Огляд Найстрашніших Фільмів 2024: Кіно, Що Залишить Слід

2024 рік обіцяє стати феєричним для шанувальників фільмів жахів. Серед них є як моторошні історії з несподіваними смертельними загрозами, так і криваві релігійні трилери.

Фільми жахів 2024 року демонструють свіжий і винахідливий підхід до жанру, змушуючи одночасно посміхатися і тремтіти.

Отже, які ж фільми цього року змусять найбільше кричати та дивуватися?


"НІЧНИЙ ЗАПЛИВ" (NIGHT SWIM)

"Нічний Заплив" (Night Swim) – Джерело: Universal Pictures
Світова прем’єра: 3 січня 2024
Жанр: Жахи, Трилер
Тривалість: 1 год 38 хв
Країна: США, Велика Британія, Австралія

"Нічний заплив" (Night Swim) – це фільм жахів 2024 року, який змусить вас двічі подумати перед тим, як пірнути у басейн вночі.

Сім'я переїжджає у новий будинок, не підозрюючи, що темне минуле оселі випустить на волю зловісну силу, яка причаїлася на задньому дворі в басейні. Здавалося б, ідеальне місце для літнього відпочинку перетворюється на справжній жах.

Фільм тримає в напрузі протягом усього сюжету. Хоча монстр, створений за допомогою комп'ютерної графіки, не надто лякає, та музичний супровід і несподівані повороти сюжету компенсують цей недолік.

"Нічний заплив" – це спроба розширити короткометражку до повнометражного фільму. І хоча не всі елементи спрацювали ідеально, стрічка все ж вартує перегляду для поціновувачів жанру.

Попри деякі недоліки, "Нічний заплив" – це цікавий фільм жахів з оригінальною ідеєю, який здатен потішити шанувальників моторошних історій. Не очікуйте шедевр, але якщо ви шукаєте незвичайний трилер для перегляду ввечері, то ця стрічка може стати непоганим вибором.


"ЛІЗА ФРАНКЕНШТЕЙН" (LISA FRANKENSTEIN)

"Ліза Франкенштейн" (Lisa Frankenstein) – Джерело: Universal Pictures
Світова прем’єра: 7 лютого 2024
Жанр: Комедія, Жахи, Мелодрама
Тривалість: 1 год 41 хв
Країна: США

"Ліза Франкенштейн" (Lisa Frankenstein) – це унікальна комедія жахів з елементами романтики. Фільм розповідає про дівчину-підлітка та її незвичайне кохання до хлопця, який насправді є трупом.

Ліза, головна героїня, опиняється в обставинах, які призводять до воскресіння її коханого. Разом вони вирушають у божевільну подорож у пошуках кохання, щастя та... кількох відсутніх частин тіла.

Режисерський дебют Зельди Вільямс, доньки відомого актора Робіна Вільямса, вражає своєю оригінальністю та увагою до деталей.

Критики порівнюють "Лізу Франкенштейн" зі стрічкою "Смертельне захоплення" (Heathers) та фільмами Тіма Бертона.

Якщо ви шукаєте незвичайний фільм жахів з гумором та романтикою, "Ліза Франкенштейн" точно вартий перегляду. Це must-see для всіх поціновувачів оригінального кіно та однозначно один з найкращих фільмів 2024 року.


"ВІННІ-ПУХ: КРОВ І МЕД 2" (WINNIE-THE-POOH: BLOOD AND HONEY 2)

"Вінні-Пух: Кров і Мед 2" (Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2) – Джерело: The Hollywood Reporter
Світова прем’єра: 26 березня 2024
Жанр: Жахи, Трилер
Тривалість: 1 год 40 хв
Країна: Велика Британія

"Вінні-Пух: Кров і Мед 2" (Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2) – це продовження фільму жахів, який перетворює улюблених дитячих персонажів на кровожерливих монстрів.

Цього разу Вінні-Пух, П’ятачок, Сова та Тигрик вирішують вийти з тіні та принести хаос і смерть у місто Ешдаун. Вони залишають за собою криваві сліди, вбиваючи всіх на своєму шляху.

Творці стрічки натякають, що цього разу ми дізнаємося більше про походження та мотивацію головних героїв. Чому вони стали такими? Що змусило їх обрати шлях насильства?

"Вінні-Пух: Кров і Мед 2" – це фільм не для слабкодухих. Він шокує, лякає та змушує переосмислити дитячі спогади. Але якщо ви шукаєте щось по-справжньому незвичайне та моторошне, то ця стрічка точно для вас.


"ПАСТКА МІКІ МАУСА" (MICKEY’S MOUSE TRAP)

"Пастка Мікі Мауса" (Mickey's Mouse Trap) – Джерело: Gizmodo
Світова прем’єра: 1 березня 2024
Жанр: Комедія, Жахи
Тривалість: 1 год 20 хв
Країна: Канада

"Пастка Мікі Мауса" (Mickey's Mouse Trap) – це новий фільм жахів, де знайомий всім з дитинства Мікі Маус набуває зловісних рис, стаючи невблаганним монстром.

Сюжет розгортається навколо Алекс, яка змушена працювати в парку розваг у свій 21-й день народження. Її друзі вирішують зробити дівчині сюрприз і прийти до неї на роботу, але замість веселощів на них чекає смертельна небезпека.

Маніяк у масці Мікі Мауса починає полювання на друзів Алекс, змушуючи їх брати участь у жорстокій грі на виживання.

"Пастка Мікі Мауса" – це фільм, який змусить вас по-новому поглянути на знайомого персонажа. Це історія про те, як дитячі мрії перетворюються на дорослі кошмари. Якщо ви любите фільми жахів з несподіваними поворотами сюжету, то ця стрічка для вас.


"ОМЕН: ПОЧАТОК" (THE FIRST OMEN)

"Омен: Початок" (The First Omen) – Джерело: TMDB
Світова прем’єра: 3 квітня 2024
Жанр: Жахи
Тривалість: 2 години
Країна: США, Італія, Велика Британія

"Омен: Початок" (The First Omen) – це новий фільм жахів 2024 року, який розповідає про молоду американку, яка вирушає до Риму, щоб присвятити своє життя служінню церкві. Однак замість духовного просвітлення на неї чекає моторошна темрява.

Головна героїня стикається з подіями, які змушують її засумніватися у своїй вірі. Вона розкриває жахливу змову, метою якої є народження самого втілення зла.

Молода жінка намагається розгадати таємниці Ватикану та протистояти силам зла, які загрожують не лише їй, а й усьому світу.

"Омен: Початок" – це приквел до класичного фільму жахів "Омен" 1976 року. Він покаже, з чого все почалося і як зло вперше спробувало прийти у наш світ.


"НАГЛЯДАЧІ" (THE WATCHERS)

"Наглядачі" (The Watchers) – Джерело: TMDB
Світова прем’єра: 5 червня 2024
Жанр: Жахи, Фентезі, Детектив, Трилер
Тривалість: 🤷
Країна: США

"Наглядачі" (The Watchers) – це новий фільм жахів з елементами фентезі та містики. Стрічка розповідає про молоду художницю, яка опиняється в пастці в загадковому лісі на заході Ірландії.

Головна героїня знаходить притулок, але виявляється, що вона не одна. Разом з нею в пастці опиняються ще троє незнайомців. Вночі їх переслідують таємничі істоти, і четвірка повинна об'єднатися, щоб вижити. Герої намагаються розгадати таємниці лісу та протистояти невідомій загрозі.

"Наглядачі" – це фільм, який поєднує в собі елементи жахів, фентезі та містики.


Далі буде…

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Шуфляда
Шуфляда@shufliada.com

Огляди та рекомендації

783Прочитань
1Автори
5Читачі
На Друкарні з 30 жовтня

Більше від автора

Вам також сподобається

  • Бабине поле

    Ранком баба Параскева встає по темноті, та аж так, що ще й зорі досвітньої не видно. Кришить поживу птахам, лісовим та польовим, на всі чотири сторони світу, що відходять від хати. Розчісує гриву своєму вовкові. Кидає сухих дров у піч, щоби на ній змії вигрівали своїх змієнят.

    Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.

    Теми цього довгочиту:

    Містика

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Бабине поле

    Ранком баба Параскева встає по темноті, та аж так, що ще й зорі досвітньої не видно. Кришить поживу птахам, лісовим та польовим, на всі чотири сторони світу, що відходять від хати. Розчісує гриву своєму вовкові. Кидає сухих дров у піч, щоби на ній змії вигрівали своїх змієнят.

    Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.

    Теми цього довгочиту:

    Містика