Костянтин Кривопуст: “PayPal представили PayPal Everywhere: нову систему винагород та можливість додати дебетову картку в Apple Wallet”

PayPal представив нову програму PayPal Everywhere, що розширює можливості використання платіжної системи як в інтернеті, так і в фізичних магазинах. Оновлення запроваджує нову програму винагород та більш персоналізовані способи управління витратами для користувачів.

Як зазначається у релізі компанії, розширена система винагород та кешбеку для користувачів PayPal включає можливість отримувати 5% кешбеку на покупки до $1000 в обраній щомісячній категорії при використанні PayPal Debit MasterCard, доступ до додаткових пропозицій кешбеку від відомих брендів та можливість комбінувати (стекати) різні пропозиції кешбеку.

Можливості використання PayPal у фізичних магазинах розширилися завдяки технології безконтактних платежів. Картку PayPal Debit тепер можна додати до цифрових гаманців Apple Wallet для використання з Apple Pay. Водночас, як підкреслює компанія, зберігаються стандартні функції безпеки PayPal, включаючи шифрування транзакцій.

Також оновлення запроваджує функцію автоматичного поповнення балансу PayPal. Користувачі можуть встановити пороговий рівень балансу свого рахунку PayPal, а коли баланс опускається нижче встановленого порогу, система автоматично поповнює його. Функція призначена для того, щоб клієнти завжди знали, скільки коштів на їхньому балансі, і могли впевнено здійснювати покупки. PayPal представляє це як спосіб спростити користування сервісом для мільйонів американців, усуваючи необхідність постійно перевіряти баланс рахунку.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Служба Божа
Служба Божа@qPTJ8lRNYjunOFu

1.9KПрочитань
4Автори
3Читачі
На Друкарні з 30 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається