Міжуніверситетський кіберспортивний турнір

Зараз я знаходжуся у самому епіцентрі подій — на кіберспортивному турнірі по CS-GO, де змагаються найкращі з найкращих. Команди:

ДонНУ (PROK{Y)P@TYP@)

ВНТУ (tapk1)

ВНМУ (В.Н.МУтант)

ВНПУ (MonteCarlo)

Команди готуються до гри, і можна побачити, як вони нервово попивають енергетичні напої, ніби це зілля від самих богів кіберспорту. Після того, як всі налаштували техніку починається матч. CS:GO – дуже казуальна гра. На відміну від багатьох інших комп'ютерних ігор, тут ти чудово розумієш, що відбувається. Принаймні на елементарному рівні. Тобі цікаво, бо ти розумієш, що ось є п'ять людей, вони ховаються, шукають один одного, намагаються швидше позбутися суперника. А поступово ти просто вникаєш та зацікавлюєшся.

Переможцями стала команда ВНТУ (tapk1)

Вони отримали по коробці зефіру, сертифікату в «Автошколу на Поділлі» на суму 1000 грн та сертифікат від «Люди fashion place” на суму 800 грн для всієї команди.

Звісно, ми не можемо залишити без уваги нашого спеціального кореспондента. Дмитре, як ви відчуваєте себе після такого епічного фіналу?

"Як? Я ніби щойно здав усі сесії в один день!" — відповідає Дмитро, витираючи піт з лоба.

Отже, на сьогодні все. Пам'ятайте, що справжні герої не завжди носять плащі — іноді вони просто майстерно володіють мишкою і клавіатурою.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ЮЗ
Юлія Зінченко@znchkl

8Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 23 травня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається