LTX Studio - платформа для створення фільмів

Компанія Lightricks анонсувала новий інструмент для створення відеороликів на основі штучного інтелекту під назвою LTX Studio. Ця інноваційна платформа є першою у своєму роді, яка використовує генеративний ШІ, щоб запропонувати комплексний набір інструментів для редагування відеопродукції. Розроблена для демократизації сторітелінгу за допомогою передових технологій, LTX Studio має на меті знизити виробничі витрати та розширити творчі можливості для кінематографістів і творців контенту в усьому світі.

LTX Studio


Основні можливості платформи

LTX Studio включаює візуалізацію ідей, яка перетворює початкові концепції на переконливі візуальні розповіді.

Розкадрування та планування сцен, що автоматизує створення розкадровок для ефективної організації оповіді.

Користувачі можуть змінювати сцени за допомогою підказок, змінювати стиль - наприклад, аніме чи кінематографічний, - змінювати погодні умови та місце зйомки.

Розширений контроль та налаштування, що пропонує широкі можливості налаштування кутів зйомки персонажів та багато іншого.



Платформа представила режисерські інструменти, які переосмислюють виробництво відео. Вони включають автоматичний сценарист, управління сценою для одночасного налаштування декількох кадрів, узгодженість персонажів у сценах, точне керування камерою та функцію редагування одним кліком миші. Ці інструменти покликані спростити процес кіновиробництва, роблячи високоякісне відео доступним для ширшої аудиторії.

Після того, як користувачі закінчили налаштування сюжетної лінії та редагування кадрів, вони можуть переглянути фільм і експортувати файл, щоб поділитися ним з іншими для зворотного зв'язку.



Компанія Lightricks зарекомендувала себе як піонер у подоланні розриву між уявою та створенням контенту. Зосереджуючись на обробці фото та відео на основі штучного інтелекту, Lightricks прагне надати творцям контенту та брендам інструменти для створення цікавого контенту. Пакет додатків компанії зібрав понад 730 мільйонів завантажень по всьому світу, її підтримують великі інвестори, а офіси компанії розташовані по всьому світу.


У Lightricks вважають, що цей продукт підходить для таких професіоналів, як кінематографісти, люди, що займаються препродакшеном, та рекламні агенції. Співзасновник і генеральний директор компанії Zeev Farbman каже, що LTX-студія буде корисною для швидкого створення концептуальних історій або для того, щоб режисери могли оцінити різні варіанти зйомки сцени, не вкладаючи в неї багато грошей.

На мою думку дуже цікава платформа для початківців в кіноіндустрії , великий проект звісно не зробиш , але концепт накидати буде дуже зручно та ще і безкоштовно, як обіцяють на початку .

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Технологічний ритм
Технологічний ритм@TechRhythm

ШІ, Web3, Інновації

826Прочитань
0Автори
5Читачі
На Друкарні з 6 квітня

Більше від автора

  • Dream Machine by Luma Labs

    Машина мрії (Dream Machine) створює високоякісні, реалістичні відео з тексту та зображень, використовуючи високомасштабовану та ефективну модель трансформації.

    Теми цього довгочиту:

    Штучний Інтелект
  • Veo - Генерація відео від Google

    Як кажуть самі Google, Veo - це їх найпотужніша на сьогоднішній день модель для створення відео. Вона може генерувати високоякісні відео з роздільною здатністю 1080p, тривалістю хвилина, у широкому діапазоні кінематографічних та візуальних стилів.

    Теми цього довгочиту:

    Штучний Інтелект
  • GTP-4o - нові можливості від OpenAI

    OpenAI анонсували нову флагманську модель GPT-4o, яка може міркувати між аудіо, відео та текстом у реальному часі.

    Теми цього довгочиту:

    Штучний Інтелект

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається