Книжковий квест

Нещодавно я натрапила в тіктоці на одну цікаву ідею. Читацький квест. Пошукала в пінтересті у пошуках ідей і ось — готово. Серпень — останній місяць літа, але від того що він останній сумно не стає.

Тож з 1 серпня в мене офіційно почався марафон. Я відшукала велику пластикову кульку, що складається з двох частин. Написала багато-багато всяких завдань пов’язаних з прочитанням книг та мотивацією до зростання мене як читача. Суть: в мене є завдання написані на кольорових стікерах загорнуті до середини, щоб приховати текст. Кожного першого дня нового місяця я буду наосліп витягувати будь-який папірець та виконувати те, що написане на ньому. Час виконання: 1 місяць. Наступного 1 числа я витягуватиму нове завдання. Якщо я виконаю квест раніше запланованої дати, то за бажанням та наявності вільного часу можу витягнути додатковий папірець. Якщо ж протягом місяця мети не досягнуто, то додається ще 1 завдання окрім основного. Наприклад: у вересні я все проґавила тож у жовтні витягатиму 2 листочки, якщо і жовтень згаяла то листопад буде насичений, бо мені доведеться виконувати аж 3 завдання, а вони там є всякі.

Навіщо тоді я створила “покарання”, це ж мені потім важче буде? Справа тут у мотивації та самодисципліні. Впевнена таке ще нікому не нашкодило.

Тож тримайте за мене кулачки, бо вже за кілька днів ви дізнаєтеся чи виконала я завдання поставлене на серпень.

Під постом я прикріплюю посилання на відео в тікток для тих кому цікаво що ж було написано на 1 листочку.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Марія Андрійчук
Марія Андрійчук@c.h.y.t.a.c.h.k.a

Читаю, творю і витворяю

882Прочитань
0Автори
4Читачі
На Друкарні з 6 грудня

Більше від автора

  • Моє 31 серпня

    Зустріч з авторкою книги

    Теми цього довгочиту:

    Літо
  • Перший місяць мого челенджу пройшов успішно!

    Завданням було прочитати найтовстішу книгу у своїй бібліотеці, а це у мене виявилася «Колонія» Макса Кідрука. Тож розпочався процес читання.

    Теми цього довгочиту:

    Рецензія
  • Події ПНУ

    Сьогодні до Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника завітав Ігор Вадимович Маслов. Він провів опитування студентів, щодо обізнаності в галузі радіожурналістики на регіональному рівні.

    Теми цього довгочиту:

    Події

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається