Лукс Нахрюк: превʼю до NXT No Mercy 2023

Вже в цю ніч пройде чергове преміальне шоу від NXT - Без Жалю! Мені здебільшого подобається матч кард. Я не знаю, чи буде натовп у Бейкерсфілді, Каліфорнія, дуже гучним і як він відреагує на шоу, але сподіваюся, що вони будуть показувати свою присутність на арені. Ви можете переглянути це шоу разом з нами завтра в нашому телеграм каналі о 19:00!

Блер Девенпорт проти Келані Джордан

Це має бути перемога Девенпорт, яку зараз просувають як хіла. Джордан не так часто виступає, і вона все ще відчувається новачком. Для Джордан це буде хороший досвід виступу перед великою кількістю глядачів. У Девенпорт були певні проблеми з Джиджи Долін, тож, можливо, вона буде втручатися, і це може коштувати Девенпорт перемоги, проте все одно чекаю її перемоги.

Переможець: Блер Девенпорт

Матч за командне чемпіонство NXT: Тоні Д’Анджело і Стекс (с) проти Братів Кріді проти OTM проти Енджела Гарзи та Умберто Карільйо

Цей поєдинок мав дещо розчаровуючий білдап. По суті, Тоні і Стекс сиділи за обіднім столом, а інші три команди заявили, що хочуть матч за титули. Чемпіони погодилися на чотиристоронній матч. Чому б не спробувати розповісти історію замість того, щоб просто запхати чотири команди? Трохи зусиль було б непогано. Тобто цей сегмент виглядав як початок для протистояння, проте ним почалося і ним все закінчилося, що для мене, як глядача, було замало. Це має бути пристойний матч з деякими веселими моментами, але тут не вистачає історії. Я вважаю, що чемпіони залишаться чемпіонами, хоча якщо Брати Крід виграють, то я буду не проти.

Переможці: Тоні Д’Анджело і Стекс

Матч за Кубок Спадщини: Ноам Дар (с) проти Бутча

Існують унікальні правила для такого роду матчів з п'ятьма раундами і двома утриманнями з трьох. Спочатку мені не подобався такий формат, але згодом я звик до нього. Він дозволяє букерам більш творчо підходити до організації таких матчів. Я думаю, що участь Бутча в цьому бою дещо інтригує, оскільки він є хлопцем з основи. Як показує тенденція, по типу Північноамериканського чемпіонства та жіночого чемпіонства NXT - титули гуляють по основі. Перемога Бутча мене б влаштувала. Однак я думаю, що Ноам Дар дуже цікавий з цим Кубком у своєму амплуа, і він повинен зберегти його. Це, ймовірно, буде один з найкращих матчів на шоу, за умови, що натовп інвестує в нього свою зацікавленість, навіть якщо він має дещо інші правила, ніж звичайний поєдинок.

Переможець: Ноам Дар

Брон Брейкер проти Барона Корбіна

Матч "хіла проти хіла" може призвести до того, що натовп буде через чур спокійним. Таке відчуття, що це буде бій, який триватиме близько десяти хвилин з великими прийомами та деякими махачами біля рингу. Вони багато товклися на NXT минулого тижня, тож це повинно продовжитися і тут. Я дійсно не бачу причин для перемоги Корбіна. Поставте ставку на молодшого хлопця Брейкера, який насправді не мав багато роботи з тих пір, як він не був чемпіоном NXT. Я готовий до того, щоб Брейкер був в основі. Я думаю, можливо, WWE хоче почекати до Королівської Битви, щоб саме там він перейшов офіційно в основу. Просто моє припущення. У будь-якому випадку, Брон повинен перемогти.

Переможець: Брон Брейкер

Матч за Північноамериканське чемпіонство зі спеціальним рефері Драгоном Лі: Домінік Містеріо (с) проти Тріка Вільямса

Це було не поганий чемпіонський рейн для "Брудного" Домініка Містеріо, який, можливо, повернеться на ринг разом з Рією Ріплі під час цього матчу. Трік Вільямс виграв два поєдинки на NXT, друга перемога призвела до цього матчу, і фанати дуже підтримували його. Якщо натовп у Бейкерсфілді буде підтримувати Тріка так само, як фанати NXT в Орландо, і вони будуть скандувати "Whoop That Trick", то це дуже допоможе йому. Рішення призначити рефері Драгона Лі є цікавим, оскільки він є суперником Домініка, тому немає сенсу в тому, щоб Лі справедливо відраховував перемогу Домініку. Можливо, ми побачимо, як Ріплі бере участь у нокаутуванні Драгона, що призведе до того, що інший рефері відрахує перемогу. А можливо ми побачимо Остіна Тіорі на шоу, зважаючи на останні події зі Смекдаун. Безумовно, є шанс, що Трік може перемогти, тому що у нього зараз багато імпульсу. Проте, я думаю, що Домінік збереже титул. Так чи інакше, він знайде спосіб.

Переможець: Домінік Містеріо

Екстримальний матч за Жіноче чемпіонство NXT: Беккі Лінч проти Тіффані Страттон

Цей матч може стати головною подією шоу, оскільки тут присутні спеціальні правила і в ньому бере участь Лінч. Якщо поставити його останнім, це також підніме статус Страттон, тому що тоді вона зможе сказати, що є головною подією PLE від NXT. Я думаю, що перемога Лінч здається найбільш вірогідним результатом у тому, що має бути дуже хорошим матчем з деякими креативними моментами. Їхній матч зі звичайними правилами, коли Лінч завоювала титул, був хорошим, тож вони повинні бути в змозі перевершити його за рахунок використання зброї та більшої кількості яскравих моментів за межами рингу. Важко передбачити, коли Лінч може втратити цей титул, але я сподіваюся, що це буде чиста поразка, коли це станеться. Однак у мене є відчуття, що коли це станеться, це буде або шахрайство або багатосторонній бій, де Лінч не буде утримана. Я бачу, що вони проведуть близько 20 хвилин у цьому поєдинку, Лінч буде лідирувати, а Страттон буде робити все можливе, щоб перемогти.

Переможець: Беккі Лінч

Матч за чемпіонство NXT

Два місяці тому вони провели один з найкращих поєдинків року на шоу NXT Великий Український Дебош, де Мело зберіг титул у 24-хвилинному класичному бою. смоктунов скаржився, що програв лише через те, що в бій втрутився Трік Вільямс, тож тепер ми побачимо, чи зможе ця ригачка здобути перемогу без допомоги зі сторони. У мене таке відчуття, що тут відбудеться зміна титулу, як би нам цього не хотілося. Ми бачили, як Брон Брейкер утримував титул протягом року мінус кілька тижнів, а тепер минуло майже півроку, як Мело став чемпіоном. Я, звичайно, був би всіма руками ЗА, щоб Мело залишився чемпіоном, але я думаю, що персонаж Хейса міг би бути цікавішим, якби він не мав титулу, так як відчувається певне простоювання на місці. Пам’ятайте, if smoktunov win we riot.

Переможець: душою за Хейса, але все йде до перемоги смоктунова

\

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.5KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається