Найвеличніше явище природи

Найяскравіше явище природи, яке пронизує наше пізнання та збуджує мозок це її безкрайні простори, яким не видно ні кінця, ні краю. Ці величні поля та луги, ці неперевершені сади та ліси, ці випалюючі очі кольора моря та піску, які хвилюють кожну частинку людського єства.

Це все не може залишити байдужим справжню людину з почуттями та думками більшими за звичайні побутові проблеми, з якими більшість стикається кожний день в своєму мінісвіті не виходячи за обумовлену межу буденності. Природна безкрайність, природна краса, природна гнучкість це справжні чудеса нашого світу, які не заперечуються нічим когнітивним або метакогнітивним. Природа не піддається сумнівам або запереченням. Це безсумнівне явище, яке відбирає подих та залишає свій слід в нашому мозку при кожній зустрічі. Розуміючи це ми усвідомлюємо парадокс, що сама наявність природи це її найкраще явище.

Чи яскрава блискавка,чи різнобарвна веселка, чи теплий літній дощ є прекрасними лише, тому що вони існують. Я сприймаю цей світ як найліпшу та невід'ємну частину нашого життя, якій потрібно приділяти увагу та захоплюватися всім серцем.

Післямова

Це твір, який я написав раніше. І так, я пишу не лише щось жахаюче, а і таке.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Мелодист або Таки Роман
Мелодист або Таки Роман@Falsend

Любить писати щось цікаве

3.8KПрочитань
8Автори
100Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

  • Відбиток смерті

    Всім знайомий той момент, коли вас проймає неочікуваність та жах. І особливо це стається, коли смерть зачіпає близьких.

    Теми цього довгочиту:

    Божевілля
  • Божевільні види мистецтва

    Я думаю більшість з нас пробувалися в різних видах мистецтва: малювання, писання прози та віршів, творення музики та будь-що інше. Тому хочу показати вам витвори мистецтва, якими можна захоплюватися або ненавидіти, але ніхто не заперечить, що для них потрібна справжня впертість.

    Теми цього довгочиту:

    Щось Цікаве
  • Я не маю ні одної ідеї та як проходить звичайний день автора з Друкарні

    Таки всім привіт. В кожному своєму дописі я розповідаю вам щось про друкарню, її авторів та свої думки. Сьогодні ж в нас трохи неординарний допис про самого себе. Не знаю, чи моя особистість та буденність комусь цікава, але я вирішив перевірити цю тезу.

    Теми цього довгочиту:

    Письменництво

Вам також сподобається

Коментарі (3)

заголовок про мене

Вам також сподобається