Котячі іграшки

А чим краще гратися з котиком? І чи треба це робити? І як краще?

вудочка-дражнилка, фото для прикладу

Відповіді на ці питання та досвід грання в мене такий: гратися потрібно, це і розвага, і фізичні вправи для тварини, і просто весело.

Чим категорично не можна гратись - вашими руками, бо кусаються і дряпаються коти сильно, гра - це ж заміна полювання для них, нитками, особливо синтетичними - ще наїсться і вони застрягнуть у шлунку, полієтиленовими пакетами, так само не перетравлюються, кришечками чи блістерами з-під ліків! Особлива категорія небезпечних іграшок - це щось підвішене на довгій мотузочці. На самоті з отаким котика чи кицечку краще не залишати і чіпляти це тільки під час гри з ним під вашим контролем.

Про інтерактивні іграшки нічого сказати не можу, не користувались мої котики таким. Це всілякі лабіринти з кульками. Також нуль реакції на котячу м’яту.

Указка лазерна, вона ж пойнтер. Головне - не світити в очі, і галоп по хаті вам забезпечений. Моделей безліч. Проблема - міняти батарейки.

М’ячик, особливо з дзвіночком. Ви м’ячик кидаєте, улюбленець за ним бігає. Зазвичай опиняється під диваном, чи ванною, чи холодильником. Бувають ще саморобні паперові чи з кухонної фольги, шурхотять. Серед ночі. Різновид м’ячика - це нерухома мишка чи рибка або кришка з-під мінеральної води чи молока.

Рухома мишка - дивіться, щоб вона не гуркотіла під час бігу, бо тоді тварина злякається і гратися не буде.

Вудка з пір’ячком чи стрічечками, вона ж дражнилка - о, це любов з першого помахування біля лапок. Слідкуйте, щоб грізний мисливець не заковтував те пір’ячко, і ви будете радіти удвох.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Дарія Кононенко
Дарія Кононенко@Kononenko

882Прочитань
26Автори
32Читачі
Підтримати
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається