Книга Реальність чи міф

Час поговорити про мою першу книгу «Реальність чи міф».
Не тримаю в секреті, що перша книга активно вантажиться на онлайн платформи, а саме Wattpad та Booknet. Це роментезі про вампірів, яке без сумнівів має перевертнів та відьом. Та це занадто класика, чи не так? Я звикла виходити за рамки стандартів, тому додала цікавих для себе істот, кітцуне. Дух лиса, що фігурує в японській міфології. Звісно, я дещо видозмінила здібності та вигляд цієї істоти та лишила базу. Але це не єдина незвична істота для історії про вампірів. Тут з’являється одне з найбільш інтригуючих створінь які наразі фігурують в моїх роботах, а саме могол. Якщо зазирнути у слов’янську міфологію, то знайдете інформацію про величезного птаха, котрий одурманює своєю солодкою піснею і вабить у царство смерті. Його часто порівнюють з грецькими сиренами. Але звісно не обійшлось без змін. Я надала істоті більш привабливий вигляд, можливість набувати різних форм, наприклад людську, пташину, чи мою улюблену – людина з крилами. Для легкості можна сказати, що могол – це людина ворон.
«Реальність чи міф» поєднала істот для спільної мети, але мала свою другорядну історію. Я отримала відгуки, про неочікуваність кінцівки. Звісно цього я й хотіла. Будь-який автор хоче створити незабутню кінцівку яка здивує читача. Але я мала не тільки це в своєму розумі. Для мене було важливо зробити відкритий фінал, адже читач повинен задатись питанням «Куди в біса вони поділись?!». Для мене ця книга була важливим початком, щоб зрозуміти помилки, слабкі місця та, певно головне, знайти свій жанр. Загалом ця історія навіть не схожа на те, як я пишу зараз. Всезнаючий оповідач (який насправді знає не все), мало персонажів, часом події йдуть швидко. Але зараз, нові роботи від обличчя головного героя, купа персонажів абсолютно різних за натурою, абсолютно вигаданий світ. Можу заявити – перша книга була лише розігрівом.
Історія не тільки про інтриги, а й розум. Обіграти всіх аби стати вільною. Питання не для слабкого розуму, чи не так?

Історія доступна на wattpad ta booknet

#вампіри #перевертні #відьми #фентезі #українською #книга #wattpad #booknet

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Кара Лаберт
Кара Лаберт@KaraLabert

ukrainian author

21Прочитань
2Автори
1Читачі
На Друкарні з 2 березня

Більше від автора

  • Хто така Кара Лаберт?

    Книжковий світ багатий не тільки своєю мультивимірністю, але й унікальними творцями. Кожен з яких бачить свої власні всесвіти, створює їх, породжує нові історії. Для цього необхідно набагато більше ніж талант чи фантазія Творець, письменник, автор...

    Теми цього довгочиту:

    Книги

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається