Що там з перекладами модів та з модами на імена?

Відверто. В мене немає на це кошти.

Справа в тому, що перш ніж перекладати, як відповідальна людина я маю спитати дозвіл у автора. Щоб спитати дозвіл у автора, в моді якого зацікавлена я, так як команда не зібралася, треба підписатися на його Patreon. Мало того, що я не дуже то й хочу якось взаємодіяти з цією платформою, до всього цього додалось ще й те, що в мене найближчим часом не має вільних коштів.

На Пасху рашисти обстріляли моє містечко. В селищі поруч загинуло дві людини (можете перевірити: дівчина 18 років, хлопець 17, якщо не помиляюся), зруйнована школа, поруч, просто в 20 кроках від будинку де знаходиться квартира моєї покійної прабабусі (навпроти ще однієї школи), де я виросла і на тому місці де я багато разів ходила своїми тоді малими ніжками, діра від ракети. Три з п'яти наших вікон виходять в бік удару, від них майже нічого не лишилося, навіть ті вікна, що не виходили в ту сторону повисли, як то кажуть, “на соплях”. Обвалилася стеля в квартирі, але не всюди. Це я окреслюю масштаб. Зараз люди працюють, щоб все це перекрити. Обстріли ще будуть, хто зна що там ще прилетить. Зрештою поки що задача захистити квартиру від дощів, а далі вже все інше. Може будинок взагалі знесуть, але поки там все ще живуть люди і там все ще наші речі, фотографії, спогади... На латання даху видали все окрім цвяхів, підков (чи як вони там називаються) + ще балки треба, щоб врятувати стелю в одній з кімнат від обвалу. Все що не дали купую я. Маман не працює. Тож, грошей поки що тю-тю. Здавалося, цвяхи, хахахаха. Мгм, кілограм цвяхів 350 гривень, а їм тільки на наш кут треба було 20 кіло 🙂🤌 і то тільки цвяхи. Звісно я плачу не за все, сусіди теж платять, бо це справа не тільки нашої квартири. Але для мого гаманця це важко.

Я б могла перекладати зараз, а потім публікувати, але порожньою роботою займатися не хочеться. Моя мета зібрати аудиторію, що буде мене надихати — моя порохівниця, рушій до дій, без неї я в'ялий кактус. Тож, або конкретно зараз, або ж займуся іншими поки що питаннями, як то рольова. Бо, от я написала статтю про рольові, люди відгукнулися і це мене змотивувало робити ще, а там я написала статтю, всі промовчали, ну і якось, мотивації… Тю-тю!

Тож, щось ще придумаю. Може статті як робити механічний переклад зроблю і будете перекладати самі 😉


З модом на імена для тварин дещо цікавіше.

Загалом я зібрала приблизно по 150 імен для чоловічої та жіночої статі. Взагалі. Не окремо для котиків та собачок, а окремо на дві статі з, приблизно, 20-30тю статевими повторами. В оригіналі їх більше, коти/собаки — 160+ імен, а для магічних створінь по 180+ імен 🙂 ви навіть не уявляєте наскільки цей факт мене демотивував. Я відверто сиділа і злизувала імена з ігро- та кіно індустріх, щоб дошкрябати до цих 150-ти імен.

Чому не перекласти вже існуючі імена?

Деякі з них відверто російські (якщо слово глухе на вигук, то воно, скоріше за все, не на 💯 але російськомовного походження, так як в українській домінують дзвінкі приголосні), деякі дуже примітивні, як то: Лала, Лола, Лулу, Лілі і так далі 😒 мені ж хотілося б додати більше оригінальності. Я додала, але треба ЩЕ більше, інакше я не перекрию загальну кількість імен і в грі будуть відображатися імена, які мод не перекрив. От тікі де брати ті “оригінальні та цікаві” імена? 👺

Тож, робота загрузла але щось десь рухається. Може з аніме імен натягаю 🤔 якщо вам трапиться кіт на ім'я Саске, то ви маєте дати йому вади: вільний, нервовий і неконтактний 😉 👉👉

Хотілося б почути вашу думку, може будуть якісь поради чи ідеї, можна навіть без оплесків, бо зрештою тут немає корисної інформації, окрім вартості кілограму цвяхів 😀 . Підійде все, що дасть мені копняка під сраку. Окрім реального копняка під сраку 😅 бо то боляче.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
SparkleJump
SparkleJump@SparkleJump

1.3KПрочитань
3Автори
12Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається