Турнір 5X5 CS:GO ASUS ROG CUP від кіберарени GP та ASUS

Прямо зараз у Львові триває, можливо, одна із наймасштабніших кіберспортивних подій. Вже протягом 4 місяців Кіберарена GP спільно з партнером ASUS проводять 5X5 CS:GO ASUS ROG CUP.

ASUS ROG CUP - це серія осінніх турнірів, що об'єднали аматорські команди та надали ідеальні умови для змагання найкращих гравців в регіоні.

Призовий фонд турніру - вагомий, загалом він складає 350000 гривень.

Фонд складається з грошової винагороди та спонсорських подарунків - ігрових девайсів преміум сегменту із серії Asus ROG.

1 місце - 60% призового фонду + 5x Ігрова клавіатура ASUS ROG Strix Scope II 96% Wireless

2 місце - 30% призового фонду + 5x Ігрова миша ASUS ROG Gladius III Wireless

3 місце - 10% призового фонду + 5x Ігрова поверхня ASUS ROG Scabbard II

Зазначений призовий фонд виділяється щомісячно, для кожного з етапів чотиримісячного турніру.

Кіберарена GP створила максимально комфортні умови для підтримки та підсилення аматорського кіберспорту - турніри проходять на сучасному обладнанні - системних блоках на базі відеокарт RTX3060, RTX3080, моніторах Asus TUF з частотою оновлення екрана 280 Гц, та периферії Asus ROG.

Для усіх вболівальників не маючих змогу доєднатися офлайн, додали трансляцію кожного турніру на Twitch. Це стало можливим завдяки тому, що в кожній кіберарені GP вбудовані студії для стрімів з професійним звуком та камерами.

Арена включає всі якості безпечного сучасного простору і розміщена на 20 сходинок вниз, тому заклад виконує ще й функцію бомбосховища та надає надійний захист гостям.

Проведенням турнірів ASUS ROG CUP організатори мають на меті стимулювати повернення кіберспорту до комп'ютерних клубів та розвиток аматорських команд. Такі події надають якісну платформу для спортивної конкуренції та підтримують молодих гравців та вболівальників.

Впродовж останніх 4 місяців турнір відвідало більше як 50 команд зі Львова, Івано-Франківська, та інших міст. Не можливо не відмітити високий рівень гри, що приємно здивував й організаторів, й глядачів.

Приємно вразив й вік учасників - наймолодшому гравцю на момент проведення було всього 13 років.

Здається, що після довгого затишшя, кіберспортивна сцена заходу України активно відновлюється та набирає оберту. Відкриття нових кіберарен від GP та підтримка таких вагомих спонсорів, як Asus, дуже сприяє цьому розвитку.

Кіберарени GP проводять турніри по декількох дисциплінах, включаючи CS2, Dota 2, Valorant, FIFA, Mortal Kombat.

Всі анонси та деталі можна знайти на сторінці кіберарени GP за посиланням.

Чекаємо вас на наступних турнірах за адресами Львів, вул. Городоцька, 2 та вул. Мельника, 18.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ЛБ
Лариса Баришева@larysa_barysheva

19Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 23 листопада

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається