохід на годину від наших карток.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Євгеній
Євгеній@eugene.eth

Завжди у пошуку🤓

13.9KПрочитань
1Автори
3Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • Сучасні способи заробітку на фрілансі: тренди 2024 року

    Фріланс стає все більш привабливим варіантом зайнятості, пропонуючи професіоналам гнучкість та свободу вибору. У 2024 році існує безліч способів заробітку на фрілансі, що відповідають поточним ринковим тенденціям.

    Теми цього довгочиту:

    Онлайн Заробіток
  • Як досягти останнього рівня у Lord Hamster Kombat.

    Чи помітили ви що в Hamster Kombat ввели новий рівень - Lord. Чи багато ми отримаємо за те що досягнемо цього рівня - на мою думку ні, пару поінтів, але якщо саме максимізувати прибуток я розкажу.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Harvest Moon Bot: Бот про який більшість не знає.

    Давно користуюсь цим ботом, але раніше він був сирим, тому не хотів розказувати про те що на мою думку не має ніякої перспективи, наприклад, про Хомʼяка я і досі так думаю, бо якщо казати про реальні гроші то дропу вистачить хіба що на чіпси із крабом Лейс.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається