2024 рік вже приніс чимало нових фільмів жахів, які не залишать байдужими справжніх поціновувачів цього жанру. 

Раніше ми вже писали про Огляд Найстрашніших Фільмів 2024: Кіно, Що Залишить Слід та Топ 19 найстрашніших фільмів останніх років які також можна подивитися.

Отже, топ-5 найстрашніших фільмів цього року, які варто подивитися.


"Пізній вечір з дияволом" / Late Night with the Devil

"Пізній вечір з дияволом" / Late Night with the Devil
Дата прем'єри: 2024 
Жанр: жахи
Країна: Австралія, ОАЕ, США

"Пізній вечір з дияволом" / Late Night with the Devil – це хорор фільм, де ведучий нічного ток-шоу намагається врятувати свої рейтинги за допомогою спецвипуску з елементами окультизму на Гелловін. 

Проте, коли надприродні явища починають відбуватися на знімальному майданчику, ситуація швидко виходить з-під контролю, перетворюючи весь захід у справжній кошмар.


"Прокляття Беґхед" / Baghead

"Прокляття Беґхед" / Baghead
Дата прем'єри: 2023
Жанр: жахи
Країна: Велика Британія, Франція, США

"Прокляття Беґхед" / Baghead – фільм жахів про молоду дівчину, яка успадкувала від батька старий паб у Берліні. Прибувши туди, щоб продати заклад, героїня дізнається про демонічну сутність, ув'язнену в підвалі. 

Батько дівчини багато років наживався на спіритичних сеансах, під час яких демон приймав вигляд померлих людей.
Коли дівчині пропонують провести подібний сеанс для незнайомця, вона погоджується заради легкого заробітку, не замислюючись про наслідки.


"Ебіґейл" / Abigail

"Ебіґейл" / Abigail
Дата прем'єри: 2024 
Жанр: жахи, трилер, фентезі, детектив, комедія
Країна: США, Ірландія, Канада

"Ебіґейл" / Abigail — фільм жахів про доньку впливового злочинця, яку викрадають конкуренти батька заради викупу. Дівчинку ховають у віддаленому маєтку під наглядом найнятих молодих людей. 

Проте незабаром з'ясовується, що Ебіґейл – не просто балерина, а жорстокий і сильний вампір. Викрадачі опиняються в смертельній небезпеці, намагаючись впоратися з цією маленькою, але небезпечною істотою.


"Проклята Діва" / Immaculate

"Проклята Діва"/ Immaculate
Дата прем'єри: 2024 
Жанр: жахи
Країна: США, Італія

"Проклята Діва" / Immaculate – психологічний фільм жахів про молоду вірянку, яка приїжджає до італійського монастиря і виявляє, що завагітніла, не маючи інтимних стосунків з чоловіком. 

Розслідуючи цю таємницю, вона дізнається, що священнослужитель проводить експерименти з ДНК, намагаючись відродити Христа через обраних жінок. Сесілія опиняється в центрі змови та змушена боротися за своє життя.


"Утеча з Темряви" / Out of Darkness

"Утеча з Темряви" / Out of Darkness
Дата прем'єри: 2024 
Жанр: жахи
Країна: Велика Британія

"Утеча з Темряви" / Out of Darkness – це фільм жахів, дія якого відбувається дуже давно, 45 000 років тому. Шестеро людей прибувають на береги невідомої землі, щоб знайти краще життя. Вони шукають печеру в горах, де могли б жити. Але під час подорожі вони зустрічають загадкову істоту, яка викрадає хлопчика з їхньої групи.

Група вирушає на пошуки хлопчика. У лісі вони потрапляють у небезпечні ситуації, і деякі з них гинуть. Залишаються лише двоє – молода жінка і брат ватажка групи. Вони дізнаються, що істота, яка за ними полює, – це жінка-неандерталець у масці. Вони знаходять печеру, де живе неандерталець, і вступили у боротьбу за власне виживання з цією первісною істотою, що призвело до трагічних подій.


Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Шуфляда
Шуфляда@shufliada.com

Огляди та рекомендації

2.2KПрочитань
1Автори
7Читачі
На Друкарні з 30 жовтня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається