Хто тут псих?

Дивний висновок я зробив, назвавши себе психом. Ні, я не небезпечний для інших людей та тварин, тут зовсім інше…

Я часто стикаюсь з тим, як популярні психологи розбирають часті та важливі проблеми, деякі мені актуальні, деякі зовсім чужі, але є одна, яку я не зустрічав ніколи.

Почнемо з початку: з дитинства, не знаю зі скільки років, коли я вже знав про психологів я збагнув, що хочу знайти саме те захворювання, яке є в мене. Звісно ніхто ніколи не ставив мені діагнози, але я завжди був впевнений і впевнен зараз, що чимось точно хворію. За весь цей час я перебирав тривожний розлад особистості, параноїдний розлад особистості, обсесивно-компульсивний розлад, біполярний розлад особистості, шизоїдний розлад, депресивний розлад, саму депресію та розлад харчової поведінки. Серед близьких я не зустрічав подібних проблем, я впевнений, що якщо я їм розповім, вони підтримають мене, але не зрозуміють.

Навіщо я написав цей довгочит? Все просто- я хочу знайти людей, з такою-ж проблемою, або людей, що вже пройшли через це. Мені не потрібен хейт, якщо хочете сказати щось погане, просто пройдіть повз. Усі інші- можете присати, що думаєте. Якщо ви хочете порекомендувати терапію- не треба, я вже збираю кошти на неї.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Анонімний псих
Анонімний псих@psyh

10Прочитань
0Автори
2Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається