Ментальне здоров’я

Juicewrld мабуть перший артист якого я знайшов, який максимально наближено описав мої почуття по життю. Для мене були цікаві ментальні речі, були цікаві причини вчинків людей. Juice співав про ментальні проблеми, про відчуття життя, про правильність речей. В нього була на все філософська точка зору, яка закликала не засуджувати людей за їх вчинки, а постаратись зрозуміти проблему, яка посприяла вчиненню тих чи інших випадків. Своїми піснями, він допоміг безлічі людей, які проходили і до сих пір проходять крізь не легкі етапи життя. Він допомагає зрозуміти що ти не єдиний, кому життя подарувало не легкі іспити, і що тяжкий час колись закінчиться. Головне за цей час не збожеволіти від того що коїться у тебе в голові і не наробити того, що краще б було не робити і за що потім будеш жалкувати. І на жаль, це Jarad Higgins показав на особистому прикладі.

А ще краще звернутися за допомогою до спеціаліста. Але для останнього потрібно мати залізну силу волі, щоб взагалі признати що тобі потрібна допомога. Бо ми ж звикли все вирішувати самі, бо не бачили інших прикладів рішення проблем. Наші батьки наврядчи взагалі задумувались про психологів, бо їх батьки вчили їх методу "клин клином", або "якщо прибрати з уваги проблему, і зайняти свою увагу чимось іншим, то проблема зникне”. Я кажу не за всіх батьків, а за більшість.

І тепер для нас рішення проблем - це подивитись якийсь цікавий фільм або пограти у гру, а то і гірше. Для когось це піти погуляти, в клуб, куди завгодно, задля того щоб на деякий час відвести свою увагу від своїх проблем і сподіватись, що вони кудись магічним чином зникнуть. І начебто, після цих дій, здається що це спрацювало і ми починаємо жити нормальним життям, але як тільки ми зловимо дрібний трігг'ер, то все це повториться, і коло почнеться знову. Щоб цього не трапилось потрібно провести не маленьку працю над своїм розумом, щоб навчити його набувати нові звички, які будуть допомагати вам поратись з проблемами, а не погіршувати ситуацію.

Я хочу вам донести, що ментальне здоров'я це найважливіша річ, яка у вас є. Ця штука може як підняти вас до небес, так і закопати під землю, якщо ви за цим не слідкуйте. Тож якщо ви відчуваєте, що щось не так, то найкращий варіант - знайти в собі сили щоб звернутися до фахівця, і вирішити свою проблему.

Усім добра 🥰

Juice WRLD's 'Fighting Demons' Was Made With a Message in Mind | Complex
Rest in peace🧃
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Proskurnik
Proskurnik@proskurnik

111Прочитань
0Автори
10Читачі
На Друкарні з 10 червня

Більше від автора

  • Теми цього довгочиту:

    Поезія
  • Шляхи Долі

    Люди самі роблять свій вибір

    Теми цього довгочиту:

    Поезія
  • All girls are the same pt 1. (укр.)

    Перший куплет пісні ''All girls are the same'' українською мовою. P.S. В тексті присутні правки.

    Теми цього довгочиту:

    Поезія

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається