Цей місяць не дуже багатий на епічну фантастику чи культові прем’єри, проте змусить замислитися над різним: від дрібних побутових проблем до глобальних питань буття. А ще дасть змогу розкрутитися, адже також на нас чекатиме доволі багато комедійних релізів. Тож не барімося і погляньмо, які серіали чекатимуть на нас у квітні!

Дав Камерон у серіалі «Шміґадун!» (скриншот з офіційного трейлера)

Шміґадун!

Schmigadoon!
Дата виходу: 5 квітня
Де дивитися: Apple TV+

«Шміґадун» – це мюзикл-комедія, яка завоювала серця глядачів своєю незвичайною та яскравою концепцією. У першому сезоні Сесілі Стронг («Мисливці на привидів» 2016 року) та Кіген-Майкл Кі («Парки та зони відпочинку», «Фарґо») грають пару з проблемними стосунками, яка дивним чином потрапляє у магічне містечко, де жителі постійно співають та танцюють, ніби перебувають в епохальному мюзиклі. І, на їх біду, не мають змоги звідти вибратися, поки не розберуться у своїх відносинах. У другому сезоні герої відвідають місто Шмікаґо, де потраплять у пародії на мюзикли 60-х та 70-х років, такі як «Зі сторони Заходу», «Мері Поппінс» та «Чикаґо». До акторського складу долучаться Аріана Дебос («Вестсайдська історія»), Мартін Шорт («Вбивства в одній будівлі»), Дав Камерон, Хайме Каміл, Крістін Ченовет та інші. Крім того, глядачі побачать нові музичні номери від співтворця та виконавчого продюсера серіалу Сінко Пола, який раніше працював над «Секретами домашніх тварин» та франшизою «Нікчемний Я». Другий сезон серіалу «Шміґадун» почне виходити на Apple TV+ 5 квітня, спочатку з двох серій, далі по епізоду щотижня.

Офіційний трейлер «Шміґадун»

Сварка

Beef
Дата виходу: 6 квітня
Де дивитися: Netflix

«Сварка» – це новий серіал на Netflix, який є відмінним прикладом того, як комедія може бути не лише розважальною, але й досить глибокою та філософською. Він розповідає історію двох головних героїв, яких тут грають Стівен Юн («Ходячі мерці») та Елі Вонґ («Уперед», «Ральф-руйнівник 2: Інтернетрі»), які розпочинають війну між собою через незначну дорожню сварку. Шоу створив Лі Сун Цін, який раніше працював з Елі у проєкті «Тука та Берті», а також відзначився роботою над мальовничим вебсеріалом «Скасувати минуле». Загалом, «Сварку» однозначно треба подивитися, оскільки він надає глядачеві добру порцію комедії, суспільної рефлексії та глибокого занурення в людські стосунки та проблеми. Повний сезон серіалу «Сварка» вийде на Нетфліксі 6 квітня.

Український трейлер «Сварки»

За океан

Transatlantic
Дата виходу: 7 квітня
Де дивитися: Netflix

Новий періодичний драматичний серіал «За океан» від Netflix розповідає історію американського журналіста Варіана Фрая, який разом з Екстреним комітетом порятунку (англ. Emergency Rescue Committee) приїхав до Франції в 1940 році. Головні герої, Варіан і дідичка Мері Джейн Ґолд, допомагають втекти з Франції деяким з найвідоміших митців і думкоправців Європи, серед яких Ганна Арендт, Макс Ернст, Марсель Дюшан і Марк Шагал. Серіал є переосмисленням реальної історії діяльності Фрая, а також досліджує моральні дилеми, з якими стикається журналіст. У головних ролях зіграють Корі Майкл Сміт («Ґотем») та Ґілліан Джейкобс («Спільнота», «Невразливий»). В пресрелізі творчиня серіалу Анна Вінґер відзначила, що серіал розповідає про людську здатність жити повноцінно та знайти радість навіть у найдужчі часи. Усі серії серіалу «За океан» з'являться на Нетфліксі 7 квітня.

Український трейлер «За океан»

Маленькі прекрасні речі

Tiny Beautiful Things
Дата виходу: 7 квітня
Де дивитися: Hulu

«Маленькі прекрасні речі» – це телевізійна адаптація газетної колонки порад «Люба Шуґар» (англ. Dear Sugar), яку вела авторка Шерил Стрейд для журналу The Rumpus. У серіалі розповідається історія Клер (яку грає Кетрін Ган, найбільш відома за роллю Аґати Гаркнесс у «ВандаВіжен»), яка пише поради для інших людей у пресі, тим часом як її власне життя руйнується. Зігравши важливу роль у створенні серіалу, Стрейд відображає свою справжню історію, а також створює простір для самоприйняття, ділиться власним досвідом та співчуттям. У серіалі знайшли своє місце актори Сара Піджон («Ґотем»), Квентін Плер («Ласкаво просимо до Чіппендейлів»), Меррітт Вівер («Неймовірне») та інші. Повний перший сезон серіалу «Маленькі прекрасні речі» вийде на платформі Гулу 7 квітня.

Офіційний трейлер «Маленькі прекрасні речі»

Чоловік із Флориди

Florida Man
Дата виходу: 13 квітня
Де дивитися: Netflix

Netflix готує вихід кримінальної драмедії «Чоловік із Флориди». У головній ролі – Едґар Рамірес («Круїз по джунглях»), який гратиме Майка, колишнього працівника поліції із серйозною залежністю від ігор, через яку йому заборонено повертатися додому в Філадельфію. Але коли подруга його кредитора, Деллі (Еббі Лі), втікає до Флориди, Майка відправляють туди, щоб знайти її. А ще він повинен повернути величезний борг, і це змушує його втягнутися в місцевий кримінальний світ, де вони планують пограбування на 100 мільйонів доларів. Серіал чудово передає настрій чорної комедій та повний елементів жанру нуар: злочинних інтриг, родинних таємниць та просто достобіса зброї. Створив серіал Дональд Тодд («Це ми»), а виконавчими продюсерами виступають Джейсон Бейтман та Майкл Костіган («Озарк»). У серіалі також знялися Антоніо ЛаПалья, Отмара Марреро, Лекс Скотт Девіс, Ісая Джонсон, Пол Шнайдер та Лорен Буліолі. Усі серії першого сезону «Чоловіка з Флориди» з'являться на сервісі Нетфлікс 13 квітня.

Офіційний трейлер «Чоловіка з Флориди»

Останнє, що він мені сказав

The Last Thing He Told Me
Дата виходу: 14 квітня
Де дивитися: Apple TV+

«Останнє, що він мені сказав» – це новий серіал на Apple TV+, який базується на однойменному бестселері Лаури Дейв. Трилер розповідає історію Ганни, головної героїні, яка починає сумніватися у всьому навколо після того, як її чоловік Оуен зник з їхнього будинку, залишивши за собою тільки записку «захисти її». Дженніфер Гарнер («Далласький клуб покупців») зіграє роль Ганни, а Ніколай Костер-Вальдау («Гра престолів») – Оуена. Також до акторського складу долучились Ангурі Райс, Айшу Тайлер, Девіда Морса, Віктора Гарбера та інші. Цікаво, що режисерське об'єднання складається виключно з жінок. Перші дві серії серіалу «Останнє, що він мені сказав» вийдуть на Еппл ТВ+ 14 квітня, решта п'ять виходитимуть щотижня.

Офіційний трейлер «Останнє, що він мені сказав»
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
I
Irinniada@irinniada

130Прочитань
0Автори
5Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається