Мережевий маркетинг - харам чи халяль?

Зі стрімким розвитком індустрії мережевого маркетингу, в мусульманському суспільстві загострюється дилема: чи відповідає ця бізнес-модель строгим законам шаріату?

Існує поширена думка, що згідно фетвам (ісламським богословським висновкам) мережевий бізнес заборонений. Проте насправді такі заборони були ґрунтовані виключно на діяльності місцевих підприємців, які створювали фінансові піраміди, називаючи їх мережевим маркетингом.

Фінансові піраміди категорично заборонені в ісламі, а от сам мережевий маркетинг може бути як харамним (забороненим), так і халяльним (дозволеним).

Про те, коли мережевий маркетинг є харамом і як створити МЛМ бізнес за законами шаріату - читайте у нашій статті.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Flawless MLM
Flawless MLM@FlawlessMLM

216Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 12 березня

Більше від автора

  • Мережевий маркетинг та фінансові піраміди: в чому різниця

    У пошуках шляхів для запуску власної компанії або нових можливостей для розвитку вже існуючого бізнесу, підприємці все частіше звертають увагу на мережевий маркетинг. Однак ця концепція викликає також побоювання через асоціації з фінансовими пірамідами

    Теми цього довгочиту:

    Мережевиймаркетинг
  • Мережевий маркетинг в цифрах: тенденції і статистика

    Статистичні дані та тенденції, які формують сучасний ландшафт індустрії мережевого маркетингу, є вкрай важливими для прийняття зважених рішень та створення ефективних стратегій для успішного розвитку вашої МЛМ компанії. Що ж відбувається на МЛМ ринку зараз?

    Теми цього довгочиту:

    Млм

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається