Інститут репутації та культура відміни в Україні або її повна відсутність

Хочу розпочати статтю з того, що в Україні відсутній інститут репутації. Україна - єдина країна в демократичному світі, де відомі люди дозволяють собі робити те, що є не доречним і при цьому зберігати свої "привілеї". Чому умовний мільйонер з кислотним кольором волосся у смішному костюмі Корогодський може дозволити собі сказати, що жінку можна бити і називати всіх жінок с*уками, і за це йому нічого не буде? Бо я ні одного разу не бачив, щоб ЗМІ писали про його хворі висловлювання. Натомість толеруючи йому, зберігаючи тим самим його репутацію. В той час, якби це було десь в Америці або Європі, він одразу би втратив всі "привілеї", і від нього відвернулося суспільство. Але не в Україні.

У нас в Україні є багато публічних людей, які не відповідають за свої слова та вчинки. Чому в США актор за одне некоректне висловлювання втрачає роботу та всі контракти? Тому що в цивілізованому світі існує культура відміни та Інститут репутації. Але, на жаль, в Україні цього немає і не буде принаймні в найближчі 50 років.

Наступним дуже яскравим прикладом є Поплавський, ректор КУК, державного університету Культури, в якому сама культура відсутня. Чому він може ґвалтувати неповнолітніх студенток і не відповідати за свої вчинки? Чому журналісти на його вислів «Багатий чоловік ніколи не старіє» сміються, замість того, щоб запитати: «А що це означає, тобто ти користуєшся положенням, щоб отримувати інтимні послуги»? В якій НОРМАЛЬНІЙ державі ректор університету буде змушувати студентів примусово підписуватися та лайкати його соціальні мережі та брати участь у його клоунських виставах.

Люди з "привілеями" не повинні існувати, тому що ми всі живемо у рівноправному суспільстві, де кожен повинен відповідати за свої вчинки незалежно від статусу, соціального положення та кількості бюджету.

Чому народний депутат за кошти українців сидить в Раді та чатиться з повією? Чи це теж входить у зобов'язання партії "Слуга Народу"? Чому його не відсторонили або не виключили з партії, а лише через два місяці зняли з посади. Зараз саме час думати про заснування Інституту Репутації, тому що Україна прямує в європейське майбутнє, а в Європі всі рівно відповідають за свої вчинки та слова.

Саме вам вирішувати, якою Україна буде завтра: рівноправною державою чи державою, в якій народ поділений на соціальні касти та верстви, і обирати тільки вам.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Daily Edition
Daily Edition@dailyeditionua

цифрове видання

615Прочитань
1Автори
4Читачі
На Друкарні з 18 квітня

Більше від автора

  • alicy - Bella Casa: Коментар до прес-релізу та пісень

    З великим нетерпінням чекаємо виходу нового альбому alicy "Bella Casa", який з'явиться 14 червня.Судячи з прес-релізу, альбом обіцяє бути емоційною та особистою подорожжю, яка досліджує теми дому, приналежності, самопізнання та кохання.

    Теми цього довгочиту:

    Музика
  • alicy оголошує про вихід нового альбому "Bella Casa"!

    14 червня вийде третій альбом Аліси "Bella Casa". Цей альбом, над яким співачка працювала з зими, обіцяє стати її найкращою роботою на сьогоднішній день.

    Теми цього довгочиту:

    Музика

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Культура, думаю, таки скасування, а відміна - це зокрема і образа (чортів підкидьок).

Вам також сподобається