Кращі налобні ліхтарі (ТОП-6) - Рейтинг 2024 році

Лучшие налобные фонари 2023 года

Масштаби виробництва лобових ліхтариків переоцінити неможливо, адже такі аксесуари стають незамінними помічниками для представників численних професій та активних видів відпочинку: від альпіністів до велосипедистів. Зі зрозумілих причин визначитися з покупкою такого винаходу не просто. У нашому рейтингу найкращих налобних ліхтарів 2024 року зібрано популярні моделі на території України, які відповідають декільком важливим критеріям:

  1. Цілеспрямоване освітлення – важливо, щоб обраний ліхтарик мав потужний промінь, який світить у заданому напрямку, а не розсіюється на всі боки;

  2. Зручність в експлуатації – чим рідше доведеться використовувати руки, тим комфортніший і корисніший такий інструмент;

  3. Компактні розміри – у зв’язці з невеликою вагою налобник точно не навантажуватиме вашу спину та шию, що спрощує транспортування виробу;

  4. Захист – найбільшою популярністю користуються пристрої з удароміцним та вологозахищеним корпусом, що безперечно розширює сферу застосування ліхтарів.

Кращі недорогі налобники

У цій категорії зустрічаються досить потужні моделі, є легкі налобники та інші варіації, але всі вони мають ряд слабких сторін. Як правило, ліхтарі з гарною колірною температурою не довго тримають заряд, а автономні агрегати, навпаки, не тішать високою потужністю, але ми постаралися підібрати гідні рішення для різних категорій покупців.

Bailong Police BL-2188B

Лучшие налобные фонари

Відкриває Топ-7 налобних ліхтарів модель початкової категорії Bailong Police BL-2188B, що працює на базі світлодіода типу Cree T6 із колірною температурою близько 5500К. Це потужний промінь, який потрібно живити відразу двома акумуляторами. Тішить, що блок з батареєю знаходиться ззаду, але прилад все одно важить досить багато. Навіть з зображення ясно, що ліхтар має лінзу, яка виготовлена з органічного скла. Виробник подбав про наявність поворотного механізму фокусування, що дозволяє досягти ширшого кута огляду. У колекції товарів Bailong цей прилад займає окрему нішу також через чудовий корпус і високу яскравість на рівні 1000 Люмен.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • висока яскравість;

  • міцний корпус;

  • колірна температура;

  • відмінна лінза.

Мінуси:

  • масивний ліхтар.

Petzl Tikka

Лучшие налобные фонари

Якщо Вас цікавить компактний налобник з дальністю освітлення до 65 метрів, варто приділити належну увагу лінійці Petzl Tikka. Прилад має відмінну потужність для своєї цінової категорії. Інтенсивність світла може досягати 300 Люмен, чого достатньо для туризму. Існує звичайний режим, а також два режими освітлення червоним світлом. Загалом, їх 5. У продажу є акумулятор, що перезаряджається, під назвою Petzl CORE, але він не входить в комплектацію. Живлення здійснюється від батарейок типу AAA/LR03 (джерело живлення передбачене комплектацією). Додамо, що в ремінець вмонтовано свисток. Ліхтар можна кріпити до різноманітних поверхонь, що аргументовано сумісністю із системою ADAPT.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • є свисток;

  • 5 режимів роботи;

  • високий рівень яскравості;

  • підтримка системи ADAPT.

Мінуси:

  • акумулятор не входить у комплект.

Xiaomi NexTool NE20002

Лучшие налобные фонари

Найкращим недорогим налобним ліхтарем, на нашу думку, у 2024 році є модель NexTool Multifunctional headlights NE20002, випущена під брендом Xiaomi. Китайський гаджет отримав яскравість на рівні 105 люменів, а максимально час роботи досягає 17 годин. Незважаючи на той факт, що доступний лише один рівень яскравості, пристрій користується надзвичайною популярністю через свою довговічність та стабільність. В комплект входить акумулятор, ємність якого сягає 500 мАг. Заряджання здійснюється за допомогою USB-порту. Корпус цього ліхтарика має захист від вологи та має індикатор заряду.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • вологозахищений корпус;

  • стабільна робота;

  • акумулятор у комплекті;

  • легкий ліхтар;

  • зручний корпус з індикацією.

Мінуси:

  • невисока яскравість;

  • автономна робота.

Кращі налобні ліхтарі преміум-класу

У цій категорії представлені професійні туристичні ліхтарі, які мають потужні параметри та максимально продумані корпуси.

Black Diamond Storm

Лучшие налобные фонари

Рейтинг налобних ліхтарів поповнює лінійка Black Diamond Storm, яка розрахована на використання в екстремальних умовах. Дуже легкий гаджет видає яскравість 400 Люмен, що є чудовим показником, але автономність дорівнює лише 5 годин. Важливо, що розробники подбали про кілька кольорових режимів, що важливо під час експлуатації ліхтаря вночі доби. Корпус отримав захист від вологи, і може працювати під водою близько 30 хвилин (якщо глибина не більше 1 метра, тиск не витримає). Працює цей потужний прилад від батарей ААА, чим можна пояснити невелику автономність, але і компактні розміри. Максимальна дальність свічення, як видно за відгуками, може досягати 100 метрів.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • вага близько 70 грамів;

  • відмінний корпус;

  • швидке перемикання режимів;

  • дальність променя;

  • висока яскравість.

Мінуси:

  • невисока автономна робота.

Petzl Bindi

Лучшие налобные фонари

Розглядаючи найлегші налобні ліхтарі, хотілося б виділити модель Petzl Bindi, вага якої нижча за 40 грамів. Прилад радує яскравістю на рівні 200 Люмен і підходить для найрізноманітніших завдань: для тренувань, походів, занять альпінізмом та інше. Цей ліхтар заряджається від інтерфейсу Micro USB. До того ж, цей ліхтар радує чудовим ременем, завдяки якому цей гаджет вкрай просто носити на шиї. Максимальний час роботи цього ліхтаря становить лише дві години при освітленні до 40 метрів. Як ви розумієте, це аргументовано дуже скромними розмірами. Тим не менш, виробнику вдалося встановити червоний діод, який можна використовувати в постійному режимі як стробоскоп. Живлення пристрою здійснюється за рахунок акумулятора на 680 мАг.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • найкомпактніша модель;

  • зручний ремінець;

  • режим стробоскопа;

  • є акумулятор.

Мінуси:

  • автономність 2 години на максимальній потужності.

Fenix HM65R

Лучшие налобные фонари

Ще одне професійне рішення має високу потужність. Яскравість лобового ліхтаря Fenix HM65R досягає 1400 Люмен. Необхідно відзначити наявність двох високоякісних білих діодів, які мають тривалий термін експлуатації. За живлення відповідає досить потужний акумулятор, який заряджається за допомогою кабелю USB type-C. За відгуками користувачів можна зрозуміти, що цей ліхтарик використовують багато альпіністів, туристів та рядових спортсменів. Необхідно відзначити чудову якість конструкції, надійне кріплення та вагомий досвід торгової марки у розробці таких рішень.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • висока яскравість;

  • продумане складання;

  • щодо швидкого заряджання;

  • чудова конструкція.

Мінуси:

  • ні.

Як вибрати налобний ліхтарик?

Напевно, кожен потенційний покупець прагне того, щоб обраний пристрій повністю відповідав вимогам користувача. Тому, якщо не знаєте, як вибрати налобний ліхтарик, рекомендуємо приділити належну увагу таким аспектам як:

  1. Автономна робота – сьогодні у продажу є моделі, здатні працювати в темряві до 600-800 годин, але виробники зазвичай вказують автономність в економічному режимі. При використанні максимальної потужності показник може суттєво відрізнятись, тому враховуйте цей нюанс;

  2. Дальність світіння – тут важливо говорити не так про якісь цифри, як про режими. Найбільш функціональні та популярні моделі підтримують світло ближнього, далекого та комбінованого типу. Це говорить про широку сферу застосування таких приладів;

  3. Джерело світла – сьогодні вже немає сенсу орієнтуватися на галогенні лампи, адже світлодіодні набагато яскравіші та довговічніші;

  4. Яскравість налобного ліхтарика – вважається добрим показником від 150 Люмен до 250 Люмен. Цього вистачить для будь-яких випадків життя.

  5. Розміри та вага – важливо, щоб ліхтарик не напружував шию при тривалому носінні, тому уважно звертайте увагу на габарити ліхтарика.

Який налобний ліхтар краще купити у 2024 році

Таким чином, купувати такий продукт необхідно лише після того, як визначились із поставленими завданнями для налобника. Якщо досі не знаєте, який купити ліхтарик на території України, ми рекомендуємо ще раз звернути увагу на лідерів нашого рейтингу:

  1. Гарний дитячий налобник – Black Diamond Wiz;

  2. Недорогий туристичний ліхтар – Tramp TRA-186;

  3. Найпотужніший налобний ліхтарик – Led Lenser H19R Signature;

  4. Кращий ліхтар у співвідношенні ціна/якість – Xiaomi NexTool NE20002.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Шопоголік
Шопоголік@Cina

Огляди товарів

149.7KПрочитань
2Автори
32Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

  • Огляд навушників Redmi Buds Essential

    Якщо Ви шукаєте бюджетні TWS-навушники, то найімовірніше, натрапите на лінійку Redmi Buds Essential від компанії Xiaomi. За вартістю – це ультрабюджетний клас.

    Теми цього довгочиту:

    Огляди
  • Топ-7 кращих вафельниць - Рейтинг 2024 року

    Незважаючи на тривалість існування тренду популярності вафельниць, досі існують розбіжності щодо актуальності та ефективності існування цього сегменту товарів.

    Теми цього довгочиту:

    Рейтинги
  • Кращі масажери для шиї - ТОП-6. Рейтинг масажерів 2024 року.

    Наверняка, багато хто пам’ятає, як по телебаченню рекламували в той час малопонятні пояса для масажу, які позиціонувалися в якості «чарівної пігулки» для боротьби з різноманітними недугами.

    Теми цього довгочиту:

    Масажери

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Огляд навушників Redmi Buds Essential

    Якщо Ви шукаєте бюджетні TWS-навушники, то найімовірніше, натрапите на лінійку Redmi Buds Essential від компанії Xiaomi. За вартістю – це ультрабюджетний клас.

    Теми цього довгочиту:

    Огляди
  • Топ-7 кращих вафельниць - Рейтинг 2024 року

    Незважаючи на тривалість існування тренду популярності вафельниць, досі існують розбіжності щодо актуальності та ефективності існування цього сегменту товарів.

    Теми цього довгочиту:

    Рейтинги
  • Кращі масажери для шиї - ТОП-6. Рейтинг масажерів 2024 року.

    Наверняка, багато хто пам’ятає, як по телебаченню рекламували в той час малопонятні пояса для масажу, які позиціонувалися в якості «чарівної пігулки» для боротьби з різноманітними недугами.

    Теми цього довгочиту:

    Масажери