Книги Видавництва Мертвого Ента розлітаються, мов гарячі пиріжки

Шукаєте захоплюючий світ, де неймовірні пригоди чекають на кожному кроці? Ви у правильному місці! Видавництво Мертвого Ента — це можливість зануритись в унікальні авторські світи, де герої відправляються у захоплюючі подорожі, зустрічають магічних створінь та долають складні перешкоди.

Видавництво Мертвого Ента робить сучасне українське фентезі доступним для українського читача. Завантажуйте електронні книги на телефон чи планшет та насолоджуйтеся надзвичайними історіями будь-де. Наша колекція чарівного фентезі подарує вам неймовірні емоції!

Сучасне українське фентезі — це унікальні авторські світи, де герої вирушають у подорожі, щоб зіткнутися зі смертельними загрозами та зануритися у світ магії та пригод. Молоді та перспективні автори — це справжні митці у жанрі, які створюють унікальні та незабутні історії.

Не обмежуйтеся лише класичними оповідями. Разом з Видавництвом Мертвого Ента відкривайте для себе сучасне українське фентезі українською мовою. Автори відправлять вас у нові горизонти цього захопливого жанру!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бодя Бодісон
Бодя Бодісон@iambodison

Письменник, геймдизайнер

1.6KПрочитань
11Автори
10Читачі
На Друкарні з 3 травня

Більше від автора

  • Еволюція ролі жіночих героїв у фентезі

    Одним із найцікавіших аспектів цього жанру фентезі та літератури в цілому є еволюція ролі жіночих персонажів, яка відображає зміну суспільних норм і уявлень про жінок у реальному світі.

    Теми цього довгочиту:

    Фемінізм
  • Як надрукувати власну книгу самостійно

    Якщо Ви бажаєте надрукувати книгу для себе, друзів, родичів чи просто небайдужих. Якщо Ви хочете відчути, що шлях від першого розділу до останньої крапки не був даремним. Не засмучуйтесь. Є найкраще рішення, щоб надрукувати книгу якісно, швидко та недорого!

    Теми цього довгочиту:

    Самвидав
  • Як і де продавати електронні книги?

    Ви молодий письменник і цікавитесь, як продавати електронні книги та заробляти гроші? Сучасна українська література вимагає приймати сучасні рішення. Ось найкращий спосіб для самвидаву в Україні без витрат та вкладень.

    Теми цього довгочиту:

    Самвидав

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається