Хто бажає бути мисливцем?

Якщо довго чекати на винагороду, то вона прийде, або ні))) не зволікай роби вибір

Star Citizen: Посібник  мисливця за головами

Star Citizen  - це гра з величезним розмахом і можливостями. Гравець може випробувати широкий спектр кар'єр від перевезення вантажів до рятувальника та розвідника. Цей посібник допоможе гравцям краще зрозуміти ігровий цикл "Полювання за головами" у Star Citizen і те, як виконувати кожну місію найбільш ефективно.

Існує кілька факторів, які впливають на полювання за головами й на те, як найбільш ефективно отримувати прибуток при цьому. Для початку гравцеві потрібно почати будувати репутацію в Гільдії мисливців за головами та місцевій владі.

Організації та Гільдія мисливців за головами

У Star Citizen є кілька організацій, за які гравці можуть виконувати завдання, щоб підвищити свій ранг у фракції через додаток Delphi в Mobiglass. Зосередившись на одній організації, гравець може оперативно підвищити свій ранг і розблокувати складніші місії, щоб отримати кращі нагороди. Кожна фракція має юрисдикцію над однією з головних планет у системі Стентон.

Гравець може пройти 7 різних рівнів у гільдії, а саме:

  • Кандидат - без додаткових бонусів, верифікація як «Мисливець початківець».

  • Мисливець початківець – Дозвіл до навчання на «Мисливця новачка».

  • Мисливець новачок – Дозвіл на ліцензію «Мисливця» гільдії.

  • Мисливець – Дозвіл на ліцензію «Досвідченого мисливця» гільдії.

  • Досвідчений Мисливець – Дозвіл на ліцензію «Старшого мисливця» гільдії.

  • Старший Мисливець – Дозвіл на ліцензію «Майстра мисливця» гільдії.

  • Майстер Мисливець – Максимальний ранг гільдії мисливців.

Кожен рівень відкриває новий дозвіл або ліцензію, які гравці можуть використовувати для проходження більш складних місій. Наприклад, ліцензія "Досвідчений Мисливець" на рівні "Ветеран гільдії" відкриває доступ до місій з дуже високим рівнем ризику та додатковим процентом до винагороди.

Початок місій мисливців

Щоб розпочати місію за винагороду, гравець повинен відкрити свій Mobiglass за допомогою клавіші F1 і перейти на вкладку "менеджер контрактів".

Звідси перейдіть на сторінку "Мисливець за головами", де вам буде запропоновано ряд місій залежно від рангу гравця та його приналежності до місцевої служби безпеки.

Якщо гравець перебуває в локації, де у нього може не бути високої репутації, він може попрямувати до локації, де вона є, або просто почати заробляти репутацію в цій місцевості.

Полювання може трапитися як у космічному просторі, де ви зіткнетеся з одним чи декількома супротивниками, так і на добре захищених базах де вам доведеться або хитрощами або боєм дістатися цілі.

Рівні складності завдань.

Як згадувалося раніше, гравці можуть підвищити рівень у певної фракції до вищого рангу, щоб отримати доступ до більш складних місій. Складність цих місій повільно зростає, але вони стають більш корисними й прибутковими, коли гравець підійметься до вищих рангів. Для вищих рівнів потрібен більш кваліфікований пілот або принаймні, більш спеціалізований корабель, щоб полегшити роботу, або підготовлена команда. Ось розбивка кожної складності та чого очікувати.

Цілі з дуже низьким рівнем ризику (VLRT)

це перший тип завдань, який гравці зможуть виконувати, одразу коли отримають ліцензію мисливця. Вони виплачуються по 4000 aUEC і вимагають лише невеликої кількості вогневої потужності та пілотажних навичок для знищення невеликого корабля та ескорту якщо він є.

Цілі з низьким рівнем ризику (LRT)

є невеликим кроком у порівнянні з попередньою складністю, але додає лише кілька інших ворожих кораблів. Саму винагороду буде не складніше ліквідувати, тобто гравці зможуть швидко впоратися, вбити ворога і піти, не вбиваючи занадто багато ворогів, але звісно навички керування кораблем краще тренувати.

Цілі з помірним ризиком (MRT)

вимагають від гравця трохи більше майстерності, щоб знищити ворога і втекти, не заплативши надвисоку ціну. Ворог матиме середній корабель і кілька резервних кораблів на підмогу. Якщо у гравця є достатньо хороший корабель і відповідні навички пілотування, він може легко впоратися з цим завданням поодинці. Також можуть трапитися місії на базі ворога, такі місії потребують пильності, планування, навичок та гарної екіпіровки.

 Завдання високого ризику (HRT)

тепер настав час коли все починає ускладнюватись. Відтепер шанси до появи кораблів з кількома екіпажами та численних ескортів, якими може скористатися ворог, зростають. Гравцям рекомендується інвестувати в більш спеціалізований корабель на цьому етапі з можливістю модернізації, оскільки вогнева міць, яку ворог може тут застосувати, іноді може бути приголомшливою. Рекомендовано мати напоготові міцний корабель, та декількох напарників.

Цілі з дуже високим ризиком (VHRT)

ці місії знаходяться у верхній ланці місій полювання на винагороду. Ветерани гільдії рекомендують мисливцям використовувати кораблі з декількома членами екіпажу або принаймні, мати групу бійців на окремих винищувачах, щоб допомогти розподілити зустрічні атаки. Відмінність цього рівня від попереднього полягає в складності ворожих кораблів. Хоча їх не обов'язково стає більше, вони мають значні покращення своїх модулів, що значно ускладнює пошук цілі та бій із нею.

Завдання з підвищеним ризиком (ERT)

це остання складність, найвищий рівень мистецтва полювання на винагороду, де від мисливців потрібне все на що вони здатні й навіть більше. У цих місіях мисливцям рекомендовано  взяти на озброєння підкапітальні кораблі, такі як Aegis Hammerhead, Polaris, Perseus та ін., з кількома ескортами винищувачів. Наполегливо рекомендуємо гравцям не намагатися виконати їх поодинці. Ставки в цих завданнях дуже великі й навіть мала помилка означає що ви прокинетеся у лікарні заплатите грошима за страховку та репутацією за провал.

Якщо гравці шукають виклику, вони можуть спробувати поодинці виконати найвищі нагороди, щоб по-справжньому перевірити свої навички бойового пілотування. З правильною командою, найвищі завдання (HRT / VHRT / ERT) можна виконати дуже швидко та об'єднати їх для отримання легкого доходу.

Найкращі кораблі для завдань полювання.

Завдяки різноманітним типам місій, гравці мають можливість використовувати різні типи кораблів, залежно від складності місії, яку вони обирають. Для початку гравці зможуть використовувати ряд стартових кораблів, які не призначені для ведення бою, але мають достатню вогневу міць для участі в завданнях. Піднімаючись по сходах складності, мисливцям, швидше за все, знадобляться більш спеціалізовані кораблі для знищення більших цілей на думку автора.

Aegis Gladius

Aegis Gladius є одним з найбільш культових винищувачів у Star Citizen. Цей корабель має неабияку вогневу міць як для одномісного і має чудову маневровість, що дозволяє уникати зустрічного вогню. Для тих, хто хоче покращити свій стартовий рейтинг, це чудовий вибір.

Маючи друга в окремому Gladius, можна створити чудову комбінацію для більш складних місій, але для будь-якої місії, аж до HRT, Gladius буде добре справлятися.

Anvil Hurricane

Anvil Hurricane швидко став одним з найпотужніших важких винищувачів у світі, і багато хто з мисливців обговорює, чи не варто пересісти на нього, зважаючи на його надзвичайну здатність завдавати величезної шкоди.

Hurricane постачається з 2 репітерами 4-го розміру для пілота  і 4 репітерами "Пантера" 3-го розміру, встановленими на башті у верхній частині корабля. Така вогнева міць дозволяє легко знищувати найбільші кораблі в грі, що робить його чудовим для VHRT. Але цей корабель у двічі дорожчий за "Gladius", що робить економічно сумнівною інвестицією, але якщо врахувати можливі прибутки від винагород….Але звісно, кожен мисливець це людина яка знає, як найкраще пролягає її шлях.

Aegis Redeemer

Aegis Redeemer - це військовий корабель, всіяний баштами та ракетами. Оснащений потужним захистом і безліччю систем озброєння, цей корабель може боротися з широким спектром ворогів, виконуючи патрульні, фронтові або ескортні функції. З місцями для транспортування десантників груп швидкого реагування, цей корабель також може виконувати й наземні місії.  Redeemer - це потужний бойовий корабель, здатний тримати стрій в бою з потужним озброєнням.

Aegis Retaliator

Для гравців, які хочуть вкласти суттєво більше грошей, Aegis Retaliator має потужний удар завдяки своїм пілотованим 5 турелям 3-го розміру, із 6-ма щитами 2-го розміру, та якщо встановити торпедні модулі ще й торпедам 9-го розміру. Дуже небезпечний супротивник для великих кораблів та кораблів супроводу. При цьому "Retaliator" обмінює свій екстремальний діапазон ураження на маневровість, що робить його легкою мішенню для кораблів, які можуть закрити відстань швидкістю. У цьому випадку стануть в пригоді члени екіпажу в турелях.

Aegis Hammerhead

Hammerhead - це вершина корабельної бойової міці в Star Citizen. З 6-ма пілотованими баштами, вправним пілотом, екіпаж з 7 осіб може легко вивести його в систему і знищити будь-яку ціль, що трапиться на шляху. Для тих, хто хоче керувати кількома групами швидкого реагування, "Hammerhead" - це простий вибір. На жаль, це найдорожчий корабель у цьому списку, тому гравцям доведеться деякий час відкладати гроші, щоб отримати доступ до цієї бойової машини. Зібрати групу друзів разом і розділити витрати - відмінний спосіб отримати доступ до такого потужного корабля раніше, ніж очікувалося.

Звісно це далеко не всі кораблі які б можна було залучити у місіях полювання на винагороду, кожен мисливець вирішує сам, що йому до вподоби.

Успіхів на полюванні!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
D
Dmytro@Screammer

10Прочитань
3Автори
1Читачі
На Друкарні з 24 квітня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається